Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Óbudai Egyetem (volt BMF)

Hozzászólások

(#3251) Petike6 válasza donjohnson (#3250) üzenetére


Petike6
tag

A baross utca túloldalán van valami étkezde. Meg ha van időd van egy kifőzde a kisfaludy utcának a vége felén egy pincehelyiség. Amúgy a 4-6tól jövet van egy pékség,meglepően jó áron.

(#3252) #41635072 válasza Chosen (#3249) üzenetére


#41635072
törölt tag

690Ft egy menü.
Amúgy [link]

[ Szerkesztve ]

(#3253) Tomate


Tomate
veterán

Kicsit para néha a környék. A 32-esek terétől bevezető út az egyetemig még korrekt, de 1-2 utcát eltérsz jobbra vagy balra és könnyen szarban van az ember, főleg este lesz para jönni, de sietni kell kifelé. Az biztos, hogy nem fogom őket megajándékozni egy airrel meg agy htc-vel, inkább világcsúcsot döntök négyszázon... :)

Ma volt az első igazi tanítási nap. Ma volt egy matekom Baróti Györggyel. Kerek perec megmondta mi lesz a zh-kon a vizsgákon, mire kell figyelni, mik lesznek a feladatok, mennyi pont kell és merre van a segédlet. A táblánál darál, sok idő nincs. Vagy jegyzetelsz, vagy figyelsz vagy is-is... Mivel én a második csoportban voltam így Ő már elmondta az első csoportnak ezt az anyagot és a táblán le is volt vezetve így nekünk már csak a levezetett dolgokat mutogatta. Legközelebb mielőtt elkezdődik az óra szerintem leírok mindent és órán csak a mondókájára figyelek.

Horváth Márkkal volt a Természettudományok alapjai. Fiatal srác. Jó arcnak tűnik, valószínűleg az is. Bajuszt szerintem azért hord, hogy legyen egy kis tekintélye :)

[ Szerkesztve ]

(#3254) Chosen válasza #41635072 (#3252) üzenetére


Chosen
addikt

Ezzel meg is van az ebédem amikor Tavaszmezőben vagyok, thx. Már csak az a kérdés, hogy a Blaha környékén hol van egy ilyen? :)

Tomate: Melyik karon vagy?

[ Szerkesztve ]

(#3255) #41635072 válasza Tomate (#3253) üzenetére


#41635072
törölt tag

Uhh, hát Baróti tényleg darál, még másolni sincs időm nemhogy megérteni.
Akkor még jó, hogy az én csoportom kezdi a napot.

(#3256) Tomate válasza Chosen (#3254) üzenetére


Tomate
veterán

Villamos

kando.tk-t mondták nektek? Vannak fent jó cuccok a letöltéseknél, de mondták, hogy vigyázni kell mer ez fordítva is igaz és van fent egy két gyöngyszem amit volt aki betanult és csak hülyeség. Mivel erre az oldalra bárki feltölthet és nem garantált (valószínű), hogy csak színötös hallgatók tolják fel az anyagokat.

[ Szerkesztve ]

(#3257) buherton válasza Tomate (#3253) üzenetére


buherton
őstag

Az egyik legnormálisabb tanár Baróti. Meg mondja mit kér, és tényleg azt kéri, és érthetően adja le. Am ha jó a gyakvezéred, akkor nem érdemes bejárni elméletre. Nekem semmit sem segített vizsgán amit ott láttam/hallottam, de mondjuk nekem jó gyakvezérem volt Vári Tibor, aki sajna már elment.

TK vicces egy oldal. Töltögettem fel én is feladatlapokat, meg hasonlóakat. Okosan használod akkor bizony jelentősen megkönnyíti az életed :) . Nekem nem egy vizsgán/zh-n segített. Csak okosan!

Egyik digi jegyzőkönyvet, amit Pődörnek csinált, azt hibásan csinálta meg. Apró hiba egy digi eltérés, de ebből már tudja Pődör hogy nem egészen saját meló.

[ Szerkesztve ]

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3258) Tomate válasza buherton (#3257) üzenetére


Tomate
veterán

Amúgy tényleg nagyon normális fazon. Sugárzik belőle, hogy tudja mit csinál és hogy már expert. Sajnos nem voltam soha olyan matekból, hogy megengedhetném magamnak, hogy ne látogassak órát. (főleg, hogy első félévben kötelező az óralátogatás)

(#3259) buherton válasza Tomate (#3258) üzenetére


buherton
őstag

Nem csak az első félévben kötelező a látogatás, hanem végig, de ezt ellen lehet súlyozni, ha mégis alá van írva a katalógus úgy hogy nem vagy ott :DDD . Én sem voltam teljesen oké matekból. Első félévben rendszeresen mentem, másoltam stb.. De vizsga előtt bele se néztem. Nem tudom mennyire vettél jegyzeteket, de a matek feladatgyűjteményre érdemes áldozni. Benne vannak a megoldások is, és a bonyolultabbnál le is vezetik. Matek I simán ment 3-asra, de matek II-nél nagyon nagy hasznomra volt a gyűjtemény, igaz így is másodikra lett meg éppen 2-esre.

Most fogjátok venni majd a komplex számokat. Azt kő keményen tanuld meg kívülről-belülről. Álmodból fölkelve is tudd. Villany 2-nél jó hasznát fogod majd venni :) .

[ Szerkesztve ]

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3260) Tomate válasza buherton (#3259) üzenetére


Tomate
veterán

Köszi a tippet! :R

(#3261) tombar válasza Tomate (#3260) üzenetére


tombar
senior tag

amúgy nem olyan vészes a tavaszmező. spanom régi albija a rákóczi téren volt, de semmi különleges nem történt velem. másrészt csak akkor kell figyelni ha csoportosulnak, de egyedül vannak, akkor rád sem mernek nézni. egyébként jórészt csak a számukra "csicskákba" kötnek bele. ez kábé annyit jelent, h látszik a csókán h fosik a dakotáktól.
am azt vágjátok h egy kandós gyereket meg akartak késelni ott?

sry, nem neked címeztem, csak félrenyomtam :DDD

[ Szerkesztve ]

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#3262) Tomate válasza tombar (#3261) üzenetére


Tomate
veterán

írod, hogy nem kell parázni aztán a végén nyomsz egy ilyet? :)

"am azt vágjátok h egy kandós gyereket meg akartak késelni ott?"

Akkor talán nem lesz baj.

(#3263) subaruwrc válasza Tomate (#3253) üzenetére


subaruwrc
félisten

barótit bírtam ..

(#3264) tombar válasza Tomate (#3262) üzenetére


tombar
senior tag

lool azért ennyire nem vagyok hülye :DD :DD :DDD
arra értettem h ha nem félsz tőlük, akkor nem kötekednek. bár egy pázmányos haveromat mindig megtalálják a kubaifekák. csak rendszerint rácsesznek, mert büntető jogász lesz a gyerekből, azt múltkor is besirattatott 2 csókát. elmesélte h milyen törvényeket sértettek meg azzal h belekötöttek meg azt is h mekkora lesz a várható büntetésük :D

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#3265) moha21 válasza Petike6 (#3239) üzenetére


moha21
addikt

Hát azért a koli előtt is vertek már agyon gyereket..

Ja és Baróti RuleZ.

[ Szerkesztve ]

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#3266) Vision válasza Tomate (#3253) üzenetére


Vision
veterán

Most kulcsold imára a kezed, és légy hálás azért, mert Barótit kaptátok. Rendkívül korrekt, diákközpontú ember. Aki szereti a matekot, az tényleg élvezi az óráit, de aki nem, annak is túlélhető, aki meg megbukik nála... arról inkább no comment.

(#3267) Petike6


Petike6
tag

Nekem nincs is vele bajom,mert a jegyzetből valamicskét meg tudtam érteni.Csak tényleg ott örülök ha leírom a tábláról.

(#3268) tildy válasza Chosen (#3238) üzenetére


tildy
nagyúr

Nekem utanam futtyogtek,meg kiabaltak, egy kandos sracot megkeseltek anno ott. Nem volt szimpi. Hipire akartam menni, de gyozott a jozan esz, es tobbek kozt emiatt dontottem vegul automatika mellett.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#3269) Tomics válasza Petike6 (#3267) üzenetére


Tomics
addikt

A lényeg hogy ne csak tábláról másolást csináljatok, hanem jegyzeteljetek magatoknak a feladatok mellé, hogy ha 1 hónap múlva elővesziket le tudjátok vezetni a feladatot! Tudom, hogy nehéz sokszor lemásolni a tábláról is, nem még külön írkálni magatoknak, de majd idővel belejöttök. Pedig ez még az eleje, majd ha lesznek integrálós feladatok, na ott lehet majd nézni mi-hogy van :DDD Matek I és villanytan I ez a két legfontosabb tárgy első félévben, ami kötelező, a többi smafu (persze nem, de erre a kettőre épül a legtöbb tárgy)

Nekem sokat ért hogy bejártam előadásra, mert a gyakvezérem sokszor nem állt a helyzet magaslatán (Farkas, óbuda). Aki őt kapta részvétem...
Na meg Baróti csinál olyat ZH-k, vizsgák előtt, hogy elmondja a konkrét feladattipusokat amik lesznek és kokrét példát is megold. És általában olyan is lesz számonkérve. Sőt, egy két témakörnél nem is lehet más a megoldási módszer, mint amit ő mutat meg, csak számbeli változás. Lényeg, hogy vizsgát ne halogassátok az utolsó alkalmakra mert egyre nehezebb feladatsorokat állítanak össze. (pótZH-k is nehezebbek)

[ Szerkesztve ]

PH! addikt since 2004

(#3270) Studiossrác válasza Tomics (#3269) üzenetére


Studiossrác
aktív tag

Farkas minden, csak nem tanár. Vicc, hogy taníthat itt egyáltalán. Ettől függetlenul otthoni gyakorlással bárki megcsinálhatja a tárgyat

(#3271) #41635072


#41635072
törölt tag

Ki jön/megy One Night-ra?

(#3272) Chosen válasza #41635072 (#3271) üzenetére


Chosen
addikt

Én kihagyom, de GT Afteren vacilálok még, furcsa nekem ez a hét közben partyzás.

(#3273) #41635072 válasza Chosen (#3272) üzenetére


#41635072
törölt tag

Én meg alig ismerek valakit.
Akit meg igen, azok nem mennek... :W

(#3274) iSonic válasza #41635072 (#3271) üzenetére


iSonic
addikt

én megyek haverokkal együtt.. :D kitaláltuk hogy white-ba tolatjuk.. szóval ha sok fehérbe öltözött embert látsz azok mi leszünk :) de ha adsz egy teloszámot, akkor megbeszélhetünk egy találkozót előtte..

[ Szerkesztve ]

(#3275) #41635072 válasza iSonic (#3274) üzenetére


#41635072
törölt tag

Hát nem tudom, full ismeretlenként nem biztos h könnyen beilleszkednék. :)

(#3276) iSonic válasza #41635072 (#3275) üzenetére


iSonic
addikt

ááá én is ma ismerkedtem meg velük.. közgázon :D

(#3277) tombar válasza #41635072 (#3275) üzenetére


tombar
senior tag

akkor ne menj :D :DDD
bár szerintem tele lesz keletis sunákkal.

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#3278) iSonic válasza tombar (#3277) üzenetére


iSonic
addikt

ááá állítólag kellemes hely.. jó nem egy rio vagy play, de akkor is okés.. :D

(#3279) tombar válasza iSonic (#3278) üzenetére


tombar
senior tag

közgé kivételével az összes morrisons szar :D
bár itt dresscode és facecontroll is van, szal talán nem lesz ott sok gyökér. bár nekem most tökminegy mert reggel fotám lesz:D meg még előtte kecskemétre haza is kell jutnom :D:D

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#3280) iSonic válasza tombar (#3279) üzenetére


iSonic
addikt

én most a közgáz órára értettem.. :D egyébként ez most nyílt 4 napja.. :D

(#3281) tombar válasza iSonic (#3280) üzenetére


tombar
senior tag

jaja én is néztem. ha felvesznek koliba, akkor majd egyszer meglátogatom. amúgy ha jól értesültem 9-11 között 100 ft a vizezett sör. veszek kettőt és már lesz 1 normális söröm 200ért :DD :DD örömébodottág :DDD

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#3282) iSonic válasza tombar (#3281) üzenetére


iSonic
addikt

hát én inkább vodkát, vagy erősebb italokat preferálom.. :P

(#3283) tombar válasza iSonic (#3282) üzenetére


tombar
senior tag

áhh én azoktól csúnyán viselkedek :)) úh nekem maradt a sör meg a 10percenkénti sorban állás :DD

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#3284) iSonic válasza tombar (#3283) üzenetére


iSonic
addikt

fölös sorba állni.. :D odamész részegen, lényeg, hogy legyél tahó és máris első vagy... előny a 40+ feletti kar és a 80+kg :D

(#3285) tombar válasza iSonic (#3284) üzenetére


tombar
senior tag

jah mindig van vmi span a pultnál :D a sorban állást a budira értettem :D általában rögtön lemegy az 5 deci aztán jön is ki :C persze alul :D:D

[ Szerkesztve ]

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#3286) iSonic válasza tombar (#3285) üzenetére


iSonic
addikt

wc-re ilyen helyeken nem nagyon megyek... :D

(#3287) tombar válasza iSonic (#3286) üzenetére


tombar
senior tag

én is csak csukott szemmel.

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#3288) #41635072


#41635072
törölt tag

én azért nem, mert általában eltévedek :D

(#3289) proradeon


proradeon
őstag

eszoctam.hok.bmf.hu belepes-re kattintva:

"Tisztelt Látogató!
Az oldal fejlesztés alatt áll. Kérjük nézz vissza később!"

Kicsit olyan feelingem van, mint mikor targyfelvetel van ... neptunnal ... :(((

Jobb idopontot nem is talalhattak volna a "fejlesztesre". (Tegnap este ota ezt irja...) :W

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#3290) iSonic válasza proradeon (#3289) üzenetére


iSonic
addikt

oo hát nekem mobil.nik.bmf.hu fejlesztés alatt van.. :P

(#3291) Tomate


Tomate
veterán

Matek gyakot Bugyjás József tartja. Első óra alapján nagyon megszerettem. Annyira jól magyarázott mindent, el sem hiszem. Komolyan álomszerű volt milyen részletesen lépésről lépésre mentünk és teljesen érhető volt. Baróti 10x visszalassítva és 2x részletesebb. Jónak tűnik ez a Baróti, Bugyjás kombó.

Villamos anyagimseret csávó sem rossz arc, de saját magáról húzta le a mézes madzagot és megmondta, hogy vizsgán kőszív és szeret trükközni a feladat kérdéseivel, hogy kicsit nehezebb legyen. Majd meglátjuk.

A digitális technika meg hát, nem egy szerethető dolog így első ránézésre és elég darálósra sikerült.

A mai napról kb ennyi...

(#3292) buherton válasza Tomate (#3291) üzenetére


buherton
őstag

Bugyjás szigorú, és szőrszál hasogatóan javít. De nagyon jó fej, és nagyon jól magyaráz, illetve ha látja hogy érdekel és foglalkozol vele, akkor képes kicsi engedményeket tenni. Pl. műszaki dokumentációból kellett rajzot csinálni, valami nem volt stimm, megcsináltam még egyszer, de akkor meg mást felejtettem le, de meg adta az 5-öst, mert látta hogy foglalkozok a tárggyal.

Gröller "őőőőőőőőőő" György? Az egy nagyon fura fazon, de nem rossz fej ő sem.

Digi tech nagyon könnyű ha logikásan tudsz gondolkodni.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3293) Tomate válasza buherton (#3292) üzenetére


Tomate
veterán

Az majd kiderül későb :) Igen György.

Elméletből és gyakból (matek) egy viszga van nem?? :U Mitől függ ki javítja ki azt? Mindig a gyakvezető?

[ Szerkesztve ]

(#3294) buherton válasza Tomate (#3293) üzenetére


buherton
őstag

Egy vizsga van. Mindig a gyakvezér. De nyugalom a középiskolai matektól teljesen eltérő dolgokról lesz szó. Ezért fölösleges a matekos izére menni.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3295) moha21 válasza Studiossrác (#3270) üzenetére


moha21
addikt

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#3296) Tomate


Tomate
veterán

Mit jelent az, hogy kaptam egy zh 5-öst rögtön a legelső villamosságtan órán? :D

Pontosabban az ilyen órán kapott "zh" 5-ös minőségére gondolok. :R

(#3297) iSonic


iSonic
addikt

tegnapi partyba elindult a PUMPAszakkör a világhatalom felé.. :D

(#3298) donjohnson válasza Tomate (#3296) üzenetére


donjohnson
addikt

hát az attól függ, hogy ki adta és milyen órán? előadás vagy gyakorlat?
bár előadáson nem szokás csak úgy nagy zh jegyeket osztogatni, max egy jópont lehetett nála és csak poénkodott erdős vagy szini. de mindenesetre jól jöhet az még, ha ilyenért megjegyezte az arcod. :))
ha gyakorlaton kaptad, akkor az kis zh, és a félévi gyakjegybe számít bele. ;)

ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q

(#3299) Imy válasza buherton (#3292) üzenetére


Imy
veterán

Nem fura szerintem, nekem anyagismeret labort tartott....

(#3300) Petike6


Petike6
tag

Huhh.Nehéz volt túlélni az villtant (szini) Elég szarul érzem magam mert kb mindenki vágja a dolgokat csak 1-2 ember van (köztük én is aki szinte semmit sem vág) és a gyakorlat sem segítette sokkal többet. :(

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Óbudai Egyetem (volt BMF)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.