Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Az imént be akartam kapcsolni a gépemet(PA2548) és elkezdett töltődni a bios, de féltávnál megállt és semmire nem reagált a gép. Se biosba való belépésre, se kikapcsológombra. Kihúztam, újrabekapcs ugyanaz. Agyfelba*z, gépszétszed, semmi gyanús, gépösszerak, bekapcsol ugyanaz... elmentem a másik laptopért, hogy akkor winyó stb. csere, mire visszajöttem bebootolt a win7. Maradék adatot lementettem az XP partíciójáról biztos ami biztos, majd ujraindítom a gépet. Bootmenü feljön, XP kiválaszt, elindul. Bejelentkezek, majd hibaüzi, asztal nem érhető el, hozzáférés megtagadva... Valakinek van valami tippje mi lehetett ez az egész?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új prémium hirdetések
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest