- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07 #19622 üzenetére
Beteg vagyok nagyon, írtam feljebb, ne kötekedjé!
Imádok olvasni, eszem a könyveket, inkább a buta ph-sokat szidjuk köös erővel, ne te engem.
Tom mik mehetnek listába, azért kérdem, h van-e kivételezés, de akkor kűdöm a primeozást, h örüjjé.
Az 1. Quad mezei p5q-ban lakott, onnan p45-ds4-be ment, majd kukába-->eláztatták.
A 2. az p35-ds3p-ben kezdett, majd P5Q Deluxeban élte ki magát, azt a párost nagy marhaság volt eladni, azóta is visszasírom a true-mmal és 1066-os g.skill pk ramjaimmal egyetemben.
A 3. a mostani procc, ami ebben volt az előző tulajnál is, a lappal jött hozzám és marad is ebben, hacsak nem kattanok be és veszek egy csúnya fujj ud3p-t, ezt meg adom el, vagy a procc megy és vmi 5GHz körüli E8400/8500 jön 600-as fsb-re, mert duoval ez a lap álom.
Miért kérded meik mibe volt? Most a vcore le, vnb és vfsb fel tanácsod meghallgatva meglódult, 4GHz megy egyre jobban, nemtom ménem csináltam eddig, duoknál nálam is bevett szokás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged