Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
még egykét fordítás és belejössz. én már csukott szemmel bekonfolom, és nem is hiányzik belőle túl sok dolog általában
de hogy teljesen átálljak linuxra az lehetetlen, öreg vagyok már ehhez. már visszaálltam Win-re rég
ilyen trükkök vannak még, hogy amikor az új kernelt először indítod, add meg a lilo-nak defaultnak a régi kernelt, aztán lilo -R paraméterrel az új kernelt. ez azt csinálja, hogy a következő bootkor a default helyett ezt fogja bootolni, de csak a következőkor, utána visszaáll defaultra. ha sikeres volt a boot akkor átrakod hogy az új legyen a default (akár confban akár lilo -D) ha nem volt sikeres mert kihagytál valamit és kernel panic, akkor ctrl-alt-del és a régi fog indulni. akkor is jó, ha szervered van, nincs rajta monitor csak bill. ha bebootol de nincs net, akkor nem kell megnézni csak ctrl-alt-del vagy reset, köv bootkor visszajön a régi és lehet javítani. na mindegy ez nem tartozott ide, ha már ismerted akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő