Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Permet Elek #847 üzenetére
De lesz... Ha nem vásárolsz egy bizonyos szint felett, akkor nagyon lelassul a játék, napi 10-15 ütközetet vívsz, akkor szépen hoz majd a konyhára, de idővel a VP-idet így felgyúrod és nagyon kemények lesznek az ütközetek, többször neki kell majd futni, meg elég sokszor ki fognak rabolni, úgyhogy mindig mikor szintet lépsz első körben a védekezést kel majd fejlesztened (egy-két hét) és utána mehet majd a termelés fejlesztése, majd a támadóerőké... Ez kb egy hónapos történet, így 200VP magasságában.
Van egy trükkje a gyémánt harvestnek; lefogyasztasz mindent, majd kirakod az command centered a partra. Ezt mondjuk 200-as VP előtt érdemes meglépned, mert így brutál sokan betámadnak, lesz napi 10-15 vereséged is, de mindegyikre ad majd 3-4 gyémántot Így be lehet gyűjteni egy hét alatt 100-150 smukkot, viszont elvesztesz 40-50VP-t is. Ez azért jó mert VP150-es leszel, kb. level 30-ason (jobb a 29) és így 20-25-ös ellenségeket fog a gép beválogatni, miközben már megvannak a 30-as szintű cuccaid És ekkor keszdődhet a nagy zúzás; gyorsan lepucolod a képernyőt és lesz rogyásig erőforrás, úgyhogy jól fel tudod gyúrni magad és ott a kb 150 potyázva szerzett gyémánt is amit elnyomhatsz, mert ha meglesz a 200-ik VP-d akkor kapod a 300 gyémántot ami megint elég vésztartaléknak egy darabig....
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Permet Elek
senior tag
válasz KillHates #851 üzenetére
Köszönöm a jótanácsokat. Az idő nem gond. Inkább az volt az érdekes, hogy aki pénzt költ a játékra, kap e valami olyan dolgot, ami nem megszerezhető másképp? Pl: castle clash: Olyan hős, ami nagyon erős, de csak pénzes ügyfeleknek jár, bizonyos összeg elköltése után.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
spirkpeter
csendes tag
Azt nem tudjátok hogyha beverik a HQ-mat akkor tőlem von le VP-t?
-
Fecogame
veterán
válasz spirkpeter #856 üzenetére
Levon egyet.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
törölt tag
Hy...
Meg betámadtak kb 3* ugyanaz a csávó.2* nem sikerült neki katonákkal majd jött tankokkal 12db számoltam.Iszonyat milyen hamar végzett velem.Igaz 29-es vagyok ö meg 35-ös de akkor is.
12tank az már elég jó moka.7-es szinten vannak a cipelő ladikjaim.Mikortól tudok duplán pakolni tankot?
Köszönöm az infokat. -
blackscholes
csendes tag
Azért kíváncsi lennék egy 12 tank vs 16 heavy+16 zooka -ra, mert ha jól számolom a 6 x16 hely így van arányban. Persze nyilván védelem függő meg minden, ja és akkor még nem beszéltünk a 30 warriorról, vagy 96! riflemenről Ki melyiket választaná?
-
iRoBEi
csendes tag
válasz blackscholes #863 üzenetére
Gunboat energy függő. Ha sok van, akkor a warrior a nyerő. Ha kevesebb, akkor szerintem heavy zooka, a tank az csak jópár level fejlesztés után nyerő
-
törölt tag
Le is győzted?
-
veterán
Sziasztok!
Most találtam rá a topikra!
Tetszik, életem első ilyen jellege játéka.
Viszont nagyon sok minden bosszant, kalapács emerekkel szoktam harcolni, most 1260000 kéne, hogy fejlödni tudjak.
Csak ma 500.000 aranyat vittek el! Tegnap is rengeteget! Egyszerüen kiidegel, nem lesz meg soha.
Hiába variálom a védekezést. Mikor 36-42 szintűek támadnak be.
Én 34 vagyok, közel 300 érmével. Én már annak is örülök, ha 35 szintűt rak be néha. Legtöbb 37-42.
Képtelen vagyok normálisan haladni.
Mivel elsö ilyen játékom, rákérdezek, én vagyok ilyen béna?A topikot nem olvastam el, de amint idöm engedi megteszem.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tipuka
addikt
válasz Silent77 #869 üzenetére
Jackie!
Ahogy előttem szólót is ismétlem, az "érmék"/victory pontok miatt támadnak téged be állandóan, mint az állat. Mivel Te is erős ellenfélnek számítasz, erőseket rak be neked is, nem úgy megy az, hogy mindenkit leigázol és Te meg védve vagy a virágszirmoktól is. Ha nem támadsz egy ideig csökkenni fog a victoryd, illetve megfelelő szintű leszel az "érmékhez". Nekem is nehéz megállni, hogy ne támadjak, 35ösön 225-235 között ingázok, a fejlesztések miatt ugye, mikor mennyi + nyersi kell. -
Csabi04
tag
Sziasztok. Nemrég kezdtem a játékot. De nem tudok támadni a nagyobb ellenfelek miatt. Hogyan csökkenthettem a victory pontokat?
-
veterán
válasz Fecogame #874 üzenetére
Akkor ezért láttam pár helyen a parton, nem értettem miért teszik ki oda.
de most nem fogom, megpróbálom összegyűjteni a pénzt. jelenleg 600k van.Köszönöm mindenkinek!
Az a baj, akkor nem jön se a pénz annyira, se az anyag.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
nagyúr
Ma döbbenten vettem észre, hogy az egyik ladikomból kipattant 4 Rifle végigszaladt a fövenyen a sziget másik végéig majd ívesen visszatekertek a csónakhoz. Az épületeket nem kerülték ki egyszerűen átmentek rajtuk
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
F-ECT$
titán
Ezt mivel vernétek le?
Dive ever, work never.
-
veterán
Ez viszonylag egyszerű, mert egy helyen van szinte minden. Középen kilövöm, utána balról szépen szétverem az összeset.
Én nem szoktam váltogatni, csak a kalapácsos emberekkel megyek, igaz így van olyan amit nem tudok egyelőre megcsinálni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
blackscholes
csendes tag
Szerintetek mennyi ido kimaxolni egy falut penz invesztalasa nelkul? 1-2 ev?
-
nagyúr
válasz blackscholes #892 üzenetére
Gyanítom.
Ha arra alapozok, hogy lvl 13-ról lvl 14-re kb. egy hét alatt tudtam felgyúrni a szigetet, akkor simán belefér 60-80 hónapba a projekt.
[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
Leginkább egy piac hiányzik, ahol lehetne üzletelni a különböző nyersanyagokkal. Na jó. a céhek/guildok bevezetése is lehet egy elfoglaltság, de ott se kéne túlzásba vinni a különböző dolgokat.
-
törölt tag
válasz Permet Elek #894 üzenetére
Támogatom...
-
saelin
veterán
válasz Permet Elek #894 üzenetére
Biztos lesznek még új dolgok benne. A clash of clans már 2 éves, de még mindig kap új content-et. Ez sem lesz kivétel ez alól szerintem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
blackscholes
csendes tag
Tenyleg jo otlet ez a hq-t partra dobo vp minimalizalo strategia illetve en is csak alatamasztani tudom a kicsit korabban felvetett temat miszerint ha jelentosebb vp es/vagy nyersanyag veszteseg er akkor a gep gyemanttal kompenzal. Tegnap par ora alatt 6-7-tel ment le a vp-m es bedobott egy 18-as ladat. Nemreg ejszaka alatt ment le kb hasonlo akkor 13-as 6-os es ket 2-es lada vart a terkepen
-
tipuka
addikt
válasz blackscholes #898 üzenetére
Én is most ezt a módszert használom 1-2 napja, nagyon jó stratégia. Egyedül a vast viszik, amiből amúgy is sok felesleg van. Húzom a vaultot, hogy ne keljen kiköltekeznem magam fejlesztésileg mindig.
-
nagyúr
Ehhh... 33-as szinten vagyok, és megjelentek a füstbombás-warrior-os ellenfelek. Beködölnek, bespurizik egy hordányi warrior, lenyomják a HQ-t pár másodperc alatt, miközben sokkolja a környező védelmemet. Mit lehet tenni ellenük?
Kipróbáltam nekem is működik csináltam 24 warrior-t, a Boom Blitz pályát is elsőre lenyomtam, meg jó pár 30-as ellenfelet ; védhetetlen. De ez már így nem játék; felgyúrom a füstöt, a warrior-okat és gépiesen nyomom a skill-eket Semmi taktikázás, ügyeskedés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest