Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Mennék játszani, csak a kcsg tesóm otthagyta a koleszban a lemezt.
-
elbandy2
csendes tag
válasz gabipaci #3750 üzenetére
igen este fele soktunk fellépni amikor játsol lépj be ott mindig megtalálunk és meg tudjuk mondani egymásnak hogy melyik serveren vagyunk.astali hangsorot ki kell kapcsolni mert attol sokott gerjedni.
Gigabyte x48 DQ6,E8500,CHIFTEK 850W,Sapphire HD4870X2 ,OCZ 2X2GB KIT,Samsung 500GB HDD,MERC keyboard,Logitech G9. Gericom 22" TFT
-
keszegduda
őstag
Meglett az új rangom + egy nyárfalevél.
Lassan kezdek áttérni a repülős pályákra, mert azt is kéne már gyakorolni. Ma délután lesz végre időm és be tudjuk állítani a mikrofont, mert úgy sokkal egyszerűbb lenne a kommunikáció, nem kellne gépelni stb...
A Special Force-ot pedig majd megszerzem magamnak is a többi kiegészítővel együtt, az hót' ziher...
Gabi: Az AF és EF elvileg valami internetes aktivációs dolog, ez mit takar?
Fent leszek TS-en, de lassan felteszem az MSN-t is, ott legalább írni is tudunk egymásnak ha nem műkszik a mikrofon... -
keszegduda
őstag
A mikrofont belőttem és most tökéletes, hála a TS-en levőknek...
-
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #3763 üzenetére
Nekem ugyebár egy lemezen van meg a BF2, SF, AF, EF.
A BF2 és a SF serilal-al megy, ezt vágod.
A kiegészítőket is fel kell telepíteni, nem kér kulcsot, de meg kell látogatni egy internetoldalt, és ott aktiválni a játékosnévhez.
[link]
Ezen az oldalon...
Viszont ha külön veszed meg, lehet hogy csak egy letöltési kódot kapsz, és neked kell letölteni az ea oldaláról a játékot is:[link]
Én még mindíg azt mondom hogy complete collection 50 euróért...
Ha nem lehet otthon kapni, megoldjuk! Elküldöm innen.
Remélem tudtam segíteni.Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #3764 üzenetére
MSN-t intézd el légyszi.
Beszélnünk is kéne, meg a mikrofont is ki kéne próbálni...Logitech hardware tester
-
McKenny
tag
Paci majd feljövök arra ts re oszt majd elmondom amivel tartozok mert ahogy látalak titeket repülni van még mit tanulni meg minden érzékenységet heli repcsi húzd fel maxra
mert érzéketlennel nem leszel jó!!!!!!!!!!!!!!! Battlefield 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
keszegduda
őstag
Lassan megyek fel, TS-en vagyok...
-
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #3770 üzenetére
Vigyázzunk ám, mert az AF, EF csak egy beépülő kiegészítő. Olyan mint a Highway Tampa. Annyi az egész, hogy BF2-ben és SF-ben több pályád lesz. Viszont singleplayerben csak az alapjátékokkal játszhatsz.Úgy emékszem.
Most megyek Utánad...Logitech hardware tester
-
DNS_65
senior tag
válasz keszegduda #3770 üzenetére
Nekem is megvan az AF, hát nagy szopás felrakni az tuti.
Főleg ahogy én, letöltöttem arról a fostalicska EA-link-es szarrol, amit muszáj feltenned
hozzá
Ménem tudták kiadni ezt is normálisan mint az SF-et -
RapUGround
tag
Sziasztok. Azon gondolkozom, hogy béreljek-e szervert . Van kedvetek, EF/AF szerveren játszani? Tán ez lenne az első magyar EF/AF szerver. Amúgy hogy Ranked legyen a szerver, kell valami külön dolog hozzá, beállítás vagy valami?
Én valami ilyenre gondoltam: 24slot EF/AF all 32 player maps .
Van valakinek valami véleménye?
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz RapUGround #3775 üzenetére
Hát sajnos akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, mondjuk ez magánügy, de szerintem sokat kérnek el egy rankedos szerverért...
Sok kalamajka árán fog elindulni a szerver és a legtöbb BF-es jóformán csak a sima verzióval és az SF-el játszik...
Így is már megszűnt a magyar rankedos alap BF2-es szerver, mert nem volt mozgás rajta, talán hétvégén...gondolhatod mi lehet az AF/EF-en...
Én nem lebeszélni akarlak, de erősen meggondolnám, hogy megérné-e...
Te tudod... -
elbandy2
csendes tag
válasz RapUGround #3775 üzenetére
ea nem is adna ranked jogot csak ugy ha van is pénset.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Gigabyte x48 DQ6,E8500,CHIFTEK 850W,Sapphire HD4870X2 ,OCZ 2X2GB KIT,Samsung 500GB HDD,MERC keyboard,Logitech G9. Gericom 22" TFT
-
McKenny
tag
nem azé de nem egy magyar ranked van hanem kapásból 3 at tudok
és abból is csak egyet használnak a magyarok
Meg keszeg,paci hát igy nem fogtok megtanulni repülni jaj meghalsz egycer
nagyon ratyi ha mindig disconecteltek na mind1!!!!!!!!!!!!!!! Battlefield 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
keszegduda
őstag
válasz McKenny #3778 üzenetére
Ja, aki megteheti, hogy játszon sokat, annak könnyű, de mint említettem, nem érdekel a repülés, úgy mint Téged az Infantry...nem tudom miért kell ekkora feneket keríteni a dolgonak egy hülye játék miatt, ráadásul örülök hogy van időm játszani és persze az a kis időt nem unatkozással szeretném eltölteni...
Nem kéne összeveszni ilyen apróság miatt, nem BF az élet nekem...
Röviden ennyi...de még lehetne sorolni. -
gabipaci
őstag
válasz McKenny #3778 üzenetére
Én konkrétan azért léptem, mert akkorákat lagolt hogy métereket ugrott vissza szegény emberke. Meg átvettem a kézigránátot, és visszavette a fegyvert.
Gyenge kis időutazásban vettem részt.
Valami gond van a netemmel.
Nem mondom, szívesen játszottam volna egyet, de fél óráig csak azon tanakodtunk, hogy hova menjunk. Aztán meg lagolt.
Keszeg is megemlitette hogy kétszáz felett van a pingem, Te meg erre csak azt mondtad hogy ''Jó az'', és nevettél egy jóízűt.
Sokmindent nem akartam azután.
[Szerkesztve]Logitech hardware tester
-
RapUGround
tag
válasz keszegduda #3776 üzenetére
Ebben igazad lehet. Ha a ranked szerverért felárat kell fizetni, akkor már most felejtős.
Mert hogy havi 8000ft nem basz oda ha rászánom magam. De ha ennél többet kell fizetni, akkor inkább hagyom. De majd kiderül. Köszi az info-t. -
keszegduda
őstag
válasz RapUGround #3781 üzenetére
A havi 8K-t szorozd meg úgy 2-vel, az már talán reális, sajnos...
-
Csapi007
veterán
Hello
Elkezdtem megint játszani és elég sokszor kidobnak azzal az üzenettel hogy PB client not responding.
Ez mit jelent? Van megoldás?"Csak úgy mondom"
-
Csapi007
veterán
-
-
McKenny
tag
megnéztem eddig 8000 embert kapott el a pb ennyi még hogy nem segít igaz hogy maradt 2X ennyi de azok nem az ismert chiteket használják mert ez olyan mint egy baci minden chit fajtára kell külön kell írni ...........
!!!!!!!!!!!!!!! Battlefield 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
McKenny
tag
régen sok embert le chitereztem mert lama voltam most engem chitereznek na ugyen ez veled majd ha egycer jáácok veled érdekel hogy le chiterezel e
sztem nicsen sok chiter a conqest szervereken
inkább az infanatri szervereken van sok chiter sajnos!!!!!!!!!!!!!!! Battlefield 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
McKenny
tag
az van hogy kezdődik a war időszak oszt mindig a klánnal gyakorlunk de majd egycer csak öszejön .......meg a másik gondolom te se nézed percenként hogy beírok e egy ip t
valszeg mmá gég lementem arról a szerverről amit beírtam van xfire od?!!!!!!!!!!!!!!! Battlefield 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest