- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Bakker ember! Van ott ész! Valóban annyi kellene csak, hogy tüntessük fel, hogy LLC-vel vagy nélküle, még ha bizonyos esetekben (nagy droop) ez magától érthetődő is lenne a link alapján!
Kis okosom!
SubaruWRC -MZ/X: Arany bogaram, polirbajnokok gyöngye! Tudom én, hogy nem arra találtál ki, ill. nem egy bajnok benne a quad, de nem csak tesztből áll a világ, s nekem a 2,66-3,4GHz-es tartomány..kvra elég lenne.
CB10-et meg nyomtam én!! Mutatom:[8500/alap]
[8500/4,4GHz]
[8500/4,6GHz]
Mivel más nem csinálta (szerintem nagyon hűen tükrözi pedig a cpu erejét,( s nem annyira ramfüggő (sőt..) mint a pi.), én se folytattam, untam 1edül. Ill. Aggregátor nyomott még asszem 1 tesztet -tényleg? Hol van az a srác?-. Kb ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest