- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Sose értettem miért jó az, hogy macikák meg nyuszikák vannak egyes billentyűk helyett.
-
Ez fortelmes...
-
tibaimp
nagyúr
Nem túlzás ez már egy kicsit? Nekem az, de ez is preferencia kérdése.
-
-
villamos
őstag
Erről a "lubrikált" szócskáról nem lehetne leszokni? De tényleg.
-
nubreed
veterán
Az első gondolatom az volt, mikor megláttam ezeket a képeket, hogy "jézusom, tovább folytatódik az agymenés és újabb dolgokat kell áldozni az igénytelenség és izléstelenség oltárán". És ezt tartom is, de aztán eszembe jutott ez:
Ezt maximum ilyen 7-11 éves kislánynak tudnám elképzelni, mint billentyűzetet, meg az egeret is. Minden más szcenárióban ez ultra gagyi hatású.
-
Hát ez "uwu".
Ez a mondat viszont nem az: "A gasket mountos, műanyag plate-tel szállított periféria – megfelelvén az utóbbi időben terjedő trendnek – 3 és 5 tűs kapcsolókkal egyformán kompatibilis gyorscserés foglalatokkal rendelkezik, amelyekben gyárilag lubrikált,..."
Aki ilyet leír, annak javasolok egy lubrikáció nélküli hátsó behatolást a műanyag plate-en, miközben a gasket mounton könyököl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest