Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tégla
tag
hi
szerintem is nagyon jó lett a game
de visszatérve a kijelentésedhez hogy a MOH-AA elbujhat a CoD melett
a MOH:AA kicsit késöbbi mint a CoD!
De ha most összehasonlítod a kettő játékot MOH-PA és a CoD-UO akkor szerintem a MOH-PA jobb mint a CoD-UO!
De azért mindegyiket szeretem főleg multiba!
Aki tudja az szerezze meg és jáccon velük!
[Szerkesztve] -
LK
addikt
Szevasz! Ez nem warez.Ezzel nem sértesz szerzői jogokat.Hiába éleszted fel a problémát,aki cheatel az nem nézi meg ezt a topicot és kész.Mostanában az United Offensive-vel játszom,ott majdnem mindenhol jelen van (játszik) egy admin,aki kivágja a csítelőket.Más megoldás nincs.
-
Chrom
tag
Szeva LK rég dumáltunk!
Nah ha servert akarsz indítani, talán próbáld meg az All-s.-be mintha ott láttam volna ilyen menüpontot, vagy talán indíts 1-et a multipléjer új server indítása részben, talán bevállik!
Ha meg nem válik be és tényleg komolyan érdekel a dolog, akkor haveromat megkérdezem, mert Ők is servert bérelnek a saját klánjuknak a CoD-ban!
És majd átadom az infókat.
A másik dolog: föl tudjuk még éleszteni a CSÍTELÉSI problémákat? Remélem ez nem tartozik warez témába? vagy igen?!
Jó lenne ha nem, mert kezd elmenni a kedvem a játéktól multiba!
Most alapítanék én is klánt a helyi deszkás haverokkal, és az a meglátásom, hogy tényleg sok a 10en éves suhanc, akik hő szeretettel csítelgetnek orba szájba! Mert azt hiszik ez a menő, meg hogy utánna le LÁMÁZNAK, ppffpuuuááájjj!!
UNDORÍTOOOOO
nah addig nem is folytatom amíg ki nem derül, hogy ez most warez témának számít-e, vagy nem! (pedig lenne mit osztanom)
csákány
-
LK
addikt
Ennyi lenne? Köszi.
-
LK
addikt
uppp! Segít valaki?
-
LK
addikt
Remélem fog valaki segíteni

-
LK
addikt
Hahó!
Szeretnék véleményeket kérni.Szeretnék szervert indítani,hálózaton belül Call of dutyban és Medal of honorban.A lakótelepen wlan van.Én ha indítok egy nem dedikált szervert,akkor a játékosoknak elég rákeresni a szerverkeresésnél,hogy helyi hálózaton keressen,és kész? Mást nem kell beállítani? -
MCGaiwer
addikt
na, senki?

-
MCGaiwer
addikt
HI. szoktatok neten is játszani? Ha igen melyik szerveren? Mi a becenevetek?
csak ennyi. -
[w]
őstag
zsupsz
-
[w]
őstag
van olyan _magyar_ szerver, ahol nem ultrakemény faszagyerekek lövik halomra a lelkes amatőröket sorozatos fikázások közepette, hanem a szerény, gyengébb képességű kezdők is jól elszórakozhatnak?

esetleg egészen véletlenül nincs egy ph-s csapat?
-
aurum
senior tag
//templomos pálya,csak az a baj,hogy nagyon sok a csaló.
a cod-ban meg szinte csak az van... wallhacker sniper ibot-al... es mindez klanoknal. es azt is eszerevettem, hogy a mohaa-hopz kepest mas a celkozonseg.
a mohaa-ban foleg 20 ev felettiek voltak a codban meg sok csipogos hangu 10-eneves. a fegyverek meg el vannak cseszve. rohelyes, hogy a thomson vagy a pps jobb mitn az stk...
de az igazat megvalva egyikkel se jatszottam mar jo egy eve. inkabb amerycas army-val jatszom. a honor rendszer miatt nincsenek tk-zo hulyegyerekek, es a tasasag is a mohaahoz hasonlo. -
LJoE
senior tag
-
hi' olvastam az előbbi hozzászólásokat és azt írta vki ,hogy 3,9 -es catalystal fagyott neki a játék. na én arra lennnék kíváncsi ,hogy van egy 9600xt-m hozzá adott gyári driver 4.1 -es valami 2003. októberi asszem. Ezzel is fagyna a játék? mit lehet tenni ellene? csak azért mert tervezem beszerzéséét?
