Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazel999
csendes tag
Köszönöm a gratulációkat, de még inkább a segítségeteket
A beszúrás egy kicsit összetettebb, ahogy én értelmeztem az előadásfóliákról. Ebbe a bizonyos szájba vert önszervező bináris keresőfába nem lehet csak úgy beszúrni, mint egy sima bin.ker. fába. Ha új elemet akarunk, akkor keresést futtatunk az elemre, ami nyilván null-ba fut, mert az elem még nincs a fában. Ha mégis benne volt, akkor nem is kell csinálni semmit. Na most, ha ez megvan, akkor ugye keresés közben dobáltuk a részfákat a két vektorunkba (a kisebb/nagyobb csoportokba). Ezután úgy teszünk, mintha csak megvágtuk volna a fát a beszúrandó elemnél, tehát ő lesz a gyökér és rákapaszkodik a kisebb és a nagyobb fa balról, illetve jobbról. Ez volna a beszúrás. A törlést még nem sikerült kihámoznom, de erőlködök vele még holnapig, mert az a határidő.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A beszúrás egy kicsit összetettebb, ahogy én értelmeztem az előadásfóliákról. Ebbe a bizonyos szájba vert önszervező bináris keresőfába nem lehet csak úgy beszúrni, mint egy sima bin.ker. fába. Ha új elemet akarunk, akkor keresést futtatunk az elemre, ami nyilván null-ba fut, mert az elem még nincs a fában. Ha mégis benne volt, akkor nem is kell csinálni semmit. Na most, ha ez megvan, akkor ugye keresés közben dobáltuk a részfákat a két vektorunkba (a kisebb/nagyobb csoportokba). Ezután úgy teszünk, mintha csak megvágtuk volna a fát a beszúrandó elemnél, tehát ő lesz a gyökér és rákapaszkodik a kisebb és a nagyobb fa balról, illetve jobbról. Ez volna a beszúrás. A törlést még nem sikerült kihámoznom, de erőlködök vele még holnapig, mert az a határidő.