Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz Csupingo #71536 üzenetére
A mostani lártya egy 9300Gt 2db DVI kimenettel az egyik átalakítózva van hdmi-re.
A Tv-n csak 4Db HDMI van, nincs displayport.
Akkor mondhatni GT 710/730 ill r7 250-től fölfelé nézelődjek.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Csupingo #71539 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Van egy DP HDMI átalakitóm laptophoz lett véve, gondolom az itt is működne.
Bár hiába nézek olcsóbb kártyákat amin még nincs HDMI csak DP a leirásukban FHD a maximális felbontás.
Ahogy nézem 10-12e Ft körül lehet már venni 710-730-at.
Így marad az.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
Apollo_21
addikt
válasz Csupingo #71574 üzenetére
Rendben, valami ilyesmire gondoltam énis..már ami a mód-ot illeti, bár a kiterjesztettet annyira nem komálom, ha ez az út járható akkor vállalom, a 1080ti csak nem szenved akkora kárt Vicces lenne ha emiatt durva visszaesés lenne nála
Köszönöm a segítségeteket!
További kellemes ünnepeket kívánokAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
t72killer
titán
válasz Csupingo #71659 üzenetére
Hmm, az normális, hogy nincs ilyen menüpont
Azaz a probléma továbbra is fennáll, a hardveres gyorsítás kikapcsolása a chrome-ban átmenetileg megoldotta a problémát, csakhát nem biztos, hogy CPU-n akarnék számoltatni egy-egy 4k-s yútúb vagy vimeo videót.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Flynn
csendes tag
válasz Csupingo #71800 üzenetére
Köszi a választ!
Természetesen a másik 6-os is be volt dugva, úgy próbáltam ki.
Sajnos nincs túl sok választási lehetőségem, a következő 6 hónapban Marokkóban élek majd, ahol nagyon szűkösek és drágák a lehetőségek, egy sima 8 pin-es átalakító 5000 Ft körül van. De akkor beszerzek egyet.
sör
-
AsakuraDave
őstag
válasz Csupingo #71791 üzenetére
R9 280X-et tudnék venni most ideiglenesen amig nem uppolom a többi hardvert és teszteket nézve új proci,memo mellett is elég lesz még ez a kártya egy darabig 1080p med-max graf játéktól függően(single playerbe 40fpsel is már vígan elvagyok,multipa 60fix vagy több persze jól jön). [link] ez létezik,hogy "csak" ennyi lenne a teljes rendszer fogyasztása?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Csupingo #71810 üzenetére
Jelenleg semmi mivel nincs igazán gép ami kihajtaná ezeket a vga-kat. CES-es bejelentések után (új ryzen navi) akarom eltervezni hogy akkor milyen konfigot rakok össze, alaplap mindenképp új kell így új proci és ram is. Nagyon reménykedek,hogy a mostani ryzen/navi leakek fele legalább igaz Így VGA-t hagynám utoljára. Persze ez olyan,hogy most bejelentik de lehet csak év végén jön ki az új proci,vga de ha már olyan socketes alaplap van akkor abból vennék egy jobbat és ideiglenesen úgy szint használt proci menne bele meg új ram amivel együtt ez a használt 280x még jó lesz kompromiszumokkal.(Nem nagyon akarok mostani "új használt" kártyára kiadni inkább félre rakom azt a +20-30kt) Vagy szerinted melyik az a kártya ami most év végéig 1080p-re 60fps körül hozna minden játékot high-on(ultra nem fontos az általában nem is látszik max ha csak azért leállsz nézelődni a játékba)?
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Elamaas
tag
válasz Csupingo #71798 üzenetére
A 1050 ti-ből melyik gyártó kártyáját ajánlanád pl hűtés és annak tartósság szempontjából például, illetve oc legyen vagy sima?
Mert például a jelenlegi Sapphire 7770 ghz edition kártyámnak kb 1 honapja elkezdett indításkor 1-2 percig kicsig berregni a ventije. Egyébként a cserének ez lenne az oka, mindamellett, hogy szépen teszi a dolgát és terhelés mellett is csak 55-58 fokig melegszik.
-
Dinomano
senior tag
válasz Csupingo #71842 üzenetére
Megmondom őszintén (amit nem mondtam: RX 460-om van), és ennek keresném valamilyen Nvidia-s alternatíváját (vagy picit gyengébbet.)...
A gondom az a PC-mel, hogy régebbi játékok simán mennek a gépen (AC III, AC Liberation HD pl.), viszont pl. egy ME-Andromeda már vagy simán lefagy 4 perc után ("lefagy a kép" és restart, vagy elmegy a kép a monitoron, és szintén restart...).
A tápom egy Coolermaster 550 W. A VGA egy MSI RX 460 (1 ventis), sima PCI-es, plusz csatival nem csatlakozik táphoz. Próbáltam már 1-2beállítást AMD Wattman-ban... A házam egy régebbi no name ház. Lehet a hűtés a gond? Alapjáraton 30C-s a VGA.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
v2
senior tag
válasz Csupingo #71851 üzenetére
Ki vettem a gtx-et. Alaplapi vga-val analóg kábelen ment a monitor, felraktam a szűz win 10-et. Ez után vissza a gtx, és minden gond elszált. Szerintem a driverben volt valami ami haza vágta a gépet vagy a win7-et. Minden hardverem hibátlan
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
tata93
tag
válasz Csupingo #71879 üzenetére
Köszi szépen. Amúgy én sem értem miért nem szép, de olyan, mintha valami zavarná a képet. Azt hittem, hogy csak kalibrálnom kéne a monitort, de ennyire akkor se kellene rondának lennie. Mert ugye teljesen homályos, és nagyon bántja a szememet. De akkor ha ez az állapot nem oldódik meg, akkor lehet azt csinálom amit leírtál.
-
ricsi99
addikt
válasz Csupingo #71886 üzenetére
Passz én probáltam mindent ,akár mit csináltam a 26 os tv-n hd felbontással nem tudtam monitorként használni. Szinelmosás egyebek miatt minden extra cuccal nagy nehezen normálissá tudtam tenni a betüket... (felbontás frissités több kábel csere is megvolt) aztán a szinekkel szorakózni hogy a fehér ne legyen annyira vakitó... mire ez meglett az után ha tv-ként használtam volna akkor fakó vacak lett... lehet hogy a mostani tv-k már ezt tudják alapból ... ez esetben pedig ha hdmi-n összedugja akkor menni kellene mint egy szimpa monitor nem? Tv-n mekkora akkr az átlag felbontás /képernyő átmérő arány? Én amit láttam a hd ready felirat nem mindig takarja a 1920*1080 as valós felbontást...
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
SkiDev
senior tag
válasz Csupingo #71933 üzenetére
Csak hallom, de akörül bekapcsol a második venti is, addig az első pörög.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs