Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Szerintem ne add fel, ahogy észrevettem, pusztán annyi van, hogy a civ4-es taktikák nem, vagy máshogy működnek itt. Például ha jól láttam, a szerződések csak bizonyos ideig élnek, tehát nem igazán érdemes azokra alapozni a gazdaságot. A bányának és a farmnak tudtommal nincs fenntartási költsége, az utaknak viszont igen, cserébe nem is kell mindig mindenhova utat építeni.
A sok settler legyártása megint nem nyerő, mert a városok pénzbe és boldogságba kerülnek, a boldogság pedig nagyon fontos. A Civ4-hez képest itt kevesebb város is elég, még jobban meg kell fontolni, hogy mikor hány darab várost tudsz eltartani. (És sokkal jobban át kell gondolni, hogy melyik várost hova rakod. Megszűnt a távolság alapú büntetés, az új harcrendszer pedig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hogyan tudod kihasználni a terep adottságait) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Utakat is építettél? Elég jó arany mennyiség jön be abból, hogy összekötöd a városokat a fővárossal, akár egymáson keresztül is.
Én is megépítettem minden improovementet, de képes voltam így pluszban maradni, aztán miután elértem a pénzes technológiát, és építettem piacokat, így masszívan pluszban vagyok. Mondjuk nem volt túl nagy seregem (kb. 6 egység), mert nagyon jól védett, kvázi félszigetre kerültem.
Mondjuk ennek a területnek meg az a hátránya, hogy egy hegyvonulat és egy városállam választ el a "fő" területtől, így két oldalt csak 1-1 kockányi területen lehet járni, ha az AI ottfelejti az egységét, akkor nem tudok kimenni tőle.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
trigorin
aktív tag
Még nem futottam negatív egyenlegbe, de elvileg ilyenkor a kutatási pontjaidból fedezi a hiányt, ami természetesen a fejlődést lassítja le radikálisan. Ugyanakkor arról meg nem olvastam, hogy a finanszírozási nehézségek miatt egységet oszlatna fel (noha beleférne a koncepcióba ez a következmény is, bár ilyenkor mindig kérdés, melyik egység tűnjön el).
Szerk.: nem inkább csak valamelyik tanácsadód jelezte, hogy nem ártana feloszlatnod néhány egységet?
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)