- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Z¤Z¤
tag
Sziasztok kellene 1 kis segítség elakadtam bios frissítés közben mert nem fogadja el az új verziót
van 3 fajta BIN BS BF a 3 közül csak a BIN-t fogadja el na de az a régi az új bios az a BS de ha azt akarom neki megadni akkor FAILEDET ír ki mit lehet ilyenkor tenni? Nem tudom frissíteni próbáltam már át írni a BS-t BIN-re de úgy sem jó..
Úgy próbálom frissíteni hogy bemegyek a biosba és ott van 1 olyan hogy Update Bios utána kéri a flopiról a cuccot és utána megáll az élet
Esetleg valakinek nem volt ilyen lapja vagy nem járt hasonlóan? Ha Windows-ból próbálom ugyan ezt írja ki valami Failed magyarán nem jó neki a files
Pedig a gyártó oldaláról szedtem le
Akinek van valami ötlete azt szívessen +halgatom
Előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged