Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Közben meg ezek akarnak beleugatni mindenbe, mert ezer százalékos szakértőnek hiszik magukat. Hogy én mennyiszer futottam már bele ilyenbe. Aztán mikor rájön, hogy a vonal másik végén egy az adott témában tényleg tapasztalt ember van, akkor rögtön jön valami alja dumával, hogy de jó lenne ha be lenne tiltva, meg lenne szabályozva stb., hogy nekem rossz legyen és ne nekem legyen igazam. És az idő múlásával ezeknek fognak törvényeket is alkotni, mert ők lesznek többen. Nem tudom milyen lesz az élet 10-20 év múlva, mikor már most is és a múltban is előfordult, hogy hülyékre alapozott törvényekkel szopatták a normális embereket. Aztán még elvárják, hogy fogadjuk el a társadalmi normákat. Az ezekből álló társadalom normáit? A nagy lóf...szt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Windows 11
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest