Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Az imént be akartam kapcsolni a gépemet(PA2548) és elkezdett töltődni a bios, de féltávnál megállt és semmire nem reagált a gép. Se biosba való belépésre, se kikapcsológombra. Kihúztam, újrabekapcs ugyanaz. Agyfelba*z, gépszétszed, semmi gyanús, gépösszerak, bekapcsol ugyanaz... elmentem a másik laptopért, hogy akkor winyó stb. csere, mire visszajöttem bebootolt a win7. Maradék adatot lementettem az XP partíciójáról biztos ami biztos, majd ujraindítom a gépet. Bootmenü feljön, XP kiválaszt, elindul. Bejelentkezek, majd hibaüzi, asztal nem érhető el, hozzáférés megtagadva... Valakinek van valami tippje mi lehetett ez az egész?
-
-
vwpolopg
őstag
válasz xcbiker #14924 üzenetére
felhívom az ATV-s csodadokikat tudom én is, hogy ez így édeskevés amit leírtam, csak mivel még én sosem találkoztam ilyesmivel gondoltam, hátha van itt valaki aki igen. Lehet, hogy csak pillanatnyi meghülyülése volt a gépnek, mert azóta jó(csak az asztalomat tiltotta le, majd újrahúzom az XP-t) de lehet, hogy valami komolyabbnak az előjele... mindenesetre köszönöm, hogy próbáltál segíteni!
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Az előbb játszottam a gépemen(PA2548), a játék lefagyott, újraindítottam a gépet és azóta nem szól a laptop hangszórója, valamint a rádugott hangfal se úgy szól mint eddig, most olyan 80%-ra tekerve szól olyan hangerővel mint eddig 10%-on... van valakinek valami ötlete, hogy mi történhetett? Természetesen nem a hangerő lett elállítva a gépen, valamint a rádugott hangszóró sem csúszott szét vagy ilyesmik...
-
vwpolopg
őstag
válasz Speeedfire #16597 üzenetére
sajnos nem találtam ott semmit... viszont kezd erősödni a gyanúm, hogy tényleg hardver lesz, mert egy másik partíción lévő másik oprdsz. alatt is ugyanez a helyzet...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Erről szeretnék segítséget, információt kérni, hogy működik ez? Mert eleve adnak hozzá egy antennát, ami elfoglal a kártyán lévő 2 csatlakozóból egyet... de nekem a gépemben (dell d430) alaból bent vannak az antennák, mert elő van készítve 3g-re, csak a kártya kéne bele. Akkor most ezt az antennát amit adnak hozzá, nem kell használnom? Vagy a GPS-hez csak ez jó a gyári nem? Valaki segítsen legyenszíves mert ebben a témában nem vagyok otthon.... köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest