Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Nem én kérdeztem ugyan, és azóta is gondolkodom rajta, milyen indittatásból lehet ezt a kérdést feltenni?
Idáig egy megoldás van, ez a két VGA van az asztalon és kell hozzá egy alaplap.
Akkor viszont én a 7300GS-re szavazok,mert PCI-E-s karit később olcsóbban és nagyobb választékból szerezhetek be.
A 128MB AGP a mai játékoknál halott. -
greatchaos
addikt
válasz Eagle16 #1011 üzenetére
nekem az inno-k rendszeresen ciripelnek... nem tom miért... már coolert is cseréltem, egy passzívra (hőcsöves) de azzal is, a zalmi vf700cu-val is produkálta ezt - én nem tudtam belőle jót venni... ill nem sokkal kerül többe egy márkás jó minőségű kártya, amire esetleg több év gari is van, akkor meg mindenképpen megéri
egy pozitívum volt, az egy 7300gt... alapórajeles legjobb példány (volt) ph-n , ha nem az még ma is, de azt meg nem magamnak vettem
forrás from elfelejtette -
Kötelező
senior tag
válasz Eagle16 #1746 üzenetére
Akor mi lehet a gond?? Nem tettem ujra az XP-t előtte X1950PRO volt benn de leszedtem mindent ami az Atival kapcsolatos volt. Az MSI honlapjárol szedtem le hozzá a drivert most MSI NX7600GT-nek ismerte fel a Windows. És lett egy olyan opció is a képernyő tulajdonságainál hogy D.O.T és azzal huztam. Alaplapom egyébként Biostar NF4 A9A ver. 1.2
Mi lehet a gond??:(
-
-
trev
csendes tag
válasz Eagle16 #2232 üzenetére
nem tom mért fújjojjk ezt a kártyát de sztem egész jó.Jó nem geforce 8800 de azért nekem őven megteszi.
DE sajnos votl vele egy apró problemom az hogy mivel bordahűtésess nem volt rajta venti és amikor jáccotam meg lementem kajolni akokr egyszerűen lefagyott , és utánna emg kikapcsolt erre én mi másra tudtam gondolni csak arrahoyg tulmelegedett szerintetek igaza van? -
gpatrik
tag
válasz Eagle16 #3065 üzenetére
Köszi a gyors választ, énis arra gyanakodok, eszközöltem is egy 3 Ghz Pentium beszerzését. De jó hogy vagytok, ezt a PC World fórumán a videokártya hűtési problémájára fogták.
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
gpatrik
tag
válasz Eagle16 #3067 üzenetére
Gyári hűtő van rajta, most lesz a kártya 1 éves, az utóbbi 3 hónapban nem is megy, plussz még oldalról nyomja rá a levegőt egy 8 centis venti, amit nem tudom hogy jó e vagy sem, de csak segít...
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
kommunism
aktív tag
válasz Eagle16 #12545 üzenetére
igen erre rádugtam 2 molexet fel is pörög meg minden de valamiért kattog vagy mi a fenét csinál de maga a rendszer elindul csak a kép nem jelenik meg már ha molex alatt ugyanarról beszélünk
[ Szerkesztve ]
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Lotusomega
senior tag
válasz Eagle16 #12890 üzenetére
köszi,hát jah, csak pl itt is a sima 8800gt-t a tuningolt 9600-al hasonlítják(látom hogy van sima is) de ha itt lenne egy tuningos 8800gt akkor sztem lényegesebb lehetne a különbség a tuningos 8800gt és a sima 9600gt között...de hát 30-35k között sztem megér 1-2 ezrest a majdnem 2xer annyi stream proci
bár úgyis nemsoká jön a 9900gtx és az majd jól lemos és felborít itt mindent...
[ Szerkesztve ]
-
PiciKenny
senior tag
válasz Eagle16 #13538 üzenetére
rendben, sappire x1950pro nál, ezt a kék müanyag vackot, lelehet venni? sérülés nélkül? mert akkor arra a bordára raknék valami coolert, hátha jobblenne, és nemkéne 5kért külön vga hűtőt venni esetlet valakinek otthoni megoldás?
mod: ja meg ha csak msn,vagy firefox 60/61 C 30% on de legalább nemhangos
[ Szerkesztve ]
-
ityam
senior tag
válasz Eagle16 #13672 üzenetére
elvileg ha jol tudom minden ramnak az eredetileg tervezett orajele ugy hatarozhato meg hogy 1000 et elosztod a nano ertekevel. a 2 nanos ram 500 ra van tervezve az 1 nanos 1000 re(persze ddrben duplazodik) igy elvileg a 0.8 nanos 1250/2500 ra van tervezve.
sok kartyan az 1 nanos ram megy 1000Mhz en gyarilag beallitva es meg azon is lehet huzni. ezert nem ertem hogy a 0.8 nanos miert csak 2300 ig megy tuningban. -
ityam
senior tag
válasz Eagle16 #13675 üzenetére
dehat ez kesz pazarlas hogy keves feszultseget adnak a ramoknak... akkor minek koltenek sok penzt arra hogy jo 0.8 nanos samsung modulokat rakjanak ra ha aztan visszafogjak.esetleg nem akarnak vetelytarsat a 8800gtnek vagy 9600gtnek. de ez megint hulyeseg mert akkor rakjanak 1 nanos ramot ra es kesz. biztos olcsobb az 1 nanos mint a 0.8 as.
[ Szerkesztve ]
-
hfrankee
senior tag
-
-
stargazer
senior tag
válasz Eagle16 #13822 üzenetére
AMD A64 3200+ és rajta zalman. valami CNPS réz és alu már régen vettem de elég jó halk és jól hűt. legalábbis még nem főtt meg soha a procim.
de most fogok cserélni core2-re és ahhoz kéne nekem egy szett. VGA meg CPU meg ramok.
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
fagy53
nagyúr
válasz Eagle16 #14147 üzenetére
Ahhoz is jár a GamerHUD, márpedig abban benne van. A HP gyári OC, de ezt bármelyik ref órajelessel el lehet érni.
Bandee2:
Mivel nekem a passzív van nem tudom, hogy a venti mennyivel megy, de neked is csak az enyémet tudom ajánlani, mert azzal ilyen gond nincs. Egy kiegészítő venti viszont kell vagy rá, vagy a ház oldalára.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest