Hirdetés
Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Üdv!
hd 6*** szériából decemberben jönnek a csúcskarik?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
De4d
őstag
Üdv.
Valaki tudna adni valami kis ismertetőt a legújabb vga generációkról lehetőleg magyarul? Már ha van. ( paraméterek, sebesség teszt, stb. )
( ati 69xx/nv 5xx )Minden jó, ha a vége jó!
-
szoti27
tag
Sziasztok szerintetek meiket vegyem? Ezt ? http://ipon.hu/webshop/product/_sapphire_11180_00_20r_hd6850_1gb_gddr5_pcie/163345 vagy ezt http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_r685d5_1gd_b_hd6850_1gb_pcie/163689? Bocsi link gomb nem ment köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
kukamatyi
tag
PÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív):------ http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279-----15 eurónál ingyenes kiutalás....
-
Möhe
addikt
Kicsit szeretném tuningolni a VGA-t (8800GTS) win7 alatt,de az eddig XP-n használt ATT nem akar működni,és amit a google is kidobott el sem indul. Más alternatíva tuningolásra,amely 2D-ben visszaveszi az órajeleket?
[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
válasz szoti27 #43555 üzenetére
Mindkét gyártó jó VGA-kat gyárt ami külömbség ,hogy a Sapphire only Radeon gyártó méghozzá ő a legnagyobb partnere az AMD-nek. Tőlem kap egy voksot a Sapphire.
(#43558) shootme2: Nem valami bizalomgerjesztő az a hűtés így ránézvést.
Egyébként meg a 4850/70-es topikban érdeklődj hátha hsználja valaki.[ Szerkesztve ]
-
kecske21
csendes tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy 2db sapphire dh 2900pro nak
azaz ha crossfirébe akarom kötni őket akkor mekkora táp kell neki?
és mennyi a legkevesebb amivel még eldöcög? -
Bohir
tag
válasz kecske21 #43561 üzenetére
ATI Radeon™ HD 2900 Series System Requirements
750 Wattos tápot ajánlanak:
Connection to 550 Watt (750 for CrossFire™) or greater power supply with two 2x3-pin PCIe® power connectors is required.
Szerintem azonban nem kell ekkora neki, kérdezz rá a tápos topikban is. -
Donatello
csendes tag
Sziasztok! Asus EAH3850-emmel olyan problémám van hogy össze van kötve a tévével de sehogy sem akarja megjeleniteni egyszerre mindkettőn.(Eddig hiba nélkül működött!)Mikor le okézom a beállitást "Nem menthetők a képernyő-beállítások" üzenet jelenik meg.próbáltam már catalyst control centerben is beállitani, látja hogy csatlakoztatva van de nem csinál vele semmit.
Ha esetleg van ötletetek minden segitséget előre is köszönök. -
Donatello
csendes tag
Sikerült megoldani!Az alaplaphoz közelebbi csatiba kellett dugni a monitort!
-
kecske21
csendes tag
1 linket kérhetnék ahol megtudom kérdezni hogy mekkora táp lenne neki elég minimumba?
-
Bohir
tag
-
PH-User
addikt
Sorry, ezt nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
shootme2
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, a másik topikban próbálkozom.
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy HD5670- hez jelenleg melyik a legjobb driver? most a 10.10 van fent előtte a 10.3-as volt és úgy érzem a régebbi jobb volt. Esetleg konkrétan melyik verzió a legjobb mert ugye hiába a legfrissebb korántse biztos, hogy jobb... köszönöm előre is.
-
szoti27
tag
Sziasztok! hd6850 esek közul meiket ajánljátok teljesitmény szerint? Köszönöm!
-
foka791
csendes tag
sziasztok
Pár napja szereztem egy gigabyte hd 5570 videokartyat felraktam egy windows 7t minden flottul ment aztan egyszercsak mikozben callofdutyblackops ment lefagyott ujraindult es azota meg a biost sem latom csak fekete kepernyo viszont semmi sipolas es jel is van a monitor szerint.cmos clear utan ismet elojott a kep aztan ahogy last known good-t nyomtam ismet fekete kepernyo. a gepem a kovetkezo: gigabyte 965p-s3(rev 1.0) alaplap core2duo6400 proci 3g memoria stb.táp 500w.ha visszarakom a regi 7600gt videokartyat azzal egybol mukszik.ha tudnatok megoldast javasolni megkoszonnem. -
Rav3n02
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek pls.
Tegnap raktam össze a gépemet, a specifikációk a cuccaim között.
Még nincs fent operendszer, de a gépet bekapcsolva fél perc után olyan forróra melegszik a 4870-es kártyám, hogy szinte nem lehet hozzáérni. Nem csak a hűtőcsövek hanem maga a lap is. Még erős terhelés alatt azt mondom csak-csak, de alapfeszen? Szoftverem még semmi nincs fent tehát mérni sem nagyon tudok
Ma vettem egy 8 centis ventit a ház oldalára meg egy elszívó ventit a kártya alá de szerintem ez így akkor sem normális
Van garancia a kártyámra csak nem akarok hülyét csinálni magamból
Előre is kösz a válaszokat
-
csucsbicep
nagyúr
CF-nél 2db 8x foglalatba max mekkora lehet tenni, amit még nem fog vissza?
-
dfdfdf
őstag
válasz csucsbicep #43583 üzenetére
Na ez engem is érdekelne nagyon, nem találtam erről tesztet, pár tuningos emberke azt mondta hogy egy 5870 et kismértékben fog vissza a 8xos csati.
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 5850 alá kevés a kétmagos Phenomom (550) és a 2 gb 1333 ramom, mert valahogy nem hozz a várt (tesztekben is olvasható) teljesítményt? Mi lehet a gyenge láncszem?
Köszönöm a válaszotokat! -
joi29
őstag
válasz csucsbicep #43583 üzenetére
A HD4830 vagy 5670-es CF-et már nem fogja vissza a 8x-os port sebessége.
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok még mindig nem tudok dönteni, most van egy olyan hogy
EVGA superclocked 470 GTX ami 64.480
SAPPHIRE 6870 ami 61.125Szerintetek melyiket vegyem? Gondolom EVGA kéne de nem tudom mert a lapom támogatja még a Crossfire megoldást is. Nem tudom hogy megéri-e majd fél év mulva mondjuk betenni még egy radeont-e vagy nem. Full HD-ben játszom, mennyit dobna egy játékban fps ügyileg ha 2 kártyát tennék bele? Illetve hogy a 650W-os Thermaltake EVO_Blue tápom elbírná a 2 karit?
-
fenergie84
addikt
Szubjektív, de én az atit- választanám...később, ha beraksz még egy kártyát, akkor még erősebb lesz a géped.
Én kb 2hete raktam össze a Cf-et és meglepődtem, hogy mennyit dob a teljesítményen, igaz Ati 5770-em van 2db, de így is nagy volt a növekedés.
Az új driverek érkezésével a cf skálázódásán mindig javítanak egy keveset, persze játék függő... -
potkem
aktív tag
Üdv.
Végre elértem azt hogy minden tuti a gépen, csak egy új videó kártya kellene.
Alaplapom Gigabyte GA-945PL-S3PProci: Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHz.
Táp: chieftec 550w
A kártya főleg játékra kellene.
Lehetőleg 1Gb-os kártyára gondoltam Gigabyte vagy Sapphire .
Csak tanácstalan vagyok a Gainward 8600gt kártyám már 3 éves, és mostanáig nem igazán kellett nagyobb.
Viszont a mostani újabb játékok nagyon megfogják, vagy csak butítva viszi.
Árban 25-30 e ft között gondolkodom.
Előre is köszönöm a tanácsot, a szakértelmet a tudást.
Minden hozzászólást szívesen veszek.
Mi lenne nekem ideális? -
-
dAnky
aktív tag
válasz fenergie84 #43594 üzenetére
lehet akkor cf lesz. Most azon gondolkodom hogy akár megtudnám venni cf-be a 6850-et. lehet az lesz belőle.
-
dfdfdf
őstag
Üdv
Az AMD kártyája többek szerint gyorsabb, halkabb .
470 főleg hogy superclocked verzió erősebb.
A lapod miatt és ha a jövőben CFet tudnál építeni akkor ajánlom az AMD-t.
Cf nagyon jól skálázódik. -
eye4eye
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam a barátomtól egy HDMI kábelt amit az xboxához kapott, mivel ö neki már volt. Van itthon egy samsung HD-ready 81cmes TV és van egy laptopom is amiben Nvidia Geforce 9500m GS van. Siekeresen össze is kötöttem, szép a kép, csak hang az nincs. Hogy pontosabb legyen a lapton van hang, de én ugy szeretném ha a tv hangszorojábol jönne a hang. sajnos nincs itthon 5.1em. Van valakinek valami ötlete hogyan lehet rávarázsolni a hangot? elöre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Politika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- Hálózati / IP kamera
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest