Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
Megvan az első szobrom. Most ezt akkor romboljam le és kapok többet vagy mi?
-
5381
aktív tag
Már azon gondolkodtam, hogy törlöm a játékot, lehetetlen ennyi nyersanyagot termelni. Este azonban körbepakolt a játék viszonylag könnyű ellenfelekkel, így el is tudtam indítani a HQ14 fejlesztést, ráadásul a tankra is összejött az 1 millió arany
-
Flind
senior tag
Na, 24-es létemre először támadtak meg az este tankokkal, de sikertelenül.
-
Pepeninho
őstag
3 kurva pont kell a HQ 27es szintre emeléséhez, áááá, kicsit sem bosszantó!
Nálam a bevállt stratégia a 9 heavy/14 zooka ha egy kevés légvédelmes szigettel van dolgunk. Esetleg 3 heavy helett mehet 14 soldier.
Ha a HQ gyors letámadása a cél akkor nem kérdés, csak őslakos.
A tank meg egy nagy taliga lószar. Iszonyat bosszantó, hogy ennyi pénzért ilyen szarok. Ez az elasó komolyabb hiba szeirntem a játékban. Talán ha lesz orvosom akkor változik a véleményem, de engem nagyon bosszant a lassú lövésváltásuk.
Ps4, Xiaomi 11T
-
tryko76
csendes tag
sziasztok.
mit jelent ez pontosan?
power stone chance 12%
-
Pepeninho
őstag
Délután 3ra lesz kész a HQ a raktérak meg tele. 230e fa, 68e kő .....biztos, hogy pofán leszek baszva!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Hihetetlen de nem raboltak még le. Pedig csurog ki a cucc a raktárból...
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
-
Cseri0058
őstag
Azért elég nagy hátrányban vagyok mostanság. Sok a győzelmi pontom vagy minek hívják és csak14 es vagyok. Folyamatosan olyanok tamadnak akik ellen semmi esélyem sincs. Illetve magasabb szintű ilyen 18-20 as ellefeleket tesz be nekem térképre...
-
F-ECT$
titán
válasz Cseri0058 #574 üzenetére
Nem szabad túlfoglalni magad, mert nem tudod elkölteni a nyert nyersanyagokat, így rabláskor sokat vesztesz. Ahogy írod is, jó eséllyel nagyobb szigetekkel rak körbe, így egy idő után foglalni sem tudsz, no meg Téged is nagyobbak fognak látni, így napi szinten számolhatsz pár kirablással.
Dive ever, work never.
-
marked one94
őstag
Mindjárt megvagyok 32es így megint lehet fejleszteni a hq-t. Utána ha az meglesz végre lesz füstgránat és mehet a móka az őslakosokkal.
You'll Never Walk Alone
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz marked one94 #576 üzenetére
majd lefagy a mosolyod, ha meglátod, h mennyi nyersanyag kell a hq fejlesztéshez
-
Sanyi.mTs
addikt
nem tudom, h ti figyeltétek-e, nekem is csak mondták, h dr. Terror 4 naponta jön.
-
Cseri0058
őstag
Ha kérek új playert olyan helyre ami termeli a nyersanyagot akkor ugyan olyan nyersanyagtermelőt kapok vagy kaphatok játékost is?
-
Pepeninho
őstag
Mennyit számít a 6. hajó....
Ps4, Xiaomi 11T
-
Cseri0058
őstag
A szobrok %-a összeadódik?
-
Cseri0058
őstag
válasz marked one94 #589 üzenetére
Köszi. Egyébként jól haladok. lehet majd veszek 500 gyémántot is
-
powernap
tag
na meglett a 200 medál, jól jött a 300 gyémánt a hq 14 hez
-
törölt tag
Hy...
Jó a game de kicsit szivok néha vele.22-es szinten vagyok de a 19-es szigeteket egyszerüen néha képtelenség elfoglalni.
Amit tudok fejlesztek de néha 26-30-as játékosok simán lefosztanak.
Mindig 2sec marad a csatából és elbukok. -
Pepeninho
őstag
válasz marked one94 #599 üzenetére
Szerencsére ha akarnék se tudnék venni4 Nincs bankkártyám......
Annó, mondjuk a régi munkahelyen mindig a céges telóról nyomtuk az sms-t aranyért a Traviannak.
Ps4, Xiaomi 11T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest