Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2001) Micsurin válasza Corpuscle (#2000) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Ha lehetne kapni PS5-öt idén újra még. :DDD :DDD

De itt direkt szívatnak prevgenen (igen így leírva mert a Beta egész korrekt volt azt kell mondjam), hogy vedd meg az új gépet.(ami elméletileg van gyakorlatilag meg egyik oldalon nincs.) De egyébként egy gerinctelen marketing stratégia amolyan igazi Activision húzás.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#2002) N@idia


N@idia
őstag

Olvasva itt a kommenteket sokan panaszkodnak pc-n, hogy gyenge a grafika villódzik a textura és fps anomáliák vannak, de én abszolút nem tapasztaltam ilyeneket, de még crash hibám sem volt amióta meg van a játék és ez kopp kopp... Egyébként aki több fps-t szeretne és nem számit a grafika azoknak ez segithet én is használom [link] :K

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

(#2003) Linem válasza KaitouP (#1987) üzenetére


Linem
senior tag

Na akkor ennek örömére megvettem én is. ;]
Egyébként továbbra is azt mondom, hogy nekem a pályák nagyon bejönnek. Érdekes, hogy a monitorom miatt alapból 4k-ra állította be a game, plusz mellette felhúztam Ultrára mindent. Kivéve az élsimítást, mert 4k-hoz minek...és hát tökéletesen fut, simán hozza a 60 fps-t. Az MW19 4k-ban 20-30 fps.

A legjobban az tetszik, amikor egy mine-t kilövök, és olyan robbanással pukkan szét, mint amilyen a 8 bit-es C64-es játékoknál volt akkoriban. :( A csámpás, csúszkálós, helybenjárós, fémtalpú cipőkben kopogó társaimról nem is szólva. Már ezt várom a meccsek elején, hogy nevethessek egyet. :DDD
Hallod...hogy ezt a színvonalat 2020-ban kiadni.. vicc az egész.

Nah mindegy, nyomjuk. Kell a camo kihívás ebben is. :K

(#2004) KaitouP válasza oriic (#1995) üzenetére


KaitouP
veterán

Itt valóban erről lehet szó hogy megy a terelés az egyik oldalon nem kapható gépre. A current gen gépek nem lesznek hirtelen egyik napról a másikra gyengébbek, és ha maradunk a szérián belül, akkor csak rá kell nézni az MW-re. Szimplán belefostak az arcunkba, a next gen gépet szerezni tudó elit VIP team (most itt nem rád vagy más korrekt arcra gondolok) meg idegeskedés nélkül élvezheti a játékot olyan feature-ökkel, amit ami current gen-en valóban nem lehetséges. Ez azért már több mint dühitő.
És pontosan, ezért vettem meg a cross-gen bundle-t. A semmiért.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#2005) KaitouP válasza bager13 (#1999) üzenetére


KaitouP
veterán

Itt nem igazából a játékkal magával, meg a koncepcióval van baj, az ízlés kérdése, nekem még be is jönne, viszont a játszhatatlanság már nem ízlés kérdése, és ez a jelenség sajnos ezeknél a verzióknál masszívan jelen van.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#2006) shotika


shotika
őstag

nem szereti, ha játék közben állítom a DLSS-t...

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#2007) ribizly válasza KaitouP (#2005) üzenetére


ribizly
veterán

Az nem fair, ha a PS4/XBOX1 gépeken nem megy frankón. Ez volt az egyedüli érv eddig mellette, hogy konzolon legalább stabilan tolja ki a 60FPS-t. Még ha nem is annyira szép.
De most az van, hogy nem lett szebb, mint az előző, ám még annyira sem fut jól. Ha meg visszalépek egy komplett szériányit (BO4), ahonnan a mostani engine eredeztethető, akkor főleg gáz, hogy nem megy csont nélkül.
PC-n csak az a zavaró, hogy nem fut olyan jól, mint az előző, meg van 1-2 grafikai bug. De ezt már megszoktuk (mondjuk pont a BO3, 4, MW19 kiválóan teljesített PC-n is).

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#2008) KaitouP


KaitouP
veterán

[link] :DDD

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#2009) MdewC válasza ribizly (#2007) üzenetére


MdewC
nagyúr

+1

Valóban nem egy élmény PS4-en és idegesítő, hogy várni kell. :)

MW amúgy nagyon bejött, engem pl nem vigasztal, hogy “csak ennyi idő volt fejleszteni” mert max áron vettem a gamet és ettől többet vártam a minőség területén.

AK-val am jól el lehet lenni, kíváncsi vagyok milyen lesz ugyan ez a warzone-ban. Na ott lehetnek még nagy meglepik mindenki számára...

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2010) k-adi válasza KaitouP (#2008) üzenetére


k-adi
nagyúr

ezt már csak trollkodásként is benne hagynám :D

(#2011) soo277 válasza KaitouP (#1989) üzenetére


soo277
őstag

Az a baj mire rendbe rakják jön az kövi rész,de amugy szetintem meg sokkal jobb az előző résznél,nekem sokkal jobban tetszik

BT: wersoo#21211

(#2012) Tomi0703


Tomi0703
őstag

Aki One X-en jatszik es FullHD-n, ott is akad?
En csak a betaval jatszottam, ott sem volt teljesen fluid (pc-hez kepest), de szokhato volt.

(#2013) Corpuscle válasza k-adi (#2010) üzenetére


Corpuscle
őstag

Összefoglalóba vele! :D

(#2014) gyuro válasza Tomi0703 (#2012) üzenetére


gyuro
tag

Igen néha nekem is meg néhs lekapcsolja a boxot és csak manuálissan tudom visszakapcsolni, a controllerel nem tudom.

(#2015) dunc válasza N@idia (#2002) üzenetére


dunc
nagyúr

Szuper a sok fps, de a végére úgy néz ki mint a hányás...... :U

(#2016) nutella1 válasza Ed3r_X_ (#1986) üzenetére


nutella1
őstag

Nem erről van szó, és ugyanígy ismeretében állok ennek. A VGA 2080ti, proci 9900k, 32gb ram, felbontás 1440p, nincs bekapcsolva Raytracing. Ugrál az FPS multiban, nem mindegyik pályán olyan vadul, de az a kb. 20fps bőven elég hozzá, hogy laggoljon. Nem netprobléma. Az MW vajsimán fut, nem beszélve arról, hogy az sokkal szebb játék.

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#2017) laragirl83


laragirl83
őstag

Gondoltam megosztom, hátha más is érintett, szóval múlt szombat óta, amióta kijött első patch játékhoz, kb 1 menetet nem tudtam befejezni, folyamatosan kicrashelt fatal error-al.
Kb miden létező dolgot kipróbáltam amit írtak neten vagy amire gondoltam h esetleg segíthet kivéve 1et, a target VRAM limitet LOWra tettem. Most lement 6 meccs zsinórban crash nélkül.
Feltételezem vmi vram memory leak lehet, vagy egyszerűen a beállítások miatt elfogy neki a 8gb vram, nem tudom, mindenesetre most legalább tudtam kicsit játszani a 60euroért :B

gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc

(#2018) Corpuscle válasza oriic (#1995) üzenetére


Corpuscle
őstag

Miután rommá lőttek megint mp5-tel, kipróbáltam. Ez így vicc. Semmi sincs rajta és nincs ellenfele. Amíg nem nerfelik húzom is. :D

(#2019) nanorambo


nanorambo
őstag

Tudom nem sokakat érdekelnek az operátorok, de ezek hogy néznek már ki? :D

Sikerült a legfantáziátlanabb, legbutább karaktermodelleket megcsinálni. Néha olyan az érzésem, mintha egy mobil játék lenne. :D

(#2020) BandiHUN válasza nanorambo (#2019) üzenetére


BandiHUN
veterán

Az egész olyan,mint egy naaagy cod mobile...
De végülis jó,ezt nem lehet komolyan venni se annyira.Énnekem bejött ez az árkádosabb,mentem pár kört a cod mobile-vel,csak úgy tapicskolva,de emiatt ejtettem is,kényelmetlen.Nekem ez ilyen fun-évad.
Sőt,tudom,hogy fog jönni mindenféle kikent-fent op is,és mivel a Dark matter animált,így tudom,hogy lesznek animált skinek,sőőt,sokkal szebbek,most nem visz el annyira a hűdejátszhatnék mindenáron,meg hogy pont az meglegyen(béna).Meg azt is tudom,hogy szokás szerint nem szabad az elején bevásárolgatni,mert sokkal jobb cuccok jönnek majd ki.
Mint játék tetszik,szórakoztató,és jobban fut,mint a MW.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#2021) Casanova*


Casanova*
veterán

Az mw is eléggé mikrolaggolt az elején. Minden cod laggolt. Emlékszem anno a Bo2 laggolt legjobban. Nagyon szidtam,majd tök vaj simán futott az is és nagyon megszerettem. Cold War-ra is majd jönnek javítások és újabb gpu driverek. Fog ez is vaj simán futni.

Próbáljátok ki! Ez nem vicc! control panelben a textúraszűrést állítsátok kiváló minőségre és az energiagazdálkodási módot pedig legjobb teljesítményre. És a játékban az anti ailasing quality-t pedig toljátok fel highra vagy ultrára. Motion blur quality-t is toljátok fel. A többi opciót ki lehet kapcsolni. így a kártyát jobban kihajta a játék,több fpsed lesz,simábban fut.
Rengeteget kínlódtam az állítgatással. Nekem nagyon laggolt a game,hiába volt full lowon a grafika,csak kevesebb lett az fps,a gpu alig melegedett,a játék nem hajtotta ki a gpu-t. 40-70 fpsem volt. A trükkös állítás után 65-110 fpsem van. Gyenge gtx1060 3gb kártyám van.

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#2022) Casanova*


Casanova*
veterán

[Black Ops Cold War Has a Huge Recoil Problem] érdekes videó! Srácnak jó videói vannak. Elmondja,megmutatja hogyan tanulj meg jól célozni,stb...

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#2023) Rony949 válasza Casanova* (#2021) üzenetére


Rony949
őstag

"És a játékban az anti ailasing quality-t pedig toljátok fel highra vagy ultrára"

Na ez az, amit én játékokban soha nem csinálok. Ha nagyon csúnya nélküle, akkor maximum FXAA. De amúgy az élsimítás zabálja a teljesítményt, emellett pedig homályossá is teszi a játékot, ami bőven a láthatóság rovására megy.

(#2024) Casanova* válasza Rony949 (#2023) üzenetére


Casanova*
veterán

Én sem szoktam. Ennél azért kell feljebb tolni,hogy a játék a kártyát jobban kihajtja,simábban fusson a game. Nekem több lett az fps. Ezt a trükkös beállítást egy nvidia fórumban olvastam. akkor kezdtem állítgatni a grafikát,divert. Kínlódtam vele sokat. Már úgy volt,hogy törlöm a gamet,mert a gépem nem viszi rendesen. És végül tök jól viszi. :D

Más: [Every weapon, perk & scorestreaks in Black Ops Cold War]

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#2025) nutella1 válasza Casanova* (#2024) üzenetére


nutella1
őstag

A motion blur is zabálja a kártyát, ráadásul felesleges. Elmosódik amikor nem kellene. De majd este ránézek. Sokat nem várok tőle.

https://erdélyízei.com

(#2026) Rony949


Rony949
őstag

Zombi módban lement egy körülbelül 1 órás menet. A 29. menetig bírtuk ki. Még mindig szoknom kell, de egyre jobb vagyok benne. Kezdem érteni mik a feladatok, meg hogyan tudok fegyvert fejleszteni stb.

(#2027) Casanova* válasza nutella1 (#2025) üzenetére


Casanova*
veterán

Ez a lényeg,hogy zabálja a kártyát. Így a játék kihajtja a gpu-t.

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#2028) Linem


Linem
senior tag

Nálam eddig minden rendben 4k-ban. Nem akad, nem fagy, jól fut. Természetesen RT-t nem tudok bekapcsolni, mert azt még nem tudja a kártyám, de így is tökéletes.
Eddig a 50-60 TDM meccsből egyszer voltam második. Olyan mintha botok, vagy 5 évesek ellen játszanék. :F A 12 játékosból általában én vagyok egyedül PC-s, szóval simán benne lehet, hogy gyerekek ellen nyomom. :DDD de legalább így gyorsan lehet fegyvert maxolni

(#2029) nutella1 válasza Rony949 (#2026) üzenetére


nutella1
őstag

A lényeg, hogy bekapcsoljátok az áramot, falazzátok vissza az ablakokat, védjétek egymás hátsóját, és minél hamarabb szerezd meg a lézer fegyót. World at War óta rá vagyok cuppanva.

https://erdélyízei.com

(#2030) nanorambo


nanorambo
őstag

PS4 Pron én nem vettem még észre semmi performancia issue-t. Eddig még kifagyni sem fagyott. Bár főként 6v6 módokat játszom, abból is SD-t, ott azért nincs akkora káosz, mint más módokban, ami felpörgetné a hardvert.

Annyi, hogy a célzás valahogy nem olyan smooth mint a modern warfare-ban, szerintem ez input lag féle probléma, vagy az "accelerete" ment félre. Egyszerűen akárhogy állítom az érzékenységet, nem lehet annyira finoman célozni, mint az MW-ben és ez elég zavaró.

A HC SD nagyon bejön, de kevésbé érződik taktikusnak, mint a modern warfare. A pályák hangulata tetszik, de szinte egy cső az összes, nem lehet taktikázni, mert olyan az érzés, mintha csak egy lane lenne és mindenkit beterelnek egy csőbe.

Szóval párhuzamosan lesz játsza cold war és mw. Cold war egy kikapcsoló, fun, könnyű szórakozás. Az MW egy taktikus, odafigyelős, keményebb cucc.

