Hirdetés
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz lajosx #16520 üzenetére
Mind a kettő full referncia darab, azt vedd amelik olcsóbb/több gar/jobb körítés van hozzá. Inkább HD4850/4870-et vegyél, mert gyorsabbak, mint a 9800GTX+. Ha mindenképpen Gef kártyát szeretnél, akkor inkább 8800GTS 512. Az kb olyan erős mint egy 9800GTX+ kis tuning után (itt az aprón kapsz olcsón). 320-as 8800GTS-nél jóval erősebbek ezek a kártyák, mindenképpen jól jársz ha cseréled, lesz érezhető változás főleg, ha magas felbontáson játszol új játékokkal.
#nincsbennetarcsi
-
NFree
addikt
válasz lajosx #19310 üzenetére
Nem kell megilyedni mivel elég jól van megírva a játék motorja, ezért egy 9800 gtx simán bír vele, tehát nem annyira vga limites a dolog ilyenkor meg nagyon sokat számít mennyin megy alatta a proci, de ha leveszed alapra akkor nem fog akadni, nekem 3ghz re húzott e2200 al 80-130 megy,
De az aláírásod olvasva nem értem miért nem fölfele tekered azt a q66-ot? És akkor növekedne az érték.b3er
Inkább tolj rá még egy kicsit és ha találsz használtan (g92) 8800GTS 512 karit azt vedd meg
szerintem[ Szerkesztve ]
vga
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
Termi16
őstag
válasz lajosx #40272 üzenetére
Esetleg állítsd be fix 45%-ra, és küldj rá egy furmarkot. Ha azt bírja értelmes hőfokok mellett, akkor játékok alatt sem lesz vele probléma, ergó maradhat fixen a fordulat.
Ha viszont úgy ítéled meg, hogy mindenképpen kevés ez a fordulat terhelés alatt, akkor ne fix-re állítsd, hanem add meg, hogy teszem azt 75 foknál váltson feljebb a venti.
(Ha jól emlékszem, van ilyenre lehetőség)Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
odorgg
addikt
válasz lajosx #40490 üzenetére
Ha olcsón megúszód a cserét, akkor szerintem mindenképp az 1GB-os GTX460-asra
Márcsak a kisebb fogyasztás, hőtermelés, kicsit nagyobb teljesítmény+DX11 miatt is
GTX465-öt felejcsd el, mert teljesítményre gyengébb, többet fogyaszt,jobban melegszik és még drágább is
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Izzé
őstag
válasz lajosx #47982 üzenetére
A 470 ma már felejtős, ott van helyette az 560 ti, ami halkabb, hűvösebb, kevesebbet fogyaszt, gyorsabb valamivel és nagyon jól tuningolható. Bár az igazság az, hogy nem fogod tudni jó áron eladni a 275-t, vagyis nem biztos hogy megéri cserélni. De ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz lajosx #47982 üzenetére
Hát én 25K-t is sajnálnék érte. kicsit el vannak szállva a GTX200asok árai... Amúgy, ha meg vagy vele elégedve. lehet jobb lenne várnod. Az új kártyák árai többet fognak esni, mint a tiédé. Tehát hosszútávon jobban jársz, a későbbi cserével, főleg ha még elég ez.
═════════════════════════════════════════
Aktív témák
Hirdetés
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest