- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzhzhz
csendes újonc
válasz
MrDerekas #3981 üzenetére
Köszi szépen a segítséget
Mint kiderült, nem olyan egyszerű az ASUS laptopokkal, jól titkolják milyen alaplapot raknak beleaz Asus honlapján semmi infó nincs róla, még az Aida64 egy régi verziója is csak a laptop típusát (n551jw) írja ki a motherboard fül mellé.
egy utolsó kérdésem lenne a BIOS frissítéssel kapcsolatban, olvastam hozzá pár cikket, de a pendrive formázását nem részletezték túl. Egy 16 gigás pendrive-om van. Azt olvastam, hogy FAT32 legyen a fájlrendszer. De mi van a többi paraméterrel? Lemezfoglalási egység mérete (alapértelmezett foglalási egység, 4096, 8192 bájt, 16, 32 vagy 64 kilobájt?) és Gyorsformázás kipipálva? A pár hozzászólással fentebb említett Rufus is említve van pár cikkben, nekem szükségem lenne erre a programra a formázáshoz vagy elég a pendrive ikonján jobb klikk/formázás opció?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest