- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
válasz
mr_ricsi #2649 üzenetére
Szia Ricsi!
Az a helyzet, hogy mindhárom módszerrel újra raktam a BIOS-t. Elsőként a @BIOS-szal Windows alól. Aztán jött a Q-Flash a BIOS-ból, majd a végén kétszer is egy DOS-os pendrive-ról az EFIFlash.exe használatával, ami a letölthető BIOS csomag része. Az utóbbit úgy hogy használtam a /C kapcsolót, amivel először törölte a teljes flash tartalmat, aztán írta rá a BIOS-t. Meg aztán bátor is voltam (vagy csak felelőtlen), mert bizony kikapcsoltam a gépet BIOS flash közben. Ezzel kapcsolatban van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó az, hogy a Gigabyte mérnökei jól terveztek, mert a backup BIOS gond nélkül felismerte, hogy a main BIOS hibás és szépen visszatöltötte magát. A rossz hír az, hogy a backup BIOS-ban is az az F5-s BIOS van, amit hibátlanul rátöltöttem már az első alkalommal is, de az alapjaiban szar, mert a VGA részét a hardvernek nem kezeli jól. Amúgy az EFITool nem az EFIFlash progit jelenti nálad? Vagy ez egy másik alkalmazás? Na majd utána nézek...
Üdv és Köszi az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Építő/felújító topik
- Anime filmek és sorozatok
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest