- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
sziasztok!
utca alapján melyik web-oldalon lehet megnézni, hogy van-e ott chello?
Déli pu környéke -
rii
nagyúr
heló
le akarom mondani a chelló-mat.
asszem egy éves szerződséem volt, és az már rég letelt.
mibeől ál a lemondás, és mennyi ideig tart maga a folyamat? -
rii
nagyúr
válasz
Dexter68 #3875 üzenetére
chiao!
Magánembernek, mármint ha nem rendszergarázda, meg nem akar komolyabban beállítani egy tűzfalat, akkor a tökéletes megoldás:
csak a windows tűzfal alapbeállításokkal
a gép használata csak csökkentett jogú USER-rel, és a telepítés pedig ADMIN-ként. Telepítés után, mint patkányok a süllyedő hajót, olyan gyorsan kell az ADMINból kilépni
10 fogorvsból 9 ezt ajánlja. ;-) -
-
rii
nagyúr
az előbb 250Kbyte/sec-el töltöttem Light-al.
Most akkor mennyi a sávszélem perpill.?? 2Mbit?
csak mert:
chello minimum
Alapszintű, de már szélessávú elérést biztosító csomag.
Letöltés: 1280 kbit/s
Feltöltés: 256 kbit/s
Akciós havidíj: 4.900 Ft-tól
chello medium
Haladó internetezőknek ajánlott csomag.
Letöltés: 5120 kbit/sec
Feltöltés: 768 kbit/sec
Akciós havidíj: 6.900 Ft-tól
Én 6.900-et fizetek UPCnek, szal most akkor már végképp nem tudom, mi a szituáció.
-----------------------
most nézem a levelet, light-ot mediumra módosítják.
De eddig nem így volt, nem?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
nem gyorsult már a light? Elméletileg ápr.1-től van a hiv.gyorsulás.
nekem 60K helyett volt, hgy 120K-val is jött anyag. -
rii
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #1807 üzenetére
pölö ha a BIOSban le van tiltva az alaplapi NETcard, vagy a driver rosszul van felinstallálva, - erra az esetre vonatkozik, hogy nem tökölonek vele, és belenyomják az USB-t.
Nálam is így volt, de megcsáltam' UTP-sre -
rii
nagyúr
köszi
pont most terveztem, hogy veszek melóhelyre egy 25.000 Ft-os notebookot, ráerőszakolom az XP-t, vagy Win98-at, rá DC++ -t, meg torrent, aztán elrejtem valami jó helyre UTPvel bedugaszolva, netlimiterben SHCEDULE bekapcs, napközben 200Kbyte, este 800Kbyte, és had'szóljon ... de hát erre most már nem lesz szükség ... -
rii
nagyúr
csársztok
ha jól sejtem, valami kibeba' nagy változás történt.
sajna most értem haza melóhelyről, rohannom kell tetélni, valaki felsötétítene légyszives, mi is lett a LIGHT csomagomból? Ez: (MINIMUM 1280/256 - 5500) ?
Igaz, hogy megszünt a korlát (a light-nál is?)?(affenébe)
-
rii
nagyúr
válasz
Brett apó #1542 üzenetére
'' ............... Meg a vinyója előbb,utóbb mindenkinek betelik ......... ''
pontosan ...
melóhelyen beírtam DC-be (25HUB, kb), hogy JAZZ, vártam avgy 30 percet, majd a Directorykat mind kijelöltem, és download ... :-Đ
úgy kellett visszavenni 1000-800-ról 700-ra NetLimiterrel, így is 1 G/óra volt a forgalom. Szal egy hétvége alatt szeritnem a 60 giga szabad helyemnek szevasz van :-Đ -
rii
nagyúr
ha nem tölri el, de emeli a sávszélt, akkor nem lehet, hogy sokan a YOUTUBE, meg hasonló videós oldalak miatt beleszaladnak a korlátba?
nemtom mennyi MB forgalom/video, de munkatársaim egész nap azt nézik ...
különben szerintem ha el lenne törölve a korlát, akkor ez első két hónapban mindenki töltene, mint állat, havi 200-300 Gbyte, de azt is meg lehet unni, nem? Én spec melóhelyen 1000-800Kbyte-al tundék tölteni, de nem kell semmi sem .... (jah, melóhelyen 8 MBit-tel megy a trécomos vonal, ha valaki nem hinné ...) -
rii
nagyúr
eccer ugye megszűnik a korlát?
véges határidőn belül persze.
mondjuk fél év?
beteg votlam jan elején ... kurvára beteg. és töltögettem minden szart. Ugye hát egy betegnek mindent lehet ... legalábbis én azt hittem, mert a korlátot átlépni azt valahogy mágsem, csúnya pofáraesés van a másik oldalán ... 7 kbyte/s-om van már jan.05 óta ... :-/
fákin korlát. :-/
hozzátenném, hogy azért eléggé jogtanalunk obégatok, hiszen 5 GByte helyett csak a 9. Gbyte átlépését nem tűrhette tovább már a rendszer .... :-/
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK