Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Nem baj ettől függetlenül ez rohadt jó lett, felülmúlja az elvárásaimat. Az első 3 codit megvettem de mivel nem volt szinte semmi változás sőt.., lemondtam róla és nem is foglalkoztam vele. De most ezt látván nagyot lepődtem, ez az a szint amit mindig is hoznia kellett volna.
Mondjuk innen látszik, hogy egy jó játékra nem elég 1-2 év fejlesztés, gondolom mivel az alapok nagy része meg volt utána már jutott idő a részletekre amikben elbújik az ördög. Nekem már túl bonyolult is mindig találok valami újdonságot de az élményre és irányíthatóságra nem lehet panaszom, billel. is tök jól játszható a nehézség is jól hangolható. Szóval ez jó lett na! Végre! 
[nem is csodálom]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung A17 mobiltelefon
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk innen látszik, hogy egy jó játékra nem elég 1-2 év fejlesztés, gondolom mivel az alapok nagy része meg volt utána már jutott idő a részletekre amikben elbújik az ördög. Nekem már túl bonyolult is mindig találok valami újdonságot de az élményre és irányíthatóságra nem lehet panaszom, billel. is tök jól játszható a nehézség is jól hangolható. Szóval ez jó lett na! Végre!