-
Púposteve
csendes tag
akkor itt se kapok segítséget akkor mentem is
-
Orc
senior tag
COD-hoz kellene egy registry bejegyzés, hogy a kiegészítőt fel tudjam rakni.Tudna nekem valaki segíteni?Előre is Köszönöm.
-
Púposteve
csendes tag
egyébként meg sharpapa ha nem tetszik nem tetszik de valakinek tetszik izlések pofonok ennyi...

-
Púposteve
csendes tag
valaki segítsen Please a Call of Duty multiplayert honnan tudnám letőlteni mert amint halom jójáték és jó együt játszani vagy valami ilyesmi
-
Bazsesz
őstag
Hali all!
Megkérdezhetném, hogy CoD-ban Multiplayerben hogy lehet botokat beállítani?
Kicsit sürgős lenne 
Üdv: balu -
Dilikutya
félisten
Hát bakker ez kéész.... te aztán nagyon komolyan veszed magad. Az a dc-s sztori abszolút off, non-warez dolog volt, egy elcseszett warezolási kisérlet
Azért az, hogy valaki cracket keres, és valaki megmondja hol tegye ezt, tanácsot is ad crackeléshez, az elég egyértelmű, nincs mit védekezni. Szerinted hány embert rugtak már ki azért innen, vagy törölték hsz-ét, mert megosztotta azon élményét, hogy letöltött egy nem is létező dolgot. Amúgy el tudod te képzelni, hogy azt a hsz-emet hány moderátor láthatta azóta? mert ha alapesetben el is kerülte volna a figyelmüket (mindent ők se érnek rá elolvasni), te felhívtad rá a figyelmet. viszont még mindig ott van. És nem hinném hogy moderátorok kedvence, vagy valami kitüntetett lennék. Egyrészt ahhoz még elég kevés időt töltöttem itt, másrészt volt 1-2 általuk sem díjazott megnyilvánulásom, mégcsak nem is pár napos újoncként. még egy egyértelműen warez szagú topikom is volt (a Postal2 virágbolti verziója nem működött, ehhez kértem segítséget, amit végül magamtól megoldottam)
Abba a topicba egy erősen ironikus hangvételű off-ot lőttem.
A topik témájánál maradva: CoD rulezz
-
LK
addikt
Nem tárattak, hanem zárattak.
-
LK
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az a topic egyértelműen warez témában nyílt,be kell zárni,egyetértek.De azt nem értem miért kell a moderátornak segítség? Vagy ha meg vagy bízva,az más.Nekem furcsa az,hogy beírsz a topicba,aztán gyorsan írsz a moderátornak,az illető hátamögött.Tőlem ez idegen.Egyébként valaki válaszolt a kérdésemre,és azt írta hogy wareznak minősül az írásod.Te eldöntötted,hogy a tied nem warez és kész.De akiket beköpsz azok hol védekezzenek? Azok nem írnak mindent megmagyarázó szöveget.Ami szerinted nem warez,azért már több embert figyelmeztettek,és ezért topicot is tárattak be! Persze te kivétel vagy...És már nem is érdekel az egész.Erre sem akartam válaszolni,de az illem így kívánta.
Gyerekek,bocs hogy offoltam!
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Bővebben: link #3108-as hsz-re még adósom vagy
-
LK
addikt
Hahó,nem kéne mindkét COD-os topicba csak azért beírni,hogy milyen szar a game. Nyissál magadnak e célra külön topicot.
Más... Ne crackelgessetek,warezoljatok mert valaki rohadtul figyel(nem én) és bezáratja a topicot(beköp)! -
Dilikutya
félisten
válasz
sharpapa
üzenetére
Igen, látvány tekintetében elképzelhető, hogy a PA meg fogja verni. A CoD, és a kiegészitője is egy immár 5 éves engine-re épül, azt pofozgatják, a PA-nak pedig újraírt motorja van (bár sztem az alap ott is Q3, de 100%-ra nem merem mondani, mert olvastam már mást is, biztosat nem lehet tudni róla). De a lényeg, hogy a CoDUO is csak ráncfelvarrást kapott, nem új motort, így nem nehéz egy újabb fejlesztésű cuccal felülmúlni. A véleményedet pedig nem tudom osztani, a CoD az egyik legjobb játék szerintem, ami valaha a kezem közé került. És nincs is olyan nehéz, mint a Mohaa (emiatt is szimpatikusabb
) -
sharpapa
senior tag
Bocsi,én is úgy éertettem ahogy te,csakm sajna ford. írtam. (sry)
De amint írod tényleg nem csoda hogy ugyanaz a brigád (az EA GAMES-től leszakadva)
részl. játékot csinált hiszen egy évvel később könnyü volt megnézni a MOHAA hibáit és azt új játékba kijavitva beletenni. De abban biztos vagyok hogy a Pacific Assault úgy meg fogja verni ahogy van! Már az előzetes képekből is látszik.
)))))))))) -
zveli
csendes tag
Hi! Eredeti serial kódotok nincs? A net játék miatt kéne.
-
nemcso
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Te félrebeszélsz !

Méghogy nincs kidolgozva úgy, mint a MoHAA bármelyik része ?
Annak a fejlesztőcsapatnak több tagja alapította a CoD-ot készítő másik gárdát.
A hang, a képi megjelenítés sokkal jobb lett a CoD-ban (ami a készítés dátumát nézve természetes is).
A történet pedíg a CoD-ban jobban kihangsúlyozza a csapatmunkát, amilyen a valóság volt a WWII-ben.
Az egy másik dolog, hogy mindettől függetlenül nekem a MoHAA és kiegészítői mindíg tetszettek és tetszeni is fognak.
-
sharpapa
senior tag
SZerintem a C.O.D. a Medal of Honor Allied Assault BREAKSHROUGHT-hoz képest egy NAGY KALAP SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul a játék felét a MOHHAA-ból másolták le,de egy két helyen a kidolgozását, (részletességét) még a legelső Medal of Honor is megveri.
Arról meg ne is beszélgessünk,hogy a MOH Pacific Assault 10000000000-szer jobb lessz! -
m-bazsi
tag
Kalandor: #141
Én erre gyanaxom -
Hogy tudok szervret csinálni amit az All Seing eye is kimutat? Mer én próbálkoztam, de nem sikerült csak LAN szervert csinált igaz nem Dedikált-at csináltam lehet ez volt a baj?
-
Sultan
tag
Hy all!
Van egy nagy problémám!!
Fagy a CoD UO!! Ezt csinálta a sima CoD is addig amíg itt (prohardveren) valaki mondta hogy az ati kártya driverében van valami bibi és egy dll-t kell kicserélni és nem is fagyott! Az a gond hogy ez 3.9-es hez volt és a 4.9-es el már nem működik!
Valakinek van ötlete hogy mit kellene csinálni???
(Club3D 9600 pro a kártya) -
Dilikutya
félisten
válasz
Gergello
üzenetére
vannak spéci CD takaritó kütyük, Szigeten is osztottak ilyen a csinos cigi-tesztlapos lányok
mondjuk én a lánykát szivesebben vágtam volna zsebre mint ezt... de ne legyünk telhetetlenek 
konkrétan nem tudom milyen hatása lenne a fogkrémnek, de valahogy én is idegenkedek attól hogy fogkrémmel kenegessem a CD-met, főleg ha eredeti
[Szerkesztve] -
Na hi akit érdekel eladó a game. Bővebben: link
-
duracell89
senior tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
www.cod.hu
-
.:InnoMan:.
senior tag
Honnan lehet letölteni a CoD-hoz pályákat?

Előre is THX a válaszokat!
Üdv
InnoMan -
Surda
tag
válasz
konwktor
üzenetére
Fogalmam sincs, mi lehet, talán próbáld a DirectX-et újratelepíteni, ha engedi, vagy VGA drivert frissíts. De majd az okosabbak hozzászólnak. Viszont azt megpróbálhatod, hogy amikor úgy gondolod, épp kiírja a hibát, nyomj egy printscreent, utána illeszd be a képet Paintbe, talán akkor látható lesz. Nekem egy játéknál bejött ez a csel.
[Szerkesztve] -
konwktor
tag
Sziasztok van egy nagy problémám sikerült meg szereznem a call of dutyt
igaz irot lemezre fel instaláltam minden nagyon szép a gondok már a menüben jellenkeznek nem jellenek a a betük tehát csak a hátér kép van ott pedig a menük ott lehetnek mivel ha feléjük viszem az egeret lehet hallani a katanást ez mondjuk nem lett volna nagy gond de nem is akar el indulni mert valamilyen hibát irhat ki de azt sem látom a konfigom:amd 2600+,2*256(400)samsung ram gf4 mx 460
én őszintén két dologra gondoltam vagy a crack rossz vagy hogy a vga nem tudja kezelni a dx9-et
valaki segitsen pliizzz
-
Surda
tag
Sziasztok!
Mivel lehet moddolni ezt a játékot? Esetleg az egyes mod-okat editálni? Van pl. sokféle sound-mod hozzá, fegyverhangok, de mi van akkor, ha mindegyikből csak 1-2 hang tetszik, de ezeket mindet egyszerre szeretném használni. Hol szerezhetek erről némi infót? -
Robaj
addikt
Hi all!
Végre tudtam haverokkal jáccani LAN-ban!
Öte voltunk, a legjobb pillanatról itt egy 1 MB-os videó!
Bővebben: link -
Atomkirály
Már az elején éreztem, hogy hangulatban veri a Mohaa-t, de Sztálingrádnál azthittem beszarok. Leverte a Mohaa-t az asztalról is D-Day-estől mindenestől. Ráadásul iszonyatjól néz ki, és 1024*maxban megy flottul a gépemen is. Csak 2 délután alatt végignyomtam, pedig nyomom mellette az UT2004-et is.
Viva la revolucion -
gabe_
őstag
Hi! +int én és még mindig semmi! Ugyanaz a hiba, bármit csinálok: kéri a 2. cd-t, amit hiába kap meg, nem csinál semmit! Közben egyik haver ugyanígy járt. Van erre vmi magyarázat?
-
Chip
aktív tag
Ahhoz hogy csatlakozni tudj szukseged van egy programra. En az All Seeing Eye nevut hasznalom. Telepites utan o kilistazza az altala megtalalt szervereket. A legtobb magyar szerverrel nincs ilyen bizt. mas. problema

Letoltheted innen. Bővebben: link
De ez a szerver aminek a az Ip-jet megadtad az 1.3-as beta patch-el fut szukseged van arra is.
De olvasd el ezt a topicot sok okos dolgot talalsz benne.
A legokosabbakat en irtam
))))
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Hello mindenki!
Hogyan tudnék csatlakozni a netre, hogy multiba jáccak?
Csak a biztonsági másolatom van meg, ami meg nem enged jáccani!
A játékmásolás.com-ról letöltöttem az 1.2 fix-et, amivel kiírja
CD authorization és 60 mp után is ezt csinálja.
Mit tegyek, ha elvesztettem az eredetit?
Hogy tudnék csatlakozni ehhez a COD szerverhez?
217.75.192.82:28960
Milyen progi kell hozzá?
Bocs, ha ilyen hosszú voltam, de már egy hete nem jáccottam neten. -
gabe_
őstag
Sajnos így sem megy!!!

Miért?
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
A!!!
Help!!
Miért nem tudom feltelepíteni????
Újrainstall winxp, és szeretnék még vele játszami, de nem tudom föltelepíteni.
Mikor kéri a 2. cd-t, hiába rakom be, nyomok ok gombot, nem csinál semmit!Pedig a korábbi winxpre is ugyanezzel a cdvel telepítettem...
Én vagyok a hülye, vagy mi vaan??
Tud valaki segíteni? -
gabe_
őstag
Uhh.
Énis végigvittem tegnap a kicsikét...
Jó játék volt no! -
td
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Hétvégén vittem végig. A stáblistában olvastam, hogy tényleg Mr. Statham a hangja a Sgt. Waters-nek.
Itt-ott azért az AI kicsit gyenge. Az elején még jónak tűnt, amikor a templomnál odapörköltem a németeknek a gépágyúval, és visszaugráltak a kerítésen, de voltak azért gagyi részek. Pl. állok egy folyosón (Sztálingrád), és a német visszaugrik a fal mögé a sarkon. Nekem meg töltenem kell a dobtárasat. Ott állok, pár méterre csak a saroktól, és nem jön ki, hogy lelőjön. Aztán, mivel kilógott a könyöke, belelőttem. És meg is halt tőle...
De általában jól halnak meg, pár lövés elég. Erőlködnek, hogy felálljanak stb.
Az viszont tetszik még nagyon, amikor betalál egy löveg, és ''megszédülök'', elmosódik a kép, a hangok távolinak tűnnek, minden lelassul. Kár, hogy amikor golyóval lőnek meg, akkor nem valami hasonló effekt van, pl. eltorzul a kép vagy ilyesmi.
A ruszki gengszterpuska szerintem kicsit pontatlan, inkább csak ijesztgeni jó vele a németeket, bár nem nagyon menekülnek, főleg nem egy tank
A Wolfensteinben ez a taktika jobban bejött. Szerintem. -
gabe_
őstag
Cool.
Sikerült. Csak azt nem értem (így utólag), hogy egy sikeres küldetés után (a tirpitz csatahajó) mit keresek a szovjet hadsereg 'derék önkéntes' honvédői között?
na mindegy. lényeg, hogy jó a játék. szinte behúzom a nyakam mikor lőnek rám...
-
StoneBridge
senior tag
-
td
senior tag
Hi!
Múlt héten felraktam a CoD-ot, ez k*rva jó! Basszus, az elején megyek, azt hittem, csak dísznek vannak a nyomjelző lövedékek, erre egyszercsak átnézek egy falon, és látom, hogy a németek nagy munkában vannak ám: lőnek, mint állat, mindenre, ami repül. Rohadt jó az a lángcsóva, ami a Panzerflak-ból (vagy miből) jön ki, de a fegyverek hangja is, meg az akció! Nagyon tetszik, hogy mindig hangzavar van, igazi csata hangulat. Mondjuk vannak lineárisabb pályák is, pl. a gátas, ezek elég unalmasak. A ruszkik után vagyok, a bunkeresnél (Belgium), de hát az pite az orosz front után. Annak az eleje volt nagy, lőnek a stukák, az aláfestő zene, meg minden, mint egy rémálom. Olyan érzésem volt, mintha tényleg egy kényszersorozáson volnék, és hogy ''én ezt nem akarom csinálni''. Nem kaptam puskát. Elindultam vissza, erre elkezdett rám lőni egy ürge. Kár, hogy nem lehet rúgni...
Aztán gyanakodtam, mondom, lehet, hogy nem is kapok egyszerre kettőt. Megnézem az objectives-et, hát látom: szerezz puskát VAGY lőszert. Hát igen, a Vörös Hadsereg. Utána meg, amikor meg kellett rohamozni egy épületet a Vörös téren, lelőttek a tavarisok, amikor a puskákat szedegettem össze. Úgy látszik az oldalirányú mozgás is hátrálásnak számít náluk...
Külön jó pont, hogy a németek németül beszélnek, és nem úgy, mint a Wolfensteinben, német akcentussal. Ahogy a rádión hallani, hogy kérnek erősítést, hát az tetszett.
Egyébként nem tudja valaki, hogy az egyik angol katonának (asszem Waters a neve) nem a Jason Statham (Blöff) adta a hangját? Mert nagyon hasonlít.
Nektek melyik a kedvenc fegyveretek? Nekem a BAR meg az FG42, persze csak az MG42 után
(Amúgy persze mind jó.) -
Bally
senior tag
Nem tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehetne/lehet-e egyeltalán eltüntetni a fegyvert, hogy csak a célkereszt maradjon?
-
gabe_
őstag
Kösz. estére megpróbálom...
-
Chip
aktív tag
-
gabe_
őstag
Thanx
Nagyon Az ellenség a kapuknál szindróma...
és utána +kapom a lőszert, és lelőnek. hogy kell fegyvert is szerezni? vagy egyáltalán mit csináljak? ( már a tab sem segít... ) -
gabe_
őstag
Hai.
Tudtok segíteni? A Tirpitz csatahajós küldetés után mikor megyünk sztálingrádba, mindig sz@rrá lőnek s stukák, mielőtt partra tudnák szállni. És ugye nem reagál semmi billentyűre mikor a ladikban vagyunk... -
Szeke
senior tag
cUPp
-
Szeke
senior tag
Nos lenne egy érdekes gondom. Minden szerveren, öcsémnek is, a ping 1-2 percenként megugrik (lagométer csinál egy hegyet) aztán rögtön visszaáll normális szintre. De ha pont akkor lagzik be, amikor jön az ellenfél....
Emellett némely szerverek jól ki is rúgnak high ping miatt.
Mitől lehet ez a rendszeres rövid idejű belagzás??
A net axelero 512 adsl, micronet sp888b routerrel, mind2 gépen winxp.
Ja, ha egy ember játszik csak, akkor is belagzik. Szinte a kezdetektől fogva csinálja, de utóbbi pár hónapban rendszeresen.
Minden egyéb tökéletesen működik, virus/kémprogik kizárva.
Valamilyen hálózati beállítás lehet a baj? Vagy az axelero szórakozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A MOHAAt én is nagyon szeretem,de nincs időm vele multizni,mert 2 játékkal ugye nem lehet egyszerre.Kedvencem a templomos pálya,csak az a baj,hogy nagyon sok a csaló.
)