- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
válasz
mr_ricsi #2649 üzenetére
Szia Ricsi!
Az a helyzet, hogy mindhárom módszerrel újra raktam a BIOS-t. Elsőként a @BIOS-szal Windows alól. Aztán jött a Q-Flash a BIOS-ból, majd a végén kétszer is egy DOS-os pendrive-ról az EFIFlash.exe használatával, ami a letölthető BIOS csomag része. Az utóbbit úgy hogy használtam a /C kapcsolót, amivel először törölte a teljes flash tartalmat, aztán írta rá a BIOS-t. Meg aztán bátor is voltam (vagy csak felelőtlen), mert bizony kikapcsoltam a gépet BIOS flash közben. Ezzel kapcsolatban van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó az, hogy a Gigabyte mérnökei jól terveztek, mert a backup BIOS gond nélkül felismerte, hogy a main BIOS hibás és szépen visszatöltötte magát. A rossz hír az, hogy a backup BIOS-ban is az az F5-s BIOS van, amit hibátlanul rátöltöttem már az első alkalommal is, de az alapjaiban szar, mert a VGA részét a hardvernek nem kezeli jól. Amúgy az EFITool nem az EFIFlash progit jelenti nálad? Vagy ez egy másik alkalmazás? Na majd utána nézek...
Üdv és Köszi az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest