- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Tx 2-3, Evo felfogatásai mennyire kompatibilisek egymással?
-
Gézengúz
addikt
Én nem tudom minek arányában módosít de bizony változik 1200-től 2000-ig és ezt 3 fokozatban teszi amit biosban tudok állítani, hogy milyen gyorsan reagáljon...Hozzáteszem 6 venti csati van a lapon és ebből csak egy ami fix 12 voltot ad, a proci külön és a másik 4 csati egyszerre vezérlődik.......
-
Gézengúz
addikt
Én nem tudom minek arányában módosít de bizony változik 1200-től 2000-ig és ezt 3 fokozatban teszi amit biosban tudok állítani, hogy milyen gyorsan reagáljon...Hozzáteszem 6 venti csati van a lapon és ebből csak egy ami fix 12 voltot ad, a proci külön és a másik 4 csati egyszerre vezérlődik.......
-
Gézengúz
addikt
Na most akkor áruljátok el nekem miért jó az a PWM....Asus lapom van és csak 3csatis venti mégis szabályozza a fordulatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest