Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Aktív témák
-
tigga
tag
agyzuzo ha nincs hova feltenni énis szivesen továbbosztom
100 Mbit es hálóról :D -
klepto
addikt
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Nem. Semmibe nem volt beleszólásunk...
-
Agyzuzo
addikt
''már annak is örül, hogy holnap is lesz Balázs show.''
Hát én azért nem féltem. :D
Szvsz nem volt ez rossz, lényeg hogy vicces volt, de nem lealázás volt távolról sem, sztem... A végén a torta finom volt legalább? :)
Bedigiztem, még át kell konvertálni, mert a nyers anyag kb. 2 giga. :) -
klepto
addikt
Nem ő fikázott! Ő csak egy bábú a sakk táblán, neki a kezébe adják a szöveget. Én a felvétel után megkérdeztem tőle, hogy milyen voltam, és ő azt mondta, hogy neki tetszett. Megkérdeztem, hogy nem tud-e segíteni, hogy máskor is képernyőn lehessek, erre azt mondta, hogy sajnos nem, és ő már annak is örül, hogy holnap is lesz Balázs show.
Azt hiszem ez magáért beszél... -
Cathfaern
nagyúr
Szóljatok, ha majd meglesz a digitalizált forma :P
-
.:InnoMan:.
senior tag
Gratullálok! :C
Kár hogy csak különdíjas lettél!
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
Balázs: nem megbántani akartuk, hanem a gátlásosságot megszüntetni, beilleszkedést segíteni...
Ez a lényeg, nem? -
Atlantis
veterán
Nem voltál rossz.
-
klepto
addikt
Azért sokat kivágtak, a Komárral is beszélgettem, meg a VV bronzérmes Szabolcs? is mondot mommentárt nekem :U
-
Lauro
tag
Ahogy ülsz ott abban a kendőben az valami kegyetlen!:D
-
Lauro
tag
Melinda,hogy rázza azt a nagy hátsó felét!Mintha nem ő énekelt volna.:DD
-
tigga
tag
''Mint két tojás'' ehe ehe :D
-
Matr x
aktív tag
HAS-tánc :DDD
-
Lauro
tag
Kösz Kovács úr!Ez nagyon LOL!:))
-
klepto
addikt
Na, mennyire volt ciki :F :B
-
Lauro
tag
Na most jön a Dance!!!
-
G@ben
addikt
WOW különdíj! Gratula!
-
Lauro
tag
Ez extra brutál!Zoli kifogtad a legnagyobb állatot! :DD
---------------------
Ne a kép url-jét másold be a hozzászólásba, hanem vidd a kurzort a kiválasztott smiley fölé a hozzászólásszerkesztőben, várj egy kicsit, és meg fog jelenni a kód, amit be kell írnod, jelen esetben a :DD -- KovacsUr -
G@ben
addikt
Ránézésre durva lesz! :D
-
Lauro
tag
Nagyon jól néztek ki pelusban!
-
PaladiN
aktív tag
Szóval nem tucc osztódással szaporodni? :DDD
-
G@ben
addikt
Tetszett neked a Vera, mi? :D
Nagyon nézted! (Én is néztem volna!) :DDD -
Lauro
tag
Zoli te vagy a legvékonyabb.Jól mozogsz a zenére! :DD
-
PaladiN
aktív tag
Eddig veled dumált a legtöbbet...
-
Lauro
tag
Hú itt szivatnak rendesen!
-
klepto
addikt
Ezután jövök, most sasoljatok :DDD
-
klepto
addikt
Na mindjárt jövök, innentől a harmadik srác
-
Lauro
tag
A szőke göndőr csajnak valami orbitális nagy kofferja van én megijednék tőle ha rám mászna!
-
PaladiN
aktív tag
Eddig jó!
Akkorákat röhögtem hogy talán még ti is hallottátok. -
[w]
őstag
nekem van ilyen ágyhuzatom :D
-
klepto
addikt
Hú gyerekek, a gyomrom a torkomban :((( Édesapám eléggé maradi, ő már látta a bemutatót, és azt mondta, hogy hogy csinálhattam magamból majmot :(( Ha megnézi mégiscsak a shown-t, akkor ezer felé futhatok :O
-
TexT-BoY
addikt
Most kell nézni:DDD
-
Agyzuzo
addikt
Nah, digizem befele, hacsak nem jön közbe egy áramszünet meglesz. :)
-
klepto
addikt
Na izzítsátok be a gépeket, a reklám után kezdődik :B
-
klepto
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
kb. 5-10 mp-nél nem lesz több az adásban sem, mert ( most elárulok egy titkot :B ) nem tudtak ruhát hozni, és az arab fejkendőmet kötötték fel rám, a mikroportot meg az alsógatyámra tették. Szerintetek az alsógatyám kibírta azt a kb 1kg-os mikroportot? Hát nem :DDD A gatyám ozon fele, ahol a mikroport volt, lecsúszott a combomig :B
-
KovacsUr
addikt
Van valahol streamelve az RTL Klub? Ha igen, talán még én is belenézek :) TV most nincs a környéken.
-
klepto
addikt
Na már csak fél óra, és kezdődik a hülyét csinálok magamból shown :U
Készítse mindenki a nevetőizmait, videóit, számítógépét, és a rémálmok elleni védőoltását :B -
Lauro
tag
Én mindenesetre sok sikert kívánok!
Annyit még megjegyeznék,hogy ha tényleg tv-s karrierre vágysz akkor a lehető legrosszabb helyen kezdted szerintem.Én nem vagyok benne az ilyen dolgokban,de gondolom biztos vanna szereplő válogatosák vagy ezzel kapcsolatos előkészítők amik jó alternatívát nyújthatnak a jövőbe! -
Lauro
tag
Na erre kiváncsi leszek!Már allig várom ,hogy kezdődjön a show.Véleményt nem tudok mondani,mivel az előzetest nem láttam,de egy biztos ha alázásról van szó akkor nem érte meg bemenni!
Mégvalami.Én egyszerűen elképzelhetetlennek tartom,hogy innen indúljon egy tv-s karrier!Rosszúl gondolom?Volt már olyan aki ilyen showból futott be? -
barbikenje
aktív tag
Hát klepto, te majdnem olyan szép vagy, mit én, ebből kifolyólag nem értem, hogy mehettél bele abba, hogy ha magadtól nem megy, hát másnak add az esélyt arra, hogy megszégyenítsen:(( Ne értsd félre, nem veled van problémám, hanem azzal a szerepléssel (leszerepléssel?, majd te eldöntöd) amire vállalkoztál. Csak egyszer kellett volna azt a rakás szart végigszenvedned, rájöttél volna, hogy valaki poént csinál a te külsődből, és meg van róla győződve, hogy hülyére vehetnek. Egy tök alávaló műsoridő-pocsékoló és agymosó ostobaság, ami az emberi méltóság meggyalázását tüzte ki célul; egyszerün gusztustalan. A médiás szereplésről meg annyit: remélem szerencséd lesz, de azt is figyelembe kell venned, hogy az a hely az, ahol az embertől elvárják a makulátlan megjelenést. Ész nem feltétel, csak a csillógó külső...
Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest