Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz HDR renderin #6798 üzenetére
Sanszos hogy első a gyerek....
Meg a család.
Nekem a bf olyan huszonnyolcad rangú hogy csak na.
El vagyok vele, de nem létszükség.Logitech hardware tester
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #6800 üzenetére
OK,majd kiprobálom!!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
nagash
senior tag
Hát nálunk most döglött a net... UPC mókol valamit. Súlyosnak látszik.
Ezen a héten vagy 15 órát heliztem, ugyancsak bot-ok ellen, de már a levegőben tudok maradni (rakéták nem számítanak ).
Nem használom a seat switch-et, így néha pilóta vagyok, néha tüzér. Ezt a Linebreakert hogy utálom gyerekek...maskimx!
Majd tolhatnánk valamikor egy helizést-tv-zést ha gondolod, csak előtte legyen megint kapcsolatom a külvilággal...Ja egyébként az volt a baja a BF-nek, hogy a wifi-m csatlakozik a routerhez ugyan, de nem csatlakozik a netre. Amint letiltom a kártyát azonnal elindul a game, kiteszteltem... Ezt a szívást...
Knoblauch macht einsam.
-
F_Zs
aktív tag
-
F_Zs
aktív tag
válasz DieHard #6817 üzenetére
Hát igaz,valamikor tök imádnivalók,meg ilyesmi,de vannak olyan helyzetek is,amikor legszívesebben kidobnád az ablakon..
ne ilyedj meg gabipaci,azért nem ilyen vészes szerintem..!
tényleg,te mikor fogsz velem játszani,vagy már játszottunk együtt?
Ne lepődj meg,nem vok jó vadászgépes,és heli-s sem..! -
HDR renderin
senior tag
Megyek háborúzni egy kicsit!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
nagash
senior tag
-
HDR renderin
senior tag
Egy Sniper vidi(Érdemes megnézni): SNIPER Video
-
HDR renderin
senior tag
válasz HDR renderin #6827 üzenetére
ez a gyerek csinálta: [link]
-
törölt tag
Ma Battlefield 2 -vel játszatok?
-
Tigermed
csendes tag
Ma ez a dragon valley valahogy nem feküdt nekem. Az még elmegy, hogy utolsó támaszpontunkat mindenhonnan lövik. Még az is ok, hogy legalább 3-4x úgy halok meg, hogy fél mp-t sem élek. De az már sok, hogy amikor végre sikerül kifutnom és kezdem azt hinni, hogy biztonságban vagyok és erre mégis fűbeharapok, mert kilőnek fölöttem egy helikoptert és na vajon hova pottyant le a mocsok? Naná, hogy az én fejemre!!
-
kbafreg
csendes tag
Kicsit el voltam foglalva a beállításokkal, mert helikopter-vezetést szerettem volna tanulni.
Találtam is egy programocskát, amivel nagyon könnyen lehet a BOT-ok számát és nehézségét változtatni 1-128 között.
Feltettem [IDE].
Az egész ilyen egyszerű:Igen ám, de a helizés-tanuláshoz 1 BOT is sok időnként.
Mert amíg én el vagyok foglalva a temérdek felszállással és lezuhanással, addig az az egy BOT is szépen elfoglalja a pontokat, és fújhatom az egészet, vagy repülőbe ül és nekem annyi.
Szerencsére az aidefault.ai -ban le lehet venni nullára a BOT-ok számát, tehát ez rendben.Már csak egy kéne ... a 15 mp-es respawn időt valahogy redukálni nullára ... mert most így néz ki a dolog:
- Felszállok, repülök 3 mp-et, aztán várok 15-öt a feltámadásra
Ha ebben tudna segíteni valaki, mert nem jövök rá.Egyébként próbáltam a helit egérrel, bill.-vel, külön külön és kombinálva, aztán egy jó kis Saitek Cyborg joy-jal ... nem volt sikerélményem.
Kínomban megpróbáltam az XBOX360 kontrollerjével, és ... másodikra körbe tudtam repülni a pályát.
Úgy tűnik ez lesz a nyerő.Egyelőre ennyi, edzek helikopterre.
Amúgy az eddigi tapasztalatok alapján (persze szigorúan még csak botok ellen) a harcoló szakaszparancsnok szerepe jön be igazán.Bizományi Áruház - http://multiplex.xw.hu
-
kbafreg
csendes tag
A spawntime is kivégezve ... ennyi kellett csak:
sv.spawnTime 1
Bizományi Áruház - http://multiplex.xw.hu
-
maskimx
senior tag
válasz kbafreg #6832 üzenetére
Javaslom a repüléshez az inverse mouse beállítását, vagy is ha lefele húzod az egeret, felhúzza a gép az orrát. Arra kíváncsi leszek, hogy tudsz box kontrollerrel pontosan célozni majd, én pl egérrel helizek és repcsizek. Sokan joyyal nyomják a repülőzést, de a heliknél mindenki az egérre esküszik.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
DieHard
senior tag
hol lehetne infot találni lejátszott game-kről? ki nyert,pontok, mapnév stb...
-
kbafreg
csendes tag
válasz maskimx #6833 üzenetére
De jó, hogy reagáltál
Pont akartam kérdezni, hogy a mouse settingsnél mit takar a köv. két kifejezés:
- YAW factor
- PITCH factorAmúgy én magam is kíváncsi vagyok, tudok e célozni, de egyelőre örülök, hogy már akár 15 mp-et is képes vagyok a levegőben tölteni és csak ezután ütközöm a pályán lévő daruba vagy kéményekbe ...
Ha elérem az 1 percet, utána azonnal lőgyakorlat jön.
Hát nem tudom egyébként ... nekem is elsőre az egér/bill kombináció tűnt logikusnak a helihez, de az egér axissal soha nem tudtam kihozni a zuhanórepülésből
Vagy lehullottam mint gólyaf*s, vagy átfordultam, mint Bessenyei a versenyen, de akkor meg felrobbantamA kontroller beállításai itt vannak, ha valakit érdekel.
-
kbafreg
csendes tag
Lenne egy kérésem, és egyben ez ügyben elnézést kérek fórumozó társaimtól!
Ha valakinek kell az általam idézett képekből, programból azt kérem, hogy hétfő estig mentse le, mert egy munkából kifolyólag kell a tárhely és törölnöm kell a cuccokat.
Kedden reggel törlök.
Elnézést meg azért, mert törött link lesz a cuccok helyén.Köszi!
-
GameOver
aktív tag
válasz kbafreg #6836 üzenetére
YAW factor: vízszintes irányú érzékenység (ezt megnövelve gyorsabban lehet oldalazni)
PITCH factor: függőleges irányú érzékenység (ezt megnövelve pedig nagyobb mértékben fog előredőlni a heli ugyanakkora egérmozdulat után)Javaslom, hogy mindkettőt állítsd be ugyanarra az értékre. 10, 10-re mondjuk.
-
maskimx
senior tag
válasz kbafreg #6836 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a vízszintes és függőleges vezérsíkok erősségét lehet vele állítani. Ha mindkettő maxon van, akkor fog a leggyorsabban fordulni a gép, de akkor lesz a legnehezebb pontosan célozni a gépágyúval. Vagy egyből 10-re rakd őket és úgy tanulj meg repülni, vagy pár hetente eggyel emeld, hogy hozzászokj a változó manőverezési képességhez és pontossághoz. Nekem ezek a jetnél és helinél is mind maxon vannak, egér érzékenységgel együtt.
Helit meg zuhanásból oldalra könyebb kihozni, mint előre, persze mindkettőhöz magasság kell. Szóval ahelyett, hogy felhúznád az orrát, előbb elfordulsz oldalra, ilyenkor a rotorok 90 fokot zárnak be a földdel, és ebből a helyzetből húzod vissza. Ha GameOvert megkéred, biztos linkel neked pár jó videót, tele van ilyenekkel szerencsére
Ja, helinél meg hirtelen irányváltoztató manővereknél nem árt néha elvenni a "gázt" , úgy hajlamos gyorsabban fordulni.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
gabipaci
őstag
APA LETTEM!!!
Kislány, 4140gramm, és szerencsére nem rám hasonlít!
Bódi Napsugár Judit
IMÁDOM!Logitech hardware tester
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elektromos cigaretta 🔞
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest