Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucsek
aktív tag
Köszi szépen bejött
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Az 1.5 beta3-ba van olyan szép bug,hogy ha gránátvetővel akartok közelíteni,akkor nem tudsz lőni és saját magadat ölöd meg,úgy hogy még le is von 2 pontot!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-
gabipaci
őstag
válasz endrodiz #16055 üzenetére
Naaa! Ne keverjük már a sezlonyt a plafonnal. A prefix csak egy előtag, amit nem is kötelező kitölteni. Oda beírhatsz 5 percenként mást, akkor sem kezd új statot. Van viszont lehetőség a név módosítására is. Create account... Aszt nyomhatsz bármi nevet, ami nem foglalt. Annyi a hátulütője, hogy nulláról kezdi a pontszámlálást.
Logitech hardware tester
-
Pedro78
senior tag
válasz endrodiz #16055 üzenetére
max a Gametracker pl a watwuermer szerveren en is 3 fele nickkel vagyok, ami szvsz hulyeseg mert a player ugyanaz, csak prefixem valtozott, erdekes modon az MRS Ranked nem lat 3 felet.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
DonJohnson51
csendes tag
No, szép lassan fejlődgetek.
Tegnap este dragonban volt egy jó kis menetem. Ki is füstöltük az amcsikat, én lettem a legjobb páncélos s hébe hóba már a kill/death arányom is pozitív
Apró örömök egy kezdő BfesnekEgy cimbi régebben nyomta, most a kedvemért újra kezdte, néha toljuk együtt. Na ott meg squad szinten visszük a prímet.
-
Drizzt723
tag
Na sziasztok!
Jó kis témát dobtam mi???
Köszi mindenkinek...
Tehát akkor pl: be tudom írni a nevem elé hogy hun!!! és mégis megmaradnak a pontjaim meg stb
Mindezt csak a félreértések elkerülése végettI Love Battlefield 2
-
-
ZsoltHTSquad
csendes tag
Tud vki egy videó készítő progit amit játék közben futathatok v ötletet hogyan nyerjek ki videót a játékról?
-
Target78hu
aktív tag
válasz ZsoltHTSquad #16067 üzenetére
pl Xfire vagy fraps progikkal rögzítheted és utánna virtualdub -al megvagdosod/tömöríted (vagy valami kényelmesebb videoszerkesztővel pl Pinnacle studio,Corel Video Studio,Sony Vegas)
A mustar pályám átdolgoztam 18mb itt letölthető. Singleben is megy így ki lehet próbálni egyedül is (az AI-k most kicsit jobban mozognak rajta).
hkv.hu
-
Drizzt723
tag
Köszi még egyszer mindenkinek...
Fasza sikerült is, amúgy én csak a magyaroknak szánom, ők azért nagy százalékban kiszúrják hogy akkor én is magyar vagyok...I Love Battlefield 2
-
ZsoltHTSquad
csendes tag
válasz Target78hu #16068 üzenetére
Az xfire az nem egy csevegő programm? És az a mustár a te videód? v egy videókészítő progi?
-
ZsoltHTSquad
csendes tag
A frapsról azt hallottam h nem regisztráltan csak 30sec -et lehet felvenni. Ez igaz?Ha igen akkor hogyan lehet regisztrálni?
-
gabipaci
őstag
válasz ZsoltHTSquad #16071 üzenetére
Meg kell vanni, ettől többet nem tudunk mondani
X-fire ingyenes, és szerintem jobb is.Logitech hardware tester
-
ZsoltHTSquad
csendes tag
És xfire-n hogy csináljak videót?
A fraps -szal felvettem 30sec-et próbaképpen és 3.90GB lett!!!! négy giga harminc másodpercért?!!! -
endrodiz
tag
válasz ZsoltHTSquad #16073 üzenetére
Telepítsd fel és tartsd nyitva a szemed! A válasz a képernyőn lesz!
De félre a tréfát: Xfire mindig kiír ilyeneket a képernyőre, hogy videófelvétel ScrollLock+V, fénykép ScrollLock+x vagy mi, stb...
Pedal to the metal... | Galaxy 3 | GTR-Masters.hu
-
-
ZsoltHTSquad
csendes tag
Xfirem az van. elindít és játék közben scroll lock+v? ki próbálom
-
Drizzt723
tag
válasz ZsoltHTSquad #16076 üzenetére
Igen!
De beállithatsz akármilyen gombkombinációt!I Love Battlefield 2
-
general
addikt
válasz ZsoltHTSquad #16076 üzenetére
......vegyél 5 perc fáradságot, és nézd át az xfire opcióit, minden igen világos a kis progiban, szeressük!
-
ciry
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16079 üzenetére
Nem hinném, hogy ez lehetséges olyan formában, ami miatt nem fogsz szinte azonnal repülni a fórumról. Nem tudok róla hogy lenne nem warez free verzió. De ha gondolod, feszegesd a témát nyugodtan. Várjuk, figyelünk!
Logitech hardware tester
-
NiTRoV6
tag
Nem akarok senkit védeni, de nem tudom kinek mi van meg eredetibe?!
-
ZsoltHTSquad
csendes tag
HUHÚÚ MEG CSINÁLTAM AZ ELSŐ VIDEÓMAT! köszi mindenkinek a segítséget.
-
ciry
őstag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz ZsoltHTSquad #16086 üzenetére
akkor gratula hozzá!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
maskimx
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16089 üzenetére
Az a durva, hogy lehet felvenni br demokat játék közben? Nem mai hír, de csak akkor működik, ha admin vagy a szerveren, vagy local servert indítasz.
Sőt, ha nézel egy br demot, ott is tudsz felvenni egy másikat, kiválogatva így az érdekes részeket.
Van erre egy progi, Battledirector a neve, azzal is meg lehet ezt csinálni, meg még sokminden mást is.
www.tacticalgamer.com
-
-
maskimx
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16091 üzenetére
Sima public szerón nem megy, csak ha admin vagy. Meg ha localba indítasz, de az is csak azért, mert ott is admin vagy.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
-
Chrys_
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #16085 üzenetére
Ezt honnan veszed? Én Vista64 alatt tolom a BF2-t meg a többi game-t, semmi gondom nincs vele. Nem lép ki, nem fagy le stb.
-
gigi_gigi
csendes tag
Infantry szerver bérlésre keresek társakat!
van valaki akit érdekel?
-
ZsoltHTSquad
csendes tag
Mibe kerül egy olyan és mi a haszna??
-
general
addikt
válasz Chrys_ #16095 üzenetére
szerencsés vagy, én is csak rosszat hallok a vistáról mindenhonnan... de szerintem örülj neki, és hajrá! egyébként nem lehet, hogy a 64-es verzió stabilabb?
heccsát, nem jön be a link, amit adtál feljebb...
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem annyira meleg a kis lakásom, hogy ilyen kánikulában nem tudok játszani, plusz 3 fokot melegít a szobán... már napok óta alig játszottam, csak esténként picit... arról már nem is beszélve, hogy egy jó menet rendesen leizzaszt.... (hihi, más menettel nem nyavalygok azért így... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik