Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihil
tag
Sziasztok!
A HARDVERAPRÓ hirdetéseknél a részletes keresés menüben a szűrések közt volt egy olyan opció, hogy KERÜLENDŐ/SZŰRENDŐ SZAVAK, s amelyik hirdetés ezt tartalmazta, az nem került fel a találati listára.
Ez visszakerülhetne már a rendszerbe?
...eléggé szenvedés nélküle az élet
Köszi.
TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
válasz lezso6 #10485 üzenetére
A mínuszolással az a gond, hogy ha nem teszek elé pozitív kifejezést, akkor azt érzékeli a keresett kifejezésnek, azaz 0 találatot fog dobni.
A példádnál maradva, ha az kategóriából nem érdekelnek a körték, de MINDEN MÁS ige, akkor bszhatom a mínuszolást.
Márpedig pl. egy komplett gép kategóriában mégis mi a qkker lehetne a pozitív kifejezés, ami minden hirdetésben szerepel? Ilyen szó nincs
Márpedig az ember gyakran kizárással keres, tudja, mit NEM akar, és csak az azt kerülő halmazt böngészné.TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Üdv!
Rendszeresen, rendszertelenül előfordul, hogy nem enged pü-t küldeni a rendszer.
Rákattintok a küldésre, csak felvillan, és nem történik semmi.
..de utána megmarad a KÜLDÉS gomb körülötte a kék keret.
Általában időszakos, 1-2 óra alatt elmúlik, ilyenkor is néha-néha egy-egy üzenet elmegy, de úgy általánosan, ha ilyen nyomi etapját éli, akkor a levelek 99%-át nem küldi el.
Most már kb. éjfél-1 óta nem bírok levelet küldeni, 1 ment ki összesen.A fenti dolgokat elvégeztem, ugyanúgy megmaradt.
Win10, friss firefox, friss chrome, mindegyiken csinálja.
(Chrome-on nem marad meg a kék keret a KÜLDÉS gomb körül)Érkezetteket tudom olvasni, fórumhoz tudok hozzászólni.
[ Szerkesztve ]
TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
UPDATE:
Edge-dzsel is ugyanez a jelenség..TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
válasz Marcilol #10587 üzenetére
Ez csakugyan működik, köszönöm
(A másik továbbra is használhatatlan)
-
nihil
tag
..de baromira felüdítő, hogy minden üzenetnél be kell írnom egy kapcsát
[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
Védelem, mi ellen? Üzenetküldés ellen??
Nem éppen zsarolás, hogy az ember fizessen be prémiumra?
Egyébként komolyan gondolkodtam az elején, hogy meglátom, miután helyreáll rendesen a rendszer, befizetek én is egy évre, támogatva a készítőket, mert nem egy horribilis összeg, de ilyen undorító, kényszerítő, zsaroló módszereket qra nem fogok támogatni!
Gratulálok az erkölcsi szinthez[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
10 éve tag vagyok SOSEM kaptam spam-et.
10 éve tag vagyok, SOSEM futottam bele ebbe az állítólagos, 2012 óta létező korlátozásba.
..és persze, a "terrorfenyegetettség", és a "migránscirkusz" miatti megszorítások, na meg persze a térfigyelő kamerák is csak a jópógárok érdekében vannak.
A "rendszer" minden korlátozással, minden jogcsorbítással csak NEKÜNK akar jót.
Hagyjuk máááár a parasztvakítást!Nincs nekem semmi bajom azzal, hogy a birkát nyírni kell, csak ne ne akarják neki megmagyarázni, hogy azért,hogy ne legyen melege -mint mondtam, szívesen támogattam volna önszántamból is a készítőket- de felháborít, ha hülyének akarnak nézni!
[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
Ember, ha máááár bele akarsz beszélni olyasmibe, ami nem a Te dolgod, tájékozódj, miről is van szó.
NEM a kapcsa a probléma -bár az sem üdítő- hanem hogy TELJESEN LETILTJA a privát küldését a HARDVERAPRÓ oldalon.
Gondolkodj már, ha keresel "egy jó videokártyát", hány potenciális találatod van, hány emberre írsz rá egy nap, milyen gyorsan lepörög az a 20 privát??
...és utána csak nézel.
Szerinted, ez normális, vagy korrekt??Hangsúlyozom, kétségem nem volt ezelőtt, hogy támogatom majd a készítőket, ha véglegesedik a rendszer.
-
nihil
tag
Uram, nem véletlenül a BUG szekcióban jeleztem a jelenséget.
...tekintve, hogy új rendszer óta jelentkezik ez az anomália, én teljesen meg voltam győződve róla, hogy ez hiba, de valaki azt írta, hogy ez szándákosan beépítettTEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Egyáltalán NEM tudok küldeni a hardverapró oldalról, amikor rájön a fszság.
20 után jön a kapcsa, de nincs összefüggésben, mikor jön rá az agyfsz, nem küld többet.
Prohardver oldalon keresztül ilyenkor is ugyanúgy működik a privát küldés...TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
válasz lezso6 #10772 üzenetére
A-a...
Visszakerestem az eredeti jelentést, itt mindent leírtam..
"Rendszeresen, rendszertelenül előfordul, hogy nem enged pü-t küldeni a rendszer.
..de utána megmarad a KÜLDÉS gomb körül a kék keret.
Általában időszakos, 1-2 óra alatt elmúlik, ilyenkor is néha-néha egy-egy üzenet elmegy, de úgy általánosan, ha ilyen nyomi etapját éli, akkor a levelek 99%-át nem küldi el.
Most már kb. éjfél-1 óta nem bírok levelet küldeni, 1 ment ki összesen.A fenti dolgokat elvégeztem, ugyanúgy megmaradt.
Win10, friss firefox, friss chrome, edge mindegyiken csinálja.
(Chrome-on nem marad meg a kék keret a KÜLDÉS gomb körül)Érkezetteket tudom olvasni, fórumhoz tudok hozzászólni."
-
nihil
tag
válasz lezso6 #10774 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
válasz lezso6 #10783 üzenetére
Most nem tudom, mert nekiállt működni
-
nihil
tag
-
nihil
tag
válasz lezso6 #10774 üzenetére
Visszakerestem az eredeti jelentést..
"Rendszeresen, rendszertelenül előfordul, hogy nem enged pü-t küldeni a rendszer.
..de utána megmarad a KÜLDÉS gomb körül a kék keret.
Win10, friss firefox, friss chrome, edge mindegyiken csinálja.
(Chrome-on nem marad meg a kék keret a KÜLDÉS gomb körül)Érkezetteket tudom olvasni, fórumhoz tudok hozzászólni."
Na, most már biztos, hogy a kapcsával van gond, és találtam vele kapcsolatban egy másik anomáliát is..
Ez a privát küldésénél..Ez pedig, ha egy hirdetésnél akarok írni..
-
nihil
tag
válasz lezso6 #11074 üzenetére
És működik
-
nihil
tag
Az agyamat eldobom....
Múltkor is jeleztem, látom, átírtátok 390-ről 400-ra
Az igyekezetet értékeljük, kár, hogy ez sem áll meg matematikailag
...márha a Földön többnyire bevett 12 hónapos évvel kalkulálunk
Most komolyan, harmadikra sikerül eltalálni az összeget, vagy még tippelgettek tovább párat???
...esetleg kell egy matematika professzor, hogy kiszámolja ezt a qvabonyolult tételt?
Ne legyetek már ennyire trehányak, édes istenem![ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
válasz Viktor0610 #11150 üzenetére
Nem, nem vagyok prémium, s amíg ez így marad, nem is leszek, mert azzal legitimálnám a trehányságot/átverést, nem tudom, mi okból áll így.
..de, ha kicsit belegondolsz, sejtheted, hogy nem azért kattintgatok rendszeresen a PRÉMIUM ELŐFIZETÉS menüpontra, mert annyira szépen vastagon van szedve.[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
válasz lezso6 #11158 üzenetére
Heeee???
Nem tudom, Te honnan jöttél, hogy azt hiszed, ez nekem -vagy bárkinek- örömet okoz..
Bszki, azért kattintgatok, mert már rég megvettem volna a qva prémiumot -ami a hülyének is megéri- ha ez a látványos baromság -vagy pénzügyi csűrcsavarás- ki lenne javítva.
Nevezzük nevén, ez egy HIBA, s szerintem qvaegyszerű dolgot várok el:
400*12 az 4800.
4990/12 az ~415.
Írjátok valamelyiket, és kész, ez a realitás.
...és nem a 15 forinton vitatkozunk, hanem az elven.
...és mielőtt még fennakadna valaki, a .8333333..-on...pfff.Igazából, az a non sense, hogy ezen ennyit kell lovagolni - édes élet, milyen kifordított világ ez!!!
[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
+1
-
nihil
tag
válasz Viktor0610 #11173 üzenetére
Elvesztettem a fonalat..
-
nihil
tag
válasz lezso6 #11171 üzenetére
Óóóó, igen, óó, igen....
Hol találok infót ezekről a "PH-pontok"-ról?
..bár, gondolom, csak ezért nem fogok erre a barionra regisztrálni.TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Ha kezdeményezek egy értékelést, amit az eladó megerősít, amíg nem értékelek, újra aktívvá válik az "ÉRTÉKELD" gomb, s kezdeményezhetem megint ugyanarra a hirdetésre, amit az eladó ismét megerősíthet, s ezután kezdeményezhetem újfent az értékelést ugyanarra a hirdetésre...
..és az a baj, hogy miután begyűjtöttem a visszajelzéseket, le is tudom adni az összeset.Ez egy értékelés-boost
Hihi, találtam egy igazi bágot
[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
válasz Viktor0610 #11197 üzenetére
Elvileg egy tag 1 hirdetést 1x értékelhet.
Ha lenne valami dupla biznic, és nagyon kellene az értékelés, szerintem tudnak mégegy hirdetést kreálni, vagy a support segít - nem a legkényelmesebb, de azért pik-pakk járható.
..viszont, ha a másik, a visszaélős oldalát nézzük, akkor gyakorlatilag 2 ímélről 2 tagként regisztrálva 2 böngészőt megnyitva (VPN), 5 perc alatt csinálok neked 2db 50 pozitív értékeléssel rendelkező profilt
...és mehet a fantom-biznicTEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Nem bug, csak igazítsatok, kérlek, útba...
Jelenteném az illetőt, de eltakarította a hirdetést..
Mi a módja ennek így/most, ill. milyen fórumba menjek??[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
Üdv!
Firefox a böngésző, frissítve.
Hardverapró oldalán keresgélek, komplett gépek között.
Be van állítva, hogy 200 hirdetést mutasson egy oldalon.
"Komplett asztali PC" 434db hirdetés.
Beírok pár kerülendő szavat, marad 241 releváns hirdetés.
Kénytelen vagyok oldalt lépni, mert 200 hirdetés jelenik meg egy oldalon.
Oldallépés után a kerülendő szavak törlődnek, és ismét 434db találat lesz.
Egyszerűen nem lehet megnézni a 2. oldalon lévő SZŰRT találatokat, mert törli a szűrést oldalléptetésnél.
Ha 25db/oldalra állítom, akkor csak az első 25 lesz szűrt, oldalléptetésnél itt is törli a szűrést.TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Nem technikai értelemben vett bug, de azért bukta...
"Elérted az ingyenesen feladható maximális 12 hirdetést.
Vásárolj csomagot, hogy további hirdetéseket adhass fel! "..de egyik csomag sem írja, hogy több hirdetést lehetne feladni benne..
-
nihil
tag
[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
Opera alatt is ugyanez a sztori..
-
nihil
tag
válasz DJ. Ru$y #12007 üzenetére
Nem vagyok nagy fórumozó, nem tudom, az mennyivel jobb, ez mennyivel rosszabb...
-
nihil
tag
A probléma továbbra is fennáll, a szűréseket még mindig törli lapozásnál.
Opera, Firefox, Chrome, mind csinálja...[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
Jobb híján ide írom, mert nem tudom hova kellene...
5. ilyen után a mai nap...és prémiumban eddig nem bszogatott ilyesmivel a rendszer
Köszi.TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Esetleg valami limitálás, hogy mondjuk 5 karakter alatt (Köszi) nem figyeli?
Annyiban azért elég nehéz átverni bárkit is, és a normális eberek életét pedig megkönnyíti..TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Kedves fejlesztők!
Kicsit úgy érzem, hogy nem becsülitek meg azokat a nyomorult felhasználókat, akik legalább veszik a fáradságot, és jelzik a felmerülő problémákat...
Az új rendszerre való átálláskor 2x jeleztem, hogy a Hardverapró kereső szűrője reszeteli magát lapozáskor.
..azaz, ha szűrés után 201 találatom marad, akkor mindenképpen lapoznom kell, viszont az új lapon már nem alkalmazódnak a szűrők, és újra 370 találattal nézek szembe.TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
válasz DJ. Ru$y #15328 üzenetére
Mi
Soros?TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
-
nihil
tag
Jól értem, akkor Neked is adja a butát, nem csak nálam van valami okosság
UPDATE: ki-belépés megjavította[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
Üdv!
Előre is elnézést kérek, biztosan nem bug, csak én vagyok fogalmatlan, ahogy azzal kapcsolatban is, hol kérdezzem meg, ezért is írok ide...Hol találom a fórumbeállításokat?
Hogy egy oldalon mennyi bejegyzés jelenjen meg, hogy lentről fel, vagy fentről le lehessen olvasni sorban...
A Profilom alatt az ADATLAPOM-on nincs.
..a BEÁLLÍTÁSAIM-ban nincs.
Akkor hol...?[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
válasz Intruder2k5 #16539 üzenetére
-
nihil
tag
Üdv!
Nem kimondottan bug, de szerintem tisztázást érdemel, és nem is tudom, hol másutt kérdezhetném meg..Végre megtaláltam a hirdetési csomagokat Hardveraprón (Probléma1: nincs hozzá egy menü a főoldalon, vagy a profilomban, ahol elérhető, egy olyan tagot kell találni, aki megvette, és az ő profiljáról érhető el - én eddig csak ezt találtam)
https://hardverapro.hu/allando/uj_hardverapro_1x1.htmlProbléma2: az árból nem derül ki -nekem nem sikerült- hogy ez heti, havi, éves ár, valamint profilra vonatkozik, esetleg hirdetésenként külön kell megvenni?
Köszi a segítséget, vagy ha valami illetékeshez irányitotok
[ Szerkesztve ]
-
nihil
tag
válasz Kalandor #16607 üzenetére
Ahhhh....ha 1000 évig élek sem gondoltam volna, hogy ott van
...de legalább ezek után azt is tudom, hova kell menni az ilyen ügyekkelTEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Boldog új esztendőt!
Na, végre egy igazi bágot is találtam
Részletes keresésnél, ha a "szűkítés településre" mezőben keresek valamire (Pécs), akkor azt utána onnan már a jóisten sem képes eltávolítani, bármilyen úly keresést próbálok, mindig visszajön, és Pécsen keres, hiába írnám be pl. hogy Somogy.
Csak úgy lehet eltakarítani, ha újra betöltöm az adott kategória oldalát.TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
válasz maste3mind #16639 üzenetére
Nem lehet, hogy van egy elmentett (megjelölt, csillagozott) üzeneted?
-
nihil
tag
Üdv!
Változott valami az elmúlt pár napban az oldalon?
Tegnap óta tapasztalom, hogy ha 6-7-8 oldalt frissítek egyszerre, akkor rendszeresen ezt a hibaüzenetet kapom:
"429 Too Many Requests
A kérés nem teljesíthető, mert a szerver rövid időn belül túl sok kérést észlelt.Türelem. Próbáld újra kicsit később."
Eddig ilyen nem voltTEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
válasz lezso6 #16762 üzenetére
Kijelölöm a füleket, és CTRL+F5.
-
nihil
tag
válasz lezso6 #16768 üzenetére
Okec kipróbálom majd.
..ugyanakkor tegnapig semmi ilyesmit nem tapasztaltamTEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
válasz lezso6 #16770 üzenetére
Értem.
Elvileg az én oldalamon nem változott semmi, szóval rejtély..TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
Egy ideje újra megjelent a szóbeli értékeléseknél a VÁLASZ opció.
Na, az nekem a kezdetek óta "A kért oldal nem létezik."-et ad válaszként.
Gondoltam, az elején, hogy még nem aktív, de így hónapok elteltével is ugyanaz, szóval kezdem gyanítani, hogy gebasz van..
Nekiálltam próbálgatni, és úgy tűnik, frankón működik, KIVÉÉÉVE, ha negatív értékelésről van szó
..ott nem jön be.
Firefox-ban egyszer valahogy bejött, akkor megörültem, frissítettem, azóta abban sem láttam újra (Brave az alap böngészőm, abban is csak a pozitív értékeléseknél működik)TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
nihil
tag
válasz lezso6 #16803 üzenetére
Konkrétabban a szóbeli értékelések alatti "válasz" gombra kattintva, ahol pozitív értékelés van, ott mindegyik működik (véletlenszerűen kattintottam párra), és bejön a szövegmező, írhatnék hozzáfűzést az értékelésre, de az 1 BOSSZÚnegatívomnál, ha a válaszra kattintok, akkor nem létező oldalt dob...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest