Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
pamesz
üzenetére
Én véletlen egyszer nem üzérkedni akarok, aztán ez van
Írtam nekik, bár az a levelezés is vicces volt. Írtam, hogy mizu, első válaszban olyan számlát kértek, akiben látszik a rendelés szám. Ez azért vicces, mert ilyen nem létezik.
anker nem küldött számlát, paypal számlán nincs order number. Írtam is nekik, hogy hát ilyen nincs
Aztán pár óra múlva jött ankertől egy levél, de nem erre a panaszra válaszolva, hogy sry csúszik a shippimg, 1-2 hét de max Juli elején (az benne van amúgy a 2 hétben már
) megkapom. Nincs ezzel bajom, mert feleségemnek kell majd oviba szeptembertől, de szerintem már rég küldhettek volna pár sort, hogy "hé paraszt dont fos"....
És amúgy neked B2P hogy jön be? Nagy a csönd, nem mesél senki
vagy mindenki ennyire megbánta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
anker nem küldött számlát, paypal számlán nincs order number. Írtam is nekik, hogy hát ilyen nincs
) megkapom. Nincs ezzel bajom, mert feleségemnek kell majd oviba szeptembertől, de szerintem már rég küldhettek volna pár sort, hogy "hé paraszt dont fos"....
vagy mindenki ennyire megbánta?