Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz #13110016 #201 üzenetére
Nekem ugyanez van, csak a másik védelemmel. 5 napja folyamatosan próbálkoznak, de sohasem sikerül nekik kirabolni. Persze lehet hogy én is változtatok majd.
Nekem inkább a gyarmatok védelmével van a bajom, mert miután visszaszerzem átvariálom a tornyokat hogy hatásosabb legyen a védelem, de a másiknak pont sikerül elfoglalnia, viszont ő szarik a változtatásra, így nekem van sokkal nehezebb dolgom, mert ugye közben ugye fejlődnek a fegyverek.. -
Dragster72
csendes tag
Szerintem majdhogynem mindegy milyen elrendezésű a falud, azt így is úgy is leverik. Ha az egyik védelem jó egyfajta egység ellen, akkor másfajta egységgel fognak lerohanni. Én próbálok inkább több nyersanyagot visszaszerezni
-
törölt tag
Egyszerűen borzasztó a fatermelés.Maxos a fatelep, és kemény 4700 termelődik óránként. A radarom 9-es, majdnem felfedeztem mindent, de egyszerűen fatermelős sziget nincs... kő meg acél is van, de fa...
-
5381
aktív tag
-
marked one94
őstag
Azt hittem az a kemény ha 6-7 tankkal jönnek, de ma rájöttem 16 db heavy keményebb :-D egyett se bírtam megölni xD
You'll Never Walk Alone
-
xenom0rph
őstag
Ez a komment csupán a visszatalálás okából lett itthagyva.
halahala
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz marked one94 #215 üzenetére
még meg tudod nézni, h hányas szinten voltak?
-
F-ECT$
titán
Kipróbáltam az 5 tankot a Terror sziget ellen (talán a 4-ik szint ellen), és úgy szétkapták őket, mint hülyegyerek a legót. Ahogy nézem majd 1-2 upgrade nem árt nekik a bevetés előtt.
Dive ever, work never.
-
5381
aktív tag
Tankok kicsit más harctechnikát igényelnek. Kerülni kell velük az ágyúkat és a snipertornyokat. Mindig vezetgetni kell őket a jelzőfénnyel. Inkább ott jók, ahol sok épületet le lehet velük rombolni, az ezért kapott energiákat meg belefektetni az úgyúk és tornyok kilövésébe a hajóról. A lángszórót szétszedik még a hatótávolságán kívülről, a géppuskák lövik ugyan a tankot, de nem sokat sebeznek. Én sokszor jól vezetem őket körben a szigeten, csak már idejük nincs szétlőni a HQ-t
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Eddig nagyon tetszik a játék, 2 nap alatt eljutottam a 10-es szintre. Azóta elég gyakran támadnak
Ha "kirabolnak", akkor a meglévő nyersanyagaim mekkora részét viszik el?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz marked one94 #217 üzenetére
ami kimaradt: te hányas szintű voltál?
nekem ma lvl 29-en beadott egy lvl 24-est. (kb. 10 victory-val van neki kevesebb)
-
törölt tag
Engem továbbra sem támadnak... Nem tudom minek tudható be, de nagy a happy.
Ám most elég jól bevált a heavy+zooka páros, de rágyúrok most a kiskatonákra. Olcsó és sokan lesznek^^ -
-
Flind
senior tag
válasz #13110016 #226 üzenetére
Engem csak egy két szinttel nagyobb gyerek próbál bevenni vagy huszadjára, különböző taktikával, de sohasem sikerül neki. Nekem meg gyűlik miatta a gyémánt. Már mindjárt 500 van.
(#227) Fecogame: Persze, különben semmi értelme nem lenne, hisz ha legyőznek is felrobban, ha meg nem győznek le, amúgysem vesztesz semmit.
Azt én is bírom, van hogy úgy tudok hátraszaladni a HQ-jához hogy a lövedékeimet is megtarthatom arra, és 10mp alatt legyőzöm.[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Észrevettem hogy annál a resource basenél amit nem tudok bevenni is megjelent a "Find new opponent" opció. Ha élek vele mindenképpen egy másik gyarmatot fog bedobni, vagy lehet hogy egy sima játékost?
-
Fecogame
veterán
A későbbiekben is egyszerre csak egy dolgot lehet építeni/fejleszteni? Mert így elég lassú, hogy lenne 4-5 fejlesztendő épület, hajó, és egy eltart 3-4 óráig is. Ez idő alatt simán kirabolnak, ha azon múlik.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
xenom0rph
őstag
a resource base-ek csak szerintem túl erősek?
halahala
-
marked one94
őstag
Ma reggel elértem a 27es szintet. Most valahogy fejleszteni kéne a HQ de rengeteg nyersanyag kell és tuti kifognak rabolni
You'll Never Walk Alone
-
Fecogame
veterán
válasz marked one94 #245 üzenetére
Maradj állandóan belépve
Rabolj
-
Fecogame
veterán
válasz marked one94 #247 üzenetére
Nem a szint a lényeg, hanem hogy hogyan van elrendezve Na meg legyen jó a sereged.
Tegnap ( akkor még 11-es szintűként ) kiraboltam egy 16-os szintű 117ezer aranyát, mert olyan gyatra volt a védelme, hogy megkerültem a bázisát, és az erdő felől sebzés nélkül ki tudtam lőni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest