Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz Pyttawrx #9473 üzenetére
Azokon túl vagyok, köszi.
Azt gondoltam, talán van valami skin, vagy ilyesmi hozzá. Igazából a waze amúgyis borzalmasan navigál, mondjuk a nokiához képest, az egyedüli, amiben ok, az az útvonal/menetidő tervezés.
De a grafikája nekem teljesen idegen, amorf szürke és zöld flekkek közt egy kék csík. Sehol egy ismerős úthálózat, város, földrajzi elem. "Majd én intézem helyettem, jobban tudom, mit akarsz, te ne gondolkodj, csak vezess. Ha van egy heély, ahova 3 különbözú útvonalok is el lehet jutni, nagyjából felejtős, hogy te döntsd el, melyiket szeretnéd. A vicces, hogy még csak nem is látod, mit választott, csak egy kék csíkot vagy a következő fordulót. (OK, kisarkítva, ha van egy negyedórád és egy nagyítód, akkor végülis ki lehet silabizálni, hogy kb., de ez nem életszerű).
Ebből a szempontból a Nokia Here grafikája is sokat romlott amióta Wego lett, de hát a világ a lebutulás felé halad, ezt tudjuk.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest