Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Rájöttem, hogy nem a Lotus-szal kellett volna kezdeni a karriert. Újrakezdeni már nem akarom, mert már jó pár versenyen túl vagyok, szerintetek mikor ajánl fel vmi normális csapat egy szerződést?
MÁS:
Nálam X360 kontival nem dobja el a jelet. Nem lehet, hogy a kontiban van a baj, nem a játékban?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
MC HOBO
üzenetére
Köszi a választ, így már tiszta.

d.véderjoe:
Steamen 8.5k-ba kerül. Boltokban nem tudom mennyi lehet. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jah értem. Ezek szerint a Youtube vidik is az övéi?
Egyébként ezek ilyen általános beállítások ami minden kocsihoz jó?Akkor hatalmas köszönet Trihorn-nak

JONAS77: HDMI, DVI, Displayport. Tök ugyanolyan képminőséget ad. Ellenben HDMI-vell szenvedni kell driverben, DVI-t csak rákötöd és kész. D-SUB meg bőven rondább mint a digitális jelek.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Elkezdtem egy karriert Lotus-szal, de ez a kocsi nagyon nem akar menni és kersz sincs benne, így eléggé lomha vagyok vele. Sosem tudok pontot szerezni vele. Mikor számíthatok átigazolásokra, soha?

És az is érdekelne, hogy verseny közben mikor válik aktívvá a DRS? Mert a 3. körtől elvileg szabad, de hiába vagyok DRS zónában és kevesebb mint 1 másodperccel az ellen mögött, nem aktív.
Jah és a kontrollernek nem a bill. kiosztását, hanem a beállításait (deadzone) hol lehet állítani, ha egyáltalán lehet?
Új hozzászólás Aktív témák

- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Építő/felújító topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Battlefield 6
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

PC-ről játszok.