[ Szerkesztve ]

(#2031) Casanova* válasza nanorambo (#2030) üzenetére


Casanova*
veterán

,,Szóval párhuzamosan lesz játsza cold war és mw. Cold war egy kikapcsoló, fun, könnyű szórakozás. Az MW egy taktikus, odafigyelős, keményebb cucc.,, :K +1

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#2032) nagylaci6417 válasza nanorambo (#2030) üzenetére


nagylaci6417
aktív tag

Attól taktikus hogy ülsz egy sarokba és halgatozól?taktikus szerintem csapatba barátokkal partiba lehet játszani.

(#2033) juve600


juve600
nagyúr

Én azt vettem észre hogy mindegy milyen mód van az van a lista elején aki a legtöbb kill-t eléri. Hiába van DM vagy HP akkor is,így maradtam a TDM-nél éas only MP5 ,majd csak javítják,lenne mit :D

(#2034) nanorambo válasza nagylaci6417 (#2032) üzenetére


nanorambo
őstag

Ezzel nem értek egyet. Szoktam sokat haverokkal játszani, de egyedül is. MW ben szinte mindig megvan az az érzés, hogy feljebb megy a pulzusom, amikor már csak én élek és defuseolni/plantolni kéne. Be lehet kerülni az enemyt, rá lehet ijeszteni, bezavarni stb. Valhogy mélyebbnek érződik.

Cold war meg nekem kissé súlytalanabb. Megyek, célzok, lövök. Megyek célzok lövök. Biztos hogy változni fog picit, amikor már jobban kiismerik az emberek a pályákat, de valahogy számomra nem hozza azt a "minden kis rezzenésre oda kell figyelni" feelinget mint az MW.

Ez nem baj, más a kettő. Meg szubjektív, kinek mi jön be. Nekem mindkettő tetszik.

(#2035) szgabor12 válasza juve600 (#2033) üzenetére


szgabor12
tag

Csak a feladatért nem kapsz annyi pontot, még akkor sem ha ölsz közben pár embert, mint amennyit egy 10-es killstreak után (ha jól tudom 10-nél 2500 score jár, plusz ugye az előtte megszerzett, így már rögtön 4000 score körül vagy egy 10-es streakkel pl.), hiába scorestreak a rendszer.

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#2036) Ed3r_X_ válasza nutella1 (#2016) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

No offense, ezzel akkor tényleg nem tudom mi van. Nekem a 1060 6GB-tal 1080p mediumon tök szépen megy, egy akadással sem találkoztam. Nem értem :(

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#2037) juve600 válasza szgabor12 (#2035) üzenetére


juve600
nagyúr

:R

(#2038) laragirl83


laragirl83
őstag

Vkinek ilyen? :F

gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc

(#2039) szgabor12 válasza laragirl83 (#2038) üzenetére


szgabor12
tag

Ugyanez van nekem is.

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#2040) laragirl83 válasza szgabor12 (#2039) üzenetére


laragirl83
őstag

Igen, közben néztem activison oldalán server statust, ugyan MW és Warzone-ra írja hogy gond van, CWre nem, de nyílván akkor itt is ez van.

gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc

(#2041) KaitouP válasza laragirl83 (#2038) üzenetére


KaitouP
veterán

Szerverprobléma ütötte fel a fejét, az Activison már tud a problémáról és folyamatban van annak orvoslása: [link]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#2042) KaitouP válasza KaitouP (#2041) üzenetére


KaitouP
veterán

Mennek a szerverek.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#2043) szgabor12 válasza KaitouP (#2042) üzenetére


szgabor12
tag

Köszi! :R

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#2044) KaitouP


KaitouP
veterán

LOL:

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#2045) nutella1 válasza Casanova* (#2021) üzenetére


nutella1
őstag

A kíváncsiság kedvéért megnéztem. Az FPS kevesebb, ámbátor fix, és a játék smooth lett, bexarás. :C

https://erdélyízei.com

(#2046) dunc


dunc
nagyúr

Sajnos X box X series nél zombi módba ha a ray tracing be van kapcsolva csontra fagyasztja a gépet, ért ki is kapcsol....Anélkül hibátlan!

[ Szerkesztve ]

(#2047) bager13 válasza KaitouP (#2005) üzenetére


bager13
aktív tag

Nyilván, ha játszhatatlan az adott platformon az megint egy másik kérdés. Én úgy gondolom ezt orvosolni fogják, még anno a lesajnált ghost pc portot is gatyábarázták idővel, nem hiszem, hogy pont a ps 4 felhasználókat szivatnák meg... "új konzol gen" ide vagy oda azzal nagy öngólt rúgnának maguknak. :K

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#2048) Block01


Block01
csendes tag

sziasztok.split screen nálatok működik?

(#2049) nagylaci6417 válasza dunc (#2046) üzenetére


nagylaci6417
aktív tag

Hogy lehet azt bekapcsolni?lakat van rajta

(#2050) Corpuscle válasza nagylaci6417 (#2049) üzenetére


Corpuscle
őstag

Vedd vissza 60 Hz-re.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.