Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #7450 üzenetére
Hat, csak par napja kezdtem neki a jateknak.
-
Laraxior
titán
válasz dejaris #7452 üzenetére
Akkor minek akarsz alfázni? Tessék végigjárni a ranglétrát BF2... Utána felfejlődhetsz BF3ra. Októberben meg jöhetsz BF4-re
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Firkavadasz
tag
válasz kriszpontaz #7401 üzenetére
Én is így vagyok vele.. Mondjuk ha én supportnak megyek minden embernek dobok ammo-t nem is kell mondani, látom tárazott, már dobom is neki Kell a pont A másik a medic-el vagyok, látom sérült, még ha kicsit is akkor lökök nekik zöld dobozt, meg húzok mindenkit, persze nem ész nélkül. Múltkor TDM-en veszekedtem egy noob-al, mert írtam a chatbe, hogy nincs csapatmunka, erre ő azt mondta ez nem a CoD. Istenem. Sajna az van, a legtöbb player ( tisztelet a kivételnek ) nem tudja mit kell csinálni, mi a cél, hogy itt csapatmunka kellene hogy legyen. A helizés sem ugyanaz már. BC2-ben egyszer sem találkoztam olyannal, hogy,száljak ki, mert a haverjával akar repülni, ( ezt még meg is érti az ember, de mindig? ) de ha nem akkor bizony meg fog ölni, ha nem szállsz ki. A másik hogy nem sok szerveren van admin. Néhol még a csalókat sem tudják kibaszni. A rammereket sem.
Sajnos a playerek nagy része úgy van vele, feljönnek játszani, és ölnek amennyit. Nincs mese ez van. Akik tudják a BF lényegét, azoknak együtt kellene játszani, a többi meg szenvedjen. Aki csapatmunkát akar, az úgy is megy ts-re vagy klánba csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Stunts666
őstag
-
Winne
nagyúr
Aim, pls report: [link]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
emiki6
veterán
Más: bf HT val vagy anélkül jobb?
(HT asszem a nem fizikai mag a prociban)"Hallottam olyat is, hogy a bf3 mutli azért meghálálja a 8 szálat, ( merthogy ugye kihasználja)
valakik meg váltig állítják, hogy a HT csak hátráltat...""Mondjuk a HT-t nem vágom,hogy hogy is használja a BF3,de nekem úgy rémlik a játék fórumáról,hogy az I7-el jobban hasít a játék(ezt kérdezd be az említett fórumban)."
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Atla
senior tag
-
devilinsid3
addikt
-
eugabesz
őstag
válasz devilinsid3 #7475 üzenetére
Elég egy y is,elfogadja a rendszer...de nemm nagyon láttam még oilyat,akit ki is szavaztak volna,mert ált. 60% (vagy is alap)-ra van beállítva,ami egy pl. 32-es szervernél 20 szavazatot kellene kapnia...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
devilinsid3
addikt
válasz aProPeti87 #7476 üzenetére
cheater, hacker, amit akarsz, kicsit legyetek már önállóbbak bakker
vagy nem volt semmi válasz gyakori kérdéseken?/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Winne
nagyúr
válasz aProPeti87 #7476 üzenetére
Tulajdonképpen mindegy, ebben az esetben az aim szót írtam be, nem kell kerek mondatokkal szenvedni, úgysem dobják ki egyhamar..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #7481 üzenetére
nem tudni madzsar lenni arab venégmukás!
jaaaaaa az más akkor csak azt akartam mondani ,igya lassan mert hideg!(#7471) DeadMeat : a fele azért mert vele van , a másik azért mert félidőben vele lessz!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
devilinsid3
addikt
válasz Stunts666 #7484 üzenetére
milyen jó lesz a 4ben (elvileg) .. lehet egyszerre szarni az m320t meg healelni, ha véletlenül eldobja majd a medic
(#7479) Stunts666: 00:18, nézd a jó oldalát olyan supression alá került az a szerencsétlen, szerintem még most sem jött ki belőle
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Rambovits
senior tag
válasz devilinsid3 #7444 üzenetére
Hát nekem továbbra is errort dob:
Bemásoltam a nyelvi fájlokat, a márciusi frissítést, meg utána a registrybe átírtam amit kell... Ha kitörlöm az angol fájlokat, és visszaállítom oroszra a játékot, akkor elindul... de oroszul
[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
stoon
addikt
ecke ? mi az a P.I.N.A. piás ittas nemnormális alanyok? vagy mi?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
devilinsid3
addikt
válasz Rambovits #7486 üzenetére
nekem ezzel működött, de nem elég a márciusi után még kell valamit másolni, hogy ne legyen corrupt
ja és csak az US meg a RU fájlokat másold be! minden ami más, spanyol franci német vagy bármi akkor azokat töröld le !
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Neoteric
addikt
PSN: ne0teric_sAN
-
BandiHUN
veterán
Valaki tud egy Origin-mentesítőt,ami megy most is?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz SkyS1gn #7491 üzenetére
5 hónapja nem voltam fent,le kéne néha 1-2 kört zavarni,azért hiányzik...
BF4 beta mikor lesz?Most akkor minden Prémes megkapja?Alfások gondolom az előrendelők,ÉN gémet SOHA TÖBBET...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Assignments by me
Akinek szüksége van valami útmutatóra.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Akos96
senior tag
válasz SkyS1gn #7432 üzenetére
Miért lenne nagyobb hülyeség? Ha te mondjuk katona lennél, és van egy tárad 11 golyóval, és úgy döntesz, újratöltesz (mert mondjuk csak), akkor mit csinálsz a "régi" tárral? Eldobod a nagyvilágba, hogy aztán ne használhasd újra?
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
SkyS1gn
félisten
Csak nem döntenék úgy, mert 1-2 golyó leterít 1 embert, ez pedig egy játék, ahol fél tár kell, ezért van mindenki hozzászokva, HC-n jobblesz.
De elmondták a fejlesztők is hogy az E3-as demó alatt + alpha is úgy lett beállítva hogy minden sokkal gyorsabban gyógyuljon, sebzést lejjebb vették hogy ne haljanak olyan gyorsan a kipróbálók.
A sok apró változtatással, stb, jócskán lefogják lassítani a játékmenetet, de mégis mobil lesz az instant lőszer/életcsomagok, motion sensor miatt. Pl nemlehet ugrálva futni folyamatosan, 2-3 ugrás után megállsz és egyhelyben ugrálsz hiába nyomod előre. A sprithez is kell idő mire eléred a full sebességed... annyi apró dolog van amit rengetegen nemtudnak aztán rámondják hogy bf 3.5
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
pohár
félisten
válasz BandiHUN #7490 üzenetére
én amióta az új géppel tolom, egyszer se dobott ki semmiféle hibával a BF, se az Origin
lehet csodagépet vettemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BandiHUN
veterán
Hiba nekem sincs általában,de inkább kilőném azt a vackot,gyenge procim van,nem ártana,mert van,hogy 15%-ot is az Origin visz,ami nekem kábé felesleges.Akadásokat hoz,gondolom néha frissít,ez-az.
Steam szintén szeret vacakolni,de azt a feladatkezelőben letolom kis prioritásra,nomeg annak a dolgait,chatját használom is,az Orignt meg...Még a BL-en is ha 5ször beszéltem valakivel,a többi péhá...
egyébként aki tudja,hol is az az Origin-kilövő...végülis nem magyarázkodni jöttem,csak kéne,és nincs kedvem/időm túrni...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest