- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
válasz
#79621120 #8567 üzenetére
"Amint látom a Comodo Internet Security Complete 2014 elég jó értékelést kapott."
Az értékelésről nem írtam, nevet nem találtam el, de a megjelenés időpontjában ( (#8395) esattila és (#8400) esattila ) számottevően nem is tévedtem. -
micafighter
nagyúr
válasz
#79621120 #8567 üzenetére
A top10review helyett inkább pc-s magazinok tesztjeit javasolom meg a Nagy vírusírtó topic-ot. Ha nincs tapasztalatod a Comodoval, és gond nélkül megy a K, akkor szerintem használd ki a hátralévő napokat belőle, már csak a support miatt is. (ha gond van tutsz nekik írni, és remélhetőleg segítenek) Comodo-nak az ingyenes terméke is nagyon jó egyébként, és teljes körü védelem, viszont kicsit olvasgatni kell hogy megtanuld használni. Ha lejárt a liszenszed akkor érdemes megint szétnézni, mert 115 nap sok idő, addig változhat sok minden, de jelenlegi állás szerint Comodo nagyszerü és ingyenes alternatíva lesz, ha hajlando vagy kicsit olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest