Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem se keverj ilyesmibe... bár hónap végén már "szopok, nyalok, gombot varrok", de azé... nah. Inkább eszek vajaskenyeret pár napig
Srácok köhögnek, mint a cigány lova, szal. 2 nap itthon nekem is. Ma jófiúk voltak, miután reggel 250dB-vel elmondtam, h vagy jók lesznek és TV, tablet, játék, etc. Vagy lejátszunk egy Doom: Hell on earth-ot, és nálam lesz a BFG. Mivel amúgy is sterilizálom a lakást, nem fog zavarni ha véres gyerek-alkatrészeket is kukáznom kell. Kicsit megszeppentek, majd a "good ending"-et választották. Asszonyt benttartják, mert valami konferánszijé van . Itthon rajzfilmmaraton, lassan utálok minden George, Dóra és Fifi mesét. Valaki öljön meg.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- League of Legends
- További aktív témák...
- Felújított Full HD Gamer PC
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest