- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
még egykét fordítás és belejössz. én már csukott szemmel bekonfolom, és nem is hiányzik belőle túl sok dolog általában
de hogy teljesen átálljak linuxra az lehetetlen, öreg vagyok már ehhez. már visszaálltam Win-re rég
ilyen trükkök vannak még, hogy amikor az új kernelt először indítod, add meg a lilo-nak defaultnak a régi kernelt, aztán lilo -R paraméterrel az új kernelt. ez azt csinálja, hogy a következő bootkor a default helyett ezt fogja bootolni, de csak a következőkor, utána visszaáll defaultra. ha sikeres volt a boot akkor átrakod hogy az új legyen a default (akár confban akár lilo -D) ha nem volt sikeres mert kihagytál valamit és kernel panic, akkor ctrl-alt-del és a régi fog indulni. akkor is jó, ha szervered van, nincs rajta monitor csak bill. ha bebootol de nincs net, akkor nem kell megnézni csak ctrl-alt-del vagy reset, köv bootkor visszajön a régi és lehet javítani. na mindegy ez nem tartozott ide, ha már ismerted akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest