Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz stickermajom #20396 üzenetére
Ne jöjjünk bonyolult diagnózisokkal. Drivert se törölte le, úgy használta az új kártyát. Windows újratelepítés kell neki, az után ha nem jó, akkor törhetjük a fejünket. Egyelőre ezek hülyeségek. Nyilvánvalóan driver hiba van.
Szerk: a driver hiba stimmelt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz stickermajom #20404 üzenetére
Hőmérséklet miatt nem indul egy játék? A többi meg szépen fut? Grat. Hagyjuk ezt most, nincs hangulatom hozzá.
-
stickermajom
addikt
Okoska, olvasd már el eddig miket írt.. Konkrétan akadt minden játék, míg az előzővel nem. Mivel a drivert elvileg letörölte és még mindig teljesítményproblémákkal küszködött, ezért jött képbe a hw gond..
"most sokkal rosszabb a gép mint a régivel. Most azok a játékok is szaggatnak, amik idáig rendesen mentek."
Csak, hogy keresgélned se kelljen, tudj anélkül fröcsögni..[ Szerkesztve ]
-
adamcsik
aktív tag
válasz stickermajom #20406 üzenetére
Uraim!
Nehogy összevesszetek! Mindenkinek köszönöm a segítséget!
A BF3 elindult közepes felbontáson, akadás nélkül! -
törölt tag
válasz devilinsid3 #20409 üzenetére
-
Chris78
aktív tag
Nekem most is q6600 van 1 Hd7850 2gb +8gb ram mellett. Nincs fenn a gép oldala és kellemes meleg jön ki belőle a lábamra.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
adamcsik
aktív tag
Most elindul, de mindig a pálya betöltésnél fagy le.
-
devilinsid3
addikt
válasz adamcsik #20413 üzenetére
csinálj már egy rendszer visszaállítást, utána meg ha nem jó rakd újra
ahelyett, hogy egész nap ezzel szenvedtél volna az időd töredékéért már megcsináltad volna/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
adamcsik
aktív tag
válasz devilinsid3 #20414 üzenetére
Most már tuti működik. Tíz kilépés után is betölt.
Leírom, hátha valakinek segít. A telepítési mappának ékezet mentesnek kell lenni!
Úgy néz ki, csak ennyi volt a baj! -
devilinsid3
addikt
-
Firkavadasz
tag
Te is itt vagy? Hosszú volt a pihi, mi?
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
adamcsik
aktív tag
válasz devilinsid3 #20416 üzenetére
Végigolvastam a hozzászólásokat, ahonnan letöltöttem. (423db)
-
eugabesz
őstag
válasz Firkavadasz #20418 üzenetére
Mit gondolsz miért ugrott meg a hsz. szám...??
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
dokee78
félisten
Ebbe a Dupla XP-be mi számít bele?
Mert pár 100 pontokat kaptam 2x,most meg 5000-et.Meglett végre az ACW-R.
Ez lesz az én cuccosom.Az mitől függ,hogy a battlelogon beállított karakter lesz a játékban?
Mert néha az,néha a megszokott alap kaszt van. -
Laraxior
titán
Valakinek sikerült már letenni a helikoptert az AC-130ra? Vagy legalább infantryként ott maradni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kisza25
félisten
válasz Tirexi #20428 üzenetére
ez a gyerek sem nyomja gyengén, nem is értem, hogy jöhet minden így össze, nekem ez már a gyanus kategória
és egy saját videó, ha valaki még nem látta volna[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
LamaCube
addikt
válasz jacint78 #20433 üzenetére
+1
Mindenkinek vannak ilyen szerencsés találatai. Számomra az olyan videók voltak tanulságosak /codban is/, amikor lehoz egy 1v4-et egy sd meccsen. Ott igazándiból lehet látni, hogy tudja mit csinál és nem a malacokat eteti az asztal alatt.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
chickendance
aktív tag
megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron
-
SkyS1gn
félisten
válasz Firkavadasz #20440 üzenetére
Tegnap sorba engem Winniet, B1zarret is bannoltak.
2 pro helist lekaptam jettel 2x-3x egymás után, kiderült admin volt a pilóta
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
haypro
senior tag
Srácok, kéne egy kis segítség.
Ma megjött a Battlefield 3 Premium Edition. Feltelepítettem, Single-ben megy is rendesen.
Viszont multizni nem enged. Egy ilyen hibaüzenettel dob ki.
NAGYMÉRETŰ KÉPMit lehet tenni az ügy érdekében? Illetve a játék csak akkor működik, ha van net kapcsolat? Mert amikor elindítom automatikusan a Battle.log-ot nyitja meg a böngészőben. Ha csak a kampányt szeretném nyomni, akkor is.
[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
- = Zk = -
félisten
válasz Firkavadasz #20445 üzenetére
kinyírták Kenny-t... megint?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #20446 üzenetére
SZEMETEK!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Firkavadasz #20445 üzenetére
Tetszik a 195 fps. Meg az a sok rece.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Winne
nagyúr
-
Firkavadasz
tag
válasz Bjørgersson #20448 üzenetére
Éppen azon volt beállítva. Amúgy mediumon használom, mert lowon sokkal kevesebb az fps... Másnak is?
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest