Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz Sajtqukac #1315 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem biztos ez a droidos dolog . Vagyunk jó páran ahogy néztem anno Ios-ről is .Ami szerintem elsődlegesen fontos lenne az egy jó aktív csapatkoordinátor .Ahogy nézem össze vissza támadunk . Van aki csak a cellákra megy rá az elején . Vannak akik azért támadnak eredménytelenül mert bár még nem tudnak kárt okozni ,de ha nem támad az a baj .A minap én is kivártam és az utolsó három percben támadtam , hogy ott legyek a listán . Gondolom ha beáll a csapat akkor jobban meg lehet választani majd az ellent is .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Sipiczki Zso
csendes tag
válasz Sajtqukac #1845 üzenetére
Ezt értem Sajti. Csak számomra az "akadémia" egy magasabb kvalitású "valami".
Ha a Prohardver klán a gyengébb és a Real Hungary az erősebb, akkor az utóbbi mi, ha az előbbi "akadémia" rangot kapott?
Miért nem lettek "Ős" és "Új" klán? Vagy "Ph" és "Rh"?
Ez utóbbi még jobb, mert ha további daradolódás lenne, akkor a "Ph" lehetne "Ph 5.5" és "Ph 7.0" keménységtől függően.
Az "Rh" meg lehetne "Rh+", vagy "Rh-" szereplőktől függően.
Sőt később az ULTRÁK alakíthatnának egy "URH" csapatot. Ők rádión tartanák a kapcsolatot.
Na jó. Az eleje még komoly volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest