Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Igen ebben igazat adok. Mert sajnos nem mindenki vesz eredti lemezt, mert itthon még mindig nagyon magas áron adják.
Én mondjuk azok közé tartozom, akik nem csak a "kölcsönzőból" vesznek filmet, hanem eredeti lemezeket is vásárolnak. Jelenleg 40 db kékséggel büszkélkedhetem.
Természetesen ezeket sem teljes arán vettem, hanam kivárom az akciókat, mert azért már elég sok jó filmet lehet kapni 2500-4000 huf körül, nah meg ott vannak a fórumok is, ahol nem egy jó filmet vettem.De azért az nem teljesen igaz, hogy nem írtunk/nak a BD lejátszó képességéről. Mert sokan dicsértik a Pioneer BDP-150-es képminőségét, hogy az egyik legjobb a belépőkategóriában. Mondjuk én még DVD-t nem néztem vele, hogy a mennyire jó a felskálázása, de majd fogok azt is, mert tervbe van, hogy megnézem az Üvegtigris trilógiát, mert az is megvan eredeti DVD-n.
Valamint ha jól emlékszem én is írtam, hogy a Pio-nak mennyivel jobb a minősége, beállítási lehetősége, mint ami előtte volt LG-nek. A Pio-nál h megnyomom az Audoi gombat, rögtön vált is a hang, nem úgy, mint az LG-nél, hogy ott kihagyott ilyenkor pár másodpercet. Jó mondjuk lehet, hogy az is benne van, hogy azt egy outletben vettem. Nah meg a Pio gyorsabban olvasta be a lemezeket is, pl a Matrix-ot,a mit az LG kb 1,5 percig olvasott, azt a Pio kb fél perc alatt belovasta.
Igen a cserélhető tápkábel is jó dolog annak én is örültem, majd alakoladtán vsz cserélem is, mondjuk a kérdés az, hogy van-e itt értelme, mert ugye ez nem egy Oppo készülék.
Nah meg a dupla USB kimenet is tetszik a lejátszón.Bocsi, hogy ennyit írtam.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Csabroncka
addikt
Szerintem nagyon eltévedtél, ez PH-s topic a többihez hasonlóan nem CSAK az über kategóriáról kell, hogy szóljon a többihez hasonlóan.
Nem olvasod végig vagy szűröd ki a lényeget, tedd meg ezután ítélkezz, ugyanis le van írva milyen készülékkel milyen képminőség és hangminőség érhető el.
Másrészt rég baj lenne, ha a BD lejátszásnál olyan hibák jönnének elő mint a tömörített, vagy konténerfájlok esetén!
Szubjektív és objektív hozzászólást is olvashatsz nem egyet!
Ha pedig kimondottan teszteket akarsz itt felesleges kérdezned a többségtől, ugyanis a sajátján kívül nagyon sok másról nem tudunk beszélni -tisztelet a kivételnek- (pl: hangos a mechanika vagy halk, esetleg lassú a beolvasás vagy sem) egyszóval keress ehhez szakcikkeket esetleg angolul is?Ami pedig kiverte a biztosítékot az angol: kevés olyan embert ismerek (aki nem angol tanár vagy élt-él kinn angol területen) és perfektül fordítja magának az angol nyelvű filmeket sajnálatos vagy sem ez van.
"mennyire nem beszélünk nyelveket" imádom ezeket az embereket ugyanis köszönöm nekem teljesen elég az a nyelvi tudás ami a szakmai és kontakt-hoz kell (angol, német) de hülye vagyok lefordítani magamnak a filmeket.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs