Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz devilinsid3 #8051 üzenetére
Van egy srác, aki szintén elég jó játékos... 3000+ óra bf2. Vele elég sokat Play 4 Freezek, ha épp nem warozunk (a multinacionális, a játékban elismerten a legjobb klánnal, aminek én is tagja vagyok - nem, nem vagyok esportoló ). Na Ő olyan, ha egy csapatba vagyunk, akkor az a nyerő team.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
29, majdnem eltaláltad.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz DEV_NULL #8052 üzenetére
hát erről csak annyit mondok, hogy általában ahová becsatlakozik egy pro véletlenül úgy, hogy semmi közük még 2-3 felszabadul.. amikor 2 jet lő, meg a másik helizik csinálj valamit.. ez az elszomorító
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
emiki6
veterán
Ennek a neve mindent elárul...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
eugabesz
őstag
Látom valakit érdekelt....'61-es születésű vagyok,tehát Pendre viszi egyenlőre a pálmát....(én meg a zászlót mögötte)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
scope2007
addikt
Battlefield 3 [Game disconnected: could not join server.]
akinek előjönne ez a hiba egyik napról a másikra, ezt kipróbálhatja.. nekem megoldotta
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
EczkE
veterán
Asszem mindenféleképpen!
-
emiki6
veterán
válasz DEV_NULL #8065 üzenetére
Valaki csináljon egy revive montage-t
eCZKe: Ha nem mindig akkor osztanád meg a videóidat, amikor telóról vagyok, akkor meg is nézném és talán tetszene is.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
DEV_NULL
őstag
P4F-ben volt olyan contest, hogy egyszerre kellett ölnöd és reviveolnod a defibbel... mármint egy képernyőn legyen egyszerre killed enemy és revive banner, azt pedig nem lehet másképp, csak ha igen közel van az enemy a társadhoz és miközben őt szeded fel, az enemy meghal.
Na de komolyra fordítva a szót én igen becsülöm az olyan embereket, akik felszednek, healelnek, ammot dobnak és egyebek. Nincs annál idegesítőbb, mikor látod, hogy ott a medic melletted meghalsz és nem képes felszedni a nyomorult... Kifogytál a lőszerből és rohangálsz az "ember" után, hogy ugyan adjon már miközben üvöltesz is neki és nem képes rá.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz DEV_NULL #8067 üzenetére
Volt most egy bf3 top plays. Valaki úgy ölt legalább 5x egymás után elsőre dephivel, hogy odament, legugolt és a két farpofáján kiütötte az ellenjeit. (azaz seggbe halasztotta őket.
Néha 10-re szoktak ammót adni. A revive-ot sokszor meg sem várom és mindig van nálam egy first aid.
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Asszem mindenféleképpen!
-
DEV_NULL
őstag
Van benne néhány vicces frag, de sajnos nem tudom szeretni, mivel le merted lőni az attack helit tankkal...
Mindenesetre egy szóbeli vállveregetés jár neked, hisz nem sajnálod az időt és energiát állandóan rögzíteni, majd szerkeszteni. Én csak játszom, aztán elég gyakran átfut az agyamon, huu na ha most menne a fraps... Ha érted mire gondolok. Aztán rájövök, hogy úgysincs értelme, mivel totál nincs időm és lusta is vagyok arra, hogy én még után megszerkesszem, meg konvertáljam. Az a 3 videó is amivel rendelkezem (olyan is), csak így kínomban készült. Meg egy jamaikai srác csinált nekem egy montage-t, de sajnos akkor még kezdő volt ilyen téren és elég gagyi lett, mostanra természetesen belejött és nagyon jó videókat csinál, csak ugye én lusta vagyok rögzíteni ahogy játszom...
Jó az AMMO elleni heli duelt mindenképp fel kellett vennem, hogy a nagyközönség is lássa végre, mit tudok, mert elegem lett abból, hogy fórumon a srácot sztárolják engem pedig leszólnak...
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz DEV_NULL #8067 üzenetére
Ez a dolog engem is marhára idegesít. Tegnap leszedtem 2 ellent, de közben az életem 28%-ra esett le. Elém ugrik 3!!! felcser, nyomom sorra nekik, hogy NEED MEDIC, azok meg rohannak tovább, de úgy hogy az egyik még rám is nézett vagy 2mp erejéig, aztán suhant. Aztán persze párszor a csata közben eljátszották, hogy nagy lövöldözés közepette engem élesztettek, aztán mindketten odavesztünk, én másodjára is.
A heal-elés mellőzése végett szoktam kempelni amíg éppen gyógyulok. Nem szép, de 10% élettel, ha rám süt a nap, attól meghalok!De ahogy figyelem, az a szokás, hogy pl. dominationnél, zászlófoglalás közben dobálják tele mint a hülye a környéket mindennel, aztán mikor kell, meg már nincs.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
Winne
nagyúr
Hát hogy hasonlóan játszol, mint én, ez eredményes tdm alapú módokon/pályákon, csak sokszor többet ki lehetne hozni a helyzetekből, ha gyorsabban csinálnád a dolgokat, pl az élesztést. Építő jellegű kritika, no offense!
@(#8083) csibe1: az ump-be nagyok a golyók ezért sebez sokat, mellette elég keveset szór, egyenesen lő. A többi messzire nagyon hígf0s.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
emiki6
veterán
Csak hogy tudd, miattad álltam rá a 870 + Slugra, mivel elkaptál vele párszor. Azóta egész belejöttem. Zibán nagyon adja, de nosharmon nem megy annyira
-
Svájcinéger
őstag
Ahogy láttam, CSAK TDM-en. Tankozásnál hamar elgurult a gyógyszered. Amúgy igazad lett, hogy kiléptél, jutalmul átrakta Mobalt és mikor már csak 40 ticketje volt az ellennek 21:0-nál engem is. Szóval legközelebb NE LÉPJ KI !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
emiki6
veterán
válasz Svájcinéger #8093 üzenetére
Mobal is játszik?
-
kriszpontaz
veterán
HD7850-el nyomul valaki? Milyen az átlag FPS?
-
Mappa
addikt
Ziban még mindig azzal, nosharonon csak elvétve tolom shotival.
Winne - sluggal nem öltél? pedig az baromi durván adja.. na majd megnézem a flecsett. de az gondolom pumpálós.
Svájci Úr - azért írtam oda hogy tdm ... Kiléptem hát! próbáltam helikopáterrel érvényesülni, de annyira felQurta az agyamat az a sok degenerált idióta csapattárs, hogy lejöttem. RU kezdőn azzal szórakoztak ki tudja előbb szétrobbantani a heliket+tankokat . tízből kilencszer csak jeepel tudtam kijönni kezdőről de már "E" pontnál két tank várt.. szóval esélytelen volt. Ezért is írtam pár perc és baserape ment volna.... így lejöttem. Átállni meg nem tudtam - sajnálom,hogy átdobott de hát ez van
Godlike79 - jelen! 7850 átlag fps 80-90 sztem bőven meg van.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Bjørgersson
félisten
svenssonarola : Bad content in profile
noreply@ea.com <noreply@ea.com>
címzett: saját magam
Your petition has reached the "English US" Queue.Ezmiez?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851