Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
Sziasztok . A 7870 - es kártyám bekapcsoláskor nem ad képet , csak fekete képet . A gépet újra raktam , a hiba ugyan az . Csak csökkentett módban indul el . Kártyával a rendszer sem indul el ,csak fekete kép látszik .
-
-
urbi73
senior tag
válasz troll81 #70793 üzenetére
Köszi . . Mondjuk azért 6 évet ment rendesen . Nagyon nem vagyok képben a mostani kártyákkal . Kb egy ilyen 7870 -es szintű kártya . Vagy egy kicsivel erősebb kellene.
Na meg a Phenom x4 proci is épp hogy kihajtotta ezt a kártyát . Bf4 -re kellene főképp .[ Szerkesztve ]
-
-
urbi73
senior tag
válasz TechN7ne #70801 üzenetére
Hát igen , pont ezek jutottak eszembe nekem is . Ha nem lenne éppen teljes lakásfelújítás nálam , akkor beleférne egy új kártya vásárlása . Az előéletét sajnos nem lehet tudni bármelyik eladó használt kártyánál .
( Mondjuk nálam ez a bányászat kiveri a biztosítékot ) Ez tényleg ennyire megéri ? Van fent az aprón 3.500000 ezerét bányász rig .+hozzáadódik a villany számla . .[ Szerkesztve ]
-
-
urbi73
senior tag
Megéri még megvenni egy ilyen kártyát ,ASUS 380X ,,4 GB. és 35 ezer lenne az ára . Doboza mindene megvan . Vagy 1050TI lenne 40000-ért .
-
-
urbi73
senior tag
Most látom hogy nem az x . sima R9 -380-as Asus.
-
-
urbi73
senior tag
válasz Csupingo #71110 üzenetére
4k - még nálam nem lesz egy darabig . Nem olyan régi még azért a 380 . Ha jól tudom 2015 .közepe táján jelent meg . A 1050TI meg 2016 körül . Azért hajlok a 380 felé mert BF5 multira kellene , amihez jól jön a 256bit. Inkább arra lettem volna kíváncsi hogy 35 ezret megér -e? Full doboz , szép állapotban van .
A TI valahogy jóval gyengébbnek érzem .-
-
urbi73
senior tag
válasz Thunderbolt #71156 üzenetére
Mondjuk nem most kérdezted , de nekem is ugyan ilyen Phenom 955 van 3800mhz járatva . Pár hete én is vga kerestem ,mondjuk én egy Asus R9 380 -4GB vettem . Nem bántam meg! Amit én próbáltam vele az a GTA5- BF4- BF1 . Full hd-ban minden maxon olyan 50-60fps között .Nekem elég ,valakinek lehet nem .De ez legalább helyben volt , nem kellett utalni előre stb. A másik alternatíva egy 1050TI lett volna ,de erről lekéstem sajnos .Ez
kb egy szintben van a 380 -al .Csak éppen fele a fogyasztása , meg ez egy kicsit drágább .-
-
urbi73
senior tag
Intel Xeon L5408 4x2,66Ghz, 40W ,1333 Mhz FSB, 12MB cache,. Milyen VGA -t lehetne hozzá rakni ehhez a procihoz .? Csak LOW -profilos vga kellene a gépház mérete miatt .
-
-
urbi73
senior tag
válasz Csupingo #72110 üzenetére
Egy LG -flatron 1440x900-as monitorrom van .A gép mérete m: 40cm x sz: 11,5 cm x h:35 cm. Ebbe a házba kellene hogy beleférjen valamilyen kártya . De én a rx 1030 -felé hajlok jobban .Ebből is lehetőleg a passzív hűtéses , [link] .Nem olyan nagy árban van.Használtan meg 10-12 garival itt az aprón . Köszi a segítséget
-
-
urbi73
senior tag
Sziasztok . Egy Asus R9 -380-as kártyát mennyiért lehetne eladni? Doboz, minden tartozék megvan hozzá. A másik dolog . Egy ilyen kártyát akarok venni helyette GAINWARD GTX1660 - PEGASUS, ez tényleg kb1070 -nel van egy pariban ? Mert 65 ezerért lenne vadi újan garival. A 1070 meg még használtan is 80-90 ezerért megy és már nagyon garancia sincs rá.
-
-
urbi73
senior tag
-
urbi73
senior tag
Na lassan összeáll a gépem.1600x proci lett a választott . Viszont a videó kártya lesz a legköltségesebb kiadás .Melyik kártya lehet a jobb választás .1660TI .82 ezerért (új )vagy RX 590 ez is új 72 ezerért . ? a TI 6 GB . Az- 590 -es ,8 GB -os. Multinál (BF5) gondolom jól jöhet ez a +2GB. Vagy lenne használtan 1060- 1070 ,de ezekre már nincs garancia nem merem bevállalni .Ettől többet nem szeretnék kártyára költeni .
-
-
urbi73
senior tag
Egy ASUS R-9-380-as Kártyát , minden tartozékával mennyiért lehetne eladni ? Jelenleg is ezt használom , de a BF5 miatt nagyobbra váltanék .
-
-
-
urbi73
senior tag
Pont ezért nem váltok egyenlőre vga-t.A 1660-TI -=1060 teljesítmény .És ez kb 100-ezer forint ,ami finoman szólva túl van árazva=nép butítás. Jobban jársz ha megtartod .Egy 1080-már gari nélkül nem éri meg az árát . Főleg hogy garancia már nincs rajta,vagy már alig van, és 100-fölött árulják .Zsákbamacska a használt kártya vétel.
-
-
urbi73
senior tag
Hali. 4 GB-os RX- 580-at be lehet még vállalni ? Használtan olyan 34 körül mennek itt az aprón . Vagy már jobban megérné a 8GB-os 45 -ért ? Ennyi lenne a keret rá ,nem igazán láttam jobb alternatívát .Még a 1060-3GB-os lenne ilyen árban ,de ezt már végképp keveslem .Esetleg más javaslat ?
-
-
urbi73
senior tag
Hali. Egy RX-580-at tervezek venni ,ez ár teljesítmény arányban elég jó . Viszont amit én kinéztem ez "csak 4gb-os kártya lenne . Vagy jobban megérné a 8 gb-os? Egyáltalán kihasználja ez a kártya a 8gb-ot? (Full HD)-ra lenne semmi extra monitorom nincs .
-
-
urbi73
senior tag
Értem. Mondjuk nekem 4 gb még eddig mindenre elég volt .Jelenleg egy R-9-380-as kártyám van . Úgy tudom ettől az 580 -as kétszer erősebb . Sapphire Nitro580-as (4gb) lenne 30 -ért egy megbízható tagtól .2 éves.
-
-
urbi73
senior tag
Sziasztok.
Asus r9 380 -4gb-os kártyáról milyen kártyára lenne érdemes váltani? Mondjuk most szemtelenül elszálltak az árak ,de jó lenne egy kicsivel erősebb kártya a BF5 -miatt. Vagy eladni mennyiért lehetne? Hibátlan kártya doboza minden tartozéka meg lenne.-
-
urbi73
senior tag
-
urbi73
senior tag
válasz Enigma1945 #79113 üzenetére
Nekem 7870 -es karim volt pár éve de, 100% pörgött bf4 alatt multiban meg más játékoknál is.
-
-
urbi73
senior tag
Hát már a pofátlanságnak is van határa egy 580-4gb-os kártyát 90- 100 -ezerért hirdetnek egy ilyen kártyát még pár hónapja 25-30 -ért lehetett venni .Lassan már egy autó áráért lehet venni egy normális kártyát.
-
-
urbi73
senior tag
válasz Scarletiel #79397 üzenetére
Pláne ha majd vége lesz a bányászláznak ,akkor tele lesz majd az apró széthajtott xarokkal .
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest