Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz MiklosSaS #84318 üzenetére

Jogos de annyit hozzáteszek még, hogy hiába nem ismerem a "jó" oldalait (biztos van), mint olyas valaki, aki sikeresen lerezisztálta ezt az egészet idáig, elég jó, megkockáztatom sokkal jobb rálátásom van külső szemlélőként azokra a dolgokra, melyek okán viszont iszonyat gáz az egész.

Ezek összessége, mélysége, komplexitása és sűrűsége viszont olyan mértékű, rossz értelemben, hogy a lehetséges "jó" vonzatok se számban se kompenzálható mértékben meg sem közelítik őket, töredék vagy annyi se. Innentől pedig nincs miről beszélni, legalábbis részemről. :B

Vannak ám rengetegen akik a munkájuk és annak természete/működése miatt/okán rá vannak kényszerülve, szóval a szükség létezését abszolúte elismerem, velük együtt érzek, mindenki mást inkább szánok, nem azzal a negatív utóízzel ahogy hangozhat, ellenkezőleg, segítenék csak nem tudok/lehet/engedik, max az ajtót mutathatom meg annak/azoknak akiket érdemesnek tartok erre, kvázi nem a szó szoros értelemben vett savazás, sokkal inkább egy baráti jobbos.

Viszont nem erőltetem, a jelenség mértékét tekintve 20x kimeríti a széllel szemben hugyozás fogalmát, csak néha újra elszórom a magvakat olyan talajban ahol van rá esély hogy egyszer gyökeret is vernek és/vagy érdekel/számít az adott "terület" s az ottlévők de nem azért mert nekem ettől lesz jó, nekem most jó. :)

Kvázi érezzétek magatokat megtisztelve.. :P ;]

Szokásos negyedéves.. "beteg világ, inkább kövessétek a habokat" történet vége, találkozunk nyáron.. :DDD

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés