- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Részben igazad van, ez: "ha aranyjavitas celjabol szeretnel partial seeder lenni, teljesen lenyegtelen, hogy megvan-e neked par teljes file, vagy csak szetszort szeletek" viszont rossz meglátás. Egy kisebb sávszélességgel rendelkező a kezdeti nagy kereslet alatt könnyedén tud teljes sebességgel feltölteni, viszont később már lecseng és egyre nehézkesebb. Mivel a kisebb sávból adódóan az idővel az a mennyiségi kvóta is beszűkül ami kompenzálni tudna, így arányt nem fog tudni teljes anyag letöltéssel olyan könnyen javítani.
uTorrent (Mac)-en nekem torrentenként nem lehetséges a sebesség teljes leszabályozása, csak a fileonkénti leállítás. Mire eljátszom a következőt, task váltás uTorrentre - torrent kiválasztása - file lista kiválasztása - cmd+a - jobb klikk - Don't Download, már le is jött a teljes SD video.
Egyébként teljesen felesleges a vita. Nekem szimpatikusabbak maradnak az érintetlen anyagok. Nem ma kezdtem a dolgot, hozzászoktam és nem is értem a nyavalygást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Politika
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Micro Four Thirds
- Milyen notebookot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Diablo 3 Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest