Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz janos666 #1554 üzenetére

    Na, befejeztem: 147 óra lett a vége. Sikerült találnom egy egész jó befejezést, aztán végignéztem a többi alternatívát, ami nyitott volt még onnan, hogy le lett ütve az agy, de ahogy sejtettem, nincs "igazán tökéletes" (legalább is onnan, ahol álltam).
    1/1/2 ("hivatalos", amit elsőre toltam): Az agy elpusztul (elsősorban azért, mert nem bíztam benne, hogy a fél-Illithid Gale így második nekifutásra beletrafálhat, ha az első durván félrement még kétszer 20-ast dobva is, a korona felmarkolása jobb esélyekkel kecsegtetett), Orpheus és Lae'Zel elrepülnek sárkányháton (de nem hívnának meg magukkal még csak egy rövid látogatásra sem! ehh... sok szép szó, de semmi "kézzel fogható jutalom"), Gale elvileg "kisisten" lesz (de nem tisztázzák, hogy ez pontosan mit takar, vagy egyáltalán sikerül-e), amiért Mistra lenézően kigúnyolja (a hangvételből ítélve nem lesznek barátok). [*]
    1/1/1: "-", de Gale azt mondja Mistra-nak, hogy ővé lehet minden, csak legyenek újra szeretők: Mistra lepattintja Gale-t azzal, hogy már van neki új szerelme (mármint Lae'Zel, aki most repült el egy másik dimenzióba új célokkal, semmi utalással, hogy még találkoznak valaha...?). Ahogy gondoltam, ez a legbénább végkimenetel...
    1/1/3: Ahogy erősen sejtettem, ha Gale Karsus nyomdokaiba próbál lépni, akkor meghal. (Sejtettem, de ha már belemerültem kipróbáltam.)
    1/2: Ha megkérem Lae'Zel-t, akkor marad, de miért kérnék tőle ilyesmit direktben...? (Csak kíváncsi voltam hogy reagál, vagy hátha ilyenkor mondja, hogy: "Na jó, akkor gyere vülünk", vagy lelép, de azt mondja: "Ne aggódj, még látjuk egymást kicsit később, csak...", vagy ilyemsi...)
    2: Gale lesz az új "agyvezér". Ez nagyon rövid, kb. semmit nem mutatnak/mondanak, csak ül a trónon és bambán tapsikolnak a többiek. Nem magyarázzák meg, hogy lett még Orpheus is agy-uralom alá hajtva, ha eddig még másokat is vissza tudott tartani tőle. Az sem derül ki, hogy pontosan mit is nyer ezzel Gale hosszútávon (az 1/x/2 befejezésekben elvileg kisisten lehet, ami gondolom effektíve örök-életet is jelent, míg így gondolom testileg halandó marad -> egy fél-illithid vajon meddig él...?). Az is fura, hogy senki nem próbál közbelépni, míg Gale szép lassan és alaposan döfögeti Illithid-Karlach-ot egy tőrrel, csak bambán rettegve nézi mindenki. Ez összecsapottnak tűnik.

    [*] A DAO-hoz legalább volt egy Witch Hunt DLC, ahol (DAO spoiler) a főhős még átléphet a tükrön Mirrigan-el akkor is, ha közben "királynőférj" lett.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés