Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz laca000 #12354 üzenetére
Nah, ott van pl. a dzsimkeri. Nem kedvelem, pedig azt mondják mekkora király. Talán ez tetszett.
Akkor ott van leo de kabrió... hááááát. Nah, ő már a "modern férfi" ideálja: metroszexuális arc, ha akarom fiú, ha akarom lány... de ne akarjuk.
De menjünk sorban:
Robert D. J.: a nevét se tudjuk, pár filmben eljátszott valamit, SZTÁR, ennyi.
Will smith: a sötét zsaruk előtt/után sok értékelhetőt nem nyújtott, talán csak sorozatban.
J. Depp: ha nem kalóz, akkor fel sem ismerik. Csak akkor alakított jót, ha felismerhetetlenre öltöztették és sminkelték... erősen lol.Denzel Washington: lassan kiöregedik, soha nem tartottam AAA sztárnak, inkább a jó 2. hegedűs sztem.
Brad Pitt, Matt Demon és a többi "helyesfiú-szupersztár" háááát, ezek ilyen csereszabatosak, ha jelenetenként kicserélnék, azt se vennénk észre...Whalberg, Clooney, Bale, Neeson, stb... vicc kategória. Ez a LeBouff vagy ki is jó volt, de csak ezt az idegbeteggyerek arcot hozza, ennyi. Tom Cruise... lefutott már, valahogy a sci kapcsolatai ide is kihatnak, nekem pl. nem tetszik.
A herr riporter srác sem fogja soha átlépni a kisgenya mágus szerepét. Onnan a szőke srácnak és a csajnak több jövőt jósolok, ez a gyerek tisztára "mekkalikalkin" lesz.
Adam Sandler...neeee. Inkább busman hermafrodítákkal részegen reszelni, mint ennek a filmjeit nézni. Mikor kérdezik, h szeretem-e, inkább kussolok, mert a nem-re ugranak. Mert király ez is, meg a másnaposok kaki-pisi központú poénjai, szal. igen, qrvára kell sandy sandler.
Jackman, Diesel és Statham... mindegyiket kedvelem, volt pár szánalmas filmjük, de ha valaki írna normális akció forgatókönyvet, akkor nekik kellene játszani.
Owen Wilson és az avengers-ből Jeremy Renner szimpatikus, Keanu Reeves is, de mellőzik sajna.
Ha megkérdezik ki a kedvencem... hát bizony habogni kell.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Samsung NX300 milc fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest