- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
Ha esetleg rám (is) vonatkozna amit írtál, annyit elmondok, hogy comodo tűzfalat használok a 2.x verzió óta, ahogy jött ki új egyből feltettem. Ismerem a funkcióit, lehetőségeit, be tudom állítani, konfigurálni. A gépemet kb. 3 hete telepítettem újra, kb. csak addig voltam tűzfal + windows update nélkül amíg azokat le nem töltöttem az oldalakról. Nem indítok el semmilyen .exe, vagy bármilyen más gyanús állományt, főleg olyanokat nem, amelyeket nem én töltök le. Még a levelezőm is "paranoid módban" fut, gyanús oldalakat nem látogatok és ész nélkül sem kattintgatok ha egy oldalon vagyok: csak azt nyitom meg ami érdekel, nem hagyom hogy egyik linkről a másikra pattogjak. A windows csak azon szolgáltatásai futnak, amelyek feltétlenül szükségesek, minden más tiltva van, továbbá a gépet nem egy csoport használja, így tudom milyen programok lettek telepítve és azok vírusmentesítését ezt megelőzőleg ellenőriztem az a squared free-vel (tudom, nem megfelelő viszont nem is jelzett találatot). Ezt csak úgy leírtam, bár nem tartom magam informatikai gurunak, de azért jól elboldogulok a szoftverekkel és szánok rájuk annyi időt, hogy megismerjem.
-
blattida
nagyúr
Mindegy, hogy mennyire érthetően magyarázza el a d+, mert az átlagos felhasználónak az sem lenne jó, ha annyira informatív és átlátható lenne az értesítése, mint az online armor-é.
Egyszerűen a HIPS, mint olyan, nem az átlagos felhasználóknak való, ugyanis az átlagos felhasználó egyrészt túlságosan buta, másrészt rohadtul nem érdekli az ilyesmi, harmadrészt pedig még a józan paraszti eszét sem használja, mert csuklóból mindent engedélyez, függetlenül attól, hogy fogalma sincs arról, hogy mit fog eredményezni.A legtöbb júzernek egy atombiztos, teljesen automatikus rendszervédelem kell, aminek használatához lehetőleg még klikkelni és olvasni se kelljen.
Ezért használ a legtöbb felhasználó nortont.
-
Narxis
nagyúr
Ettöl eltekintve azért még mindig lehetne a Defense+ "felhasználóbarátabb" mert még mindig kis túlzással ürismeretek kellenek ahhoz hogy egy Defense +értesítést minden felhasználó pontosan tudjon értelmezni / mármint a figyelmeztetéseket
Igen, pontosan ezért nem lesz a Comodo az átlag emberek védelmi programja és ötletem sincs, hogyan lehetne megmagyarázni érthetőbben a figyelmeztetéseit mivel a többség azzal sincs tisztában, hogy mi az a registry vagy fájl vagy autorun.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mobilinternet
- Mini-ITX
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest