Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz hackeeeee #128250 üzenetére

Legrosszabb esetben marad ami van. Ugyan dög lassú szerencsétlen, de mindent meg tudok rajta csinálni, amire kell, elfogadható a kijelzője is és a kamerája is. Ja, és fém unibody, és a gyárilag kapott műbőr tok még 5 év mindennapos zsebben hurcolászás után is egyben van.... :Y :C És 80 rugó a zsebemben marad. :DDD

Lehet, velem van a baj, de az én szememben ez nagyon sok pénz egy telefonért, és ezért elvárnék kicsit több igényességet, mint amit a gyártók beletesznek. Ami most van Xperia P is kicsit kakukktojás volt a maga idejében, mivel a jóval gyengébb SoC ellenére annyiba került mint az akkori csúcs Xperia S, mivel ebben kicsit igényesebbre vették a dolgokat, jobb kamera került bele, masszív alu unibody ház, meg egy egyedi fejlesztésű RGBW "white magic" IPS kijelző. Valami ilyesmi lenne nekem a tökéletes fón modernben. Nem kell bele Snapdragon 2040+ ultra, de más manapság elhanyagolt területeken lehetne benne kis extra. Pl. feltalálhatnák újra a szép színű, beégni nem tudó IPS kijelzőt is. :DDD

Az én szememben teljesen nonszensz, hogy egy ilyen kategóriájú holmit kijelzőcserére kelljen hurcolászni.... :N

Az igényeimnek talán most az OP3 tűnik a legközelebbinek, abban csak az Amoled nem tetszik, bár így hogy csak FHD 5,5"-on, talán nem annyira lesz hajlamos beégni. De az S7 is egészen közel van. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés