Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
benneddeck
tag
hy all!
ha van itt vki aki ért az internet szolgáltatáshoz stb.
a datanetnél kötöttem tavaj nyár elején egy egy éves szerzödést és ez lejárt ha jol számolom három honapja, de a net jön, meg a csekk is, és nem szoltak h lejárt.....
egyik ismerösöm mondta h ha nem szolnak h lejárt, reklamálhatok és követelhetek árcsökkentést vagy sávszélemelést, ha van ien lehetöség akkor leirhatná vki h hogyan probálkozzak,,,
elöre is nagyonköszi
üdv. benneddeck''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hy all!
vki megtudná mondani h hogyan tudnám exportálni vagy kimenteni msn-röl pl. a siros smiley-t? progival, vagy csak simán kimentsem?:S''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hello!!!!
vki meg tudná nekem mondani, hogy tudok szétszerelni egy siemen me45-öst????
nagyon sürgös lenne
köszi''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
Hy all!
egy oan problémám van, h letöltöttem egy filmet, természetesen partokban tömöritve, kicsomagoltam, és nem iso fájl lett a végkifejlet, hanem .img kiterjesztésü....
ez egy DVD film lenne, daemonnal tom mountolni és lejácca a póverdévédé is, de nemtudom kiírni....ha vki tudna segiteni azt megköszönném
THX''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hello!
hát, nálam mikor felpakoltam az xp-t a gépre már akkor sem mentek el ezek a játéokok, legjobban a Q1-et sajnáltam nemtom mivel lehetne megoldani a problémádat, de szerintem az lehet a baj h ezek a régi játékok nem támogattyák a pci-os VGA-kat...kérdés!!!!!
vki megtudná mondani h mennyiért tok feladni postán egy 5kilós csomagot ajánlva???
elöre is köszi''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hát ez téleg szívás...
nálam mikor volt ez az általános sávszélemelés dolog, a letöltésemet 1Mbit helyett 1,6-1,7-re emelték, de a feltöltésemet meg felére lehuzták, rájukszoltam h nemkéne, azota is csak 128 helyett 90-el megy fel a cuccos, és nemtudnak vele mit csinálni....lehet szerződésbontás lesz a vége neked is ezt javasolnám....''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
sztem jobblesz ha rászánod magad a reinstallra másmegoldást nemtok énse....
kérdés!:
leszettem egy albumnyi zenét, a számoknak nem .mp3 vagy .wma a kiterjesztése, hanem .ape ...... ezt mivel tudom lejátszani? vagy át kell konvertálnom? mittegyek?
elöre is thx
benneddeck''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hello!
háááááttt.....nálunk ien LAN party-n szokott lenni, pl CoD2 megy meg a többi lan-os játék, de huzni nem tudunk egymásrol.....van mikor magátol megjavul, de ez a te esetedben sztem nem fog bekövetkezni, ajánlok egy alaplapi/hálókari driver ujrarakást, ha igy sem megy, akkor nincs jobb ötletem....
kérdés/kérés! : vki meg tudná mondani h worms world party-ban mien gombokkal kell irányítani a dolgokat, mert én béna vagyok és nem találom sehol......
elöre is thxbenneddeck
''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hy all!
haver hozott egy dvd-t hogy irjak rá neki filmet, régi philips dvd még a 8x-es változat ugyanugy 4,7G van ráirva mint a többire, zsiruj foliábol rögtön az iroba került... 1% után kiirta a nero h irási hiba, meg h "illegáli lemez" vagy mi...
és ne,memnaon tom h mit csináljak most vele...
de tolok egy képet, hátha vki tud mondani vmi jo tanácsot.... [link]
elöre is köszi a válaszokat''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
Hy all!
Van egy oan problémám, h avi fájlt szeretnék dvd formátumban kiirni, régebben a nero-m automatikusan átrakta dvd-be az avi-t ha film dvd-t akartam irni de most meg se probálja és már konverterekbe meg nem naon bizok haver azt mondta h van a nero-nak egy külso progija amivel lehet dvd-be konvertálni de ezt nemnaon találtam meg...ha vki tudja h oldhatnám emg a problémát pls irjon! elöre is thx
-
benneddeck
tag
Hy ALL !!!!!!!!
Tom h rohattul nem ide tartozik, de vki tuggya h kb mennyibe van egy B-s jogsi kiállítása?
köszi a megértést! meg a válaszokat is előre''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hy ALL !!!
megint van egy kis problémám
1 honapja nem jáccottam CoD2-vel , és ma unalmamba felmásztam egy szerverre, miután lekaptam az első embert kidobott a PB, és ugyanezt megcsinálta legalább 10 másik szerveren is, a PB-t már legalább 5-ször lefrissítettem de semmi változás
ezt irja ki a játék: [link]
ha valaki tudja h mi lehet a probléma lécci segíccsen mert mingyárt szétverem a gépcsodát THX''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
válasz raskolnikoff #3509 üzenetére
nem csíteltem..... deazért kösz
-
benneddeck
tag
hi all
valaki tudna segíteni abban hogy mivel lehet kezelni B6I kiterjesztésű fileokat olvasni?ezek valami cd-képek egy játéktelepítővel.próbáltam már a clone cd-t,alcoholt,deamont,magic iso...de sjana egyikkel sem működik...pls help előre is kösz cs all
-
benneddeck
tag
Hy all!!!
internet problémáim vannak...
a gtsdatanet-nél vagyok perpill, itt kb 5000Ft-ot fizetek az 1280/128(?)-as netért, de kb fél éve lejárt a szerződésem, a net mégis jön a számlával együtt... sajnos be kellett iktatnom egy routert a rendszerbe és igy már nem tul gyors a dolog, szoval váltani szeretnék nagyobb sávszélre. Felhívtam a gtsdatanet ügyfélszolgálatát, azt mondták h megemelnék a sávszélt 4480/256-ra, ez nekem elég is lenne...de az 5915 Ft-os listaár helyett 10000Ft fölött kéne fizetnem ő szerintük, mert h álitolag a t-com írta elő... meg h van ez h 3 hónapig nem vehetek igénybe adsl szolgáltatást ugyanezen a vonalon... az ügyfélszolgálatos néni azt javasolta h építtessek ki egy másik vonalat és arra kérjek egy uj adsl szolgáltatást, de félek h ez is álatisokba kerülne nekem...
kérdéseim:
- ha a t-com-nál igénylek adsl-t akkor számít-e ez a 3 hónapos üzemszünet?
- ha maradok ennél a szolgáltatónál, van-e lehetőségem arra h 10000-nél olcsóbban legyen nagyobb sávszélem?tanácstalan vagyok...:S
ha vki ért ezekhez a dolgokhoz lécci segítsen!
előre is thx![ Szerkesztve ]
-
benneddeck
tag
Hy all!
tudom h nagyon nem témábavágó, de vki megtudná mondani a mai 5-ös nyerőszámait?
thx''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
Hy ALL!!!
Van egy k750-em, és ma gondolt egyet és nem akarta felismerni a memoriakarit....ez ugy néz ki h bekapcsolt állapotba betolom a memkarit és elkezd villogni a kijelző...amint kiveszem rebootol a szerkezet és müködik tovább...kikapcsolt állapotban beleteszem ugyanigy elkezd villogni... (a telefon előzőleg egy autóbaleset következtében gyümölcscefrébe esett, szerelő kipucolta és utána még 2hétig tökéletesen müködött egészen máig...)
megprobáljam mégegyszer szétszedni és kitisztitani? és ha igen, mivel? vagy lehet h csak szoftveres probléma?
lécci segitsetek!!!!
-
benneddeck
tag
Hali !
egy cefrébefulladt telót szeretnék kiáztatni és kéne hozzá egy kis desztillált víz...bementem a helyi benzinkútra, meg 3 másikba is és egyikben sem volt, csak ioncserélt....
van vkinek ötlete h honnan tudnék behúzni 2-3 liter desztillált vizet?
-
benneddeck
tag
épp ez az h a teló nem halt le teljesen a cefrétől, és rendbe lehetne hozni desztvizes fürdövel...mer ninbcs benne semmi ásványi anyag vízkő stb... és nem vezeti az áramot, ezért lehet azzal mosni... de ha jol emléxek a kérdés nem az volt h mitcsináljak a telóval hanem az h hol a p*csába tok desztilált vizet szerezni...
deazért köszi!
-
benneddeck
tag
és egy ien ultrahangos tisztitás kb mennyibe kerül?
meg érdemes-e ennyit költeni rá... k750, egy éves sincs...
am csak annyi baja van perpill h ha beteszem a memkarit akkor elkezd resetelni folymatosan... de kari nélkül tökéletesen megy minden...
am kb mennyit kapnék érte egészben vagy alkatrészként? (kijelző beázva de nem vészes, csörgő recseg)[ Szerkesztve ]
-
benneddeck
tag
hali!!!
vki meg tudná mondani hogy tudom megjeleniteni firefoxon a winamp remote eszköztárat?
elöre is köszi!!![ Szerkesztve ]
-
benneddeck
tag
válasz benneddeck #7682 üzenetére
megoldódottt!
sry a zavarásért....''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
Hello!!!
Lenne egy problémám az office-ommal..... letöltöttem egy-két access adatbázist amin tudnék gyakorolni az ecdl vizsgára, de természetesen nem nyitja meg a gép, ezt dobja ki: [link]
megnéztem öcsém gépén is, ott azt irta ki hogy káros kifejezéseket tartalmazhat vagy vmi iesmi és miután 20-szor megkérdezte h télleg meg akarom-e nyitni végül megnyitotta... az kidobta h vmi microsoft JET4.0 frissités kell hozzá vagy mi, enyémre letöltöttem, felraktam, ugyanugy nem hajlando megnyitni és már erősen gondolkozom rajta hogy egy határozott mozdulattal kivágjam a gépet a zárt ablakon
ha valaki tudja hogy oldhatnám meg a problémát légyszi irjon!
köszi!''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
Hello!
Erre valaki: [#11409]?
köszi!''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
Hello!!!
van egy kis alaplap problémám.... adott egy Asrock P4i65G alaplap... webkamera driver uninstall után a gép nem ismerte fel az integrált hangot :S az alaplaphoz nem kaptam telepítő cd-t, a honlapról az összes ehez tartozó drivert leszedtem és feltettem de még mindig nem akar megszolalni ezt dobálja ki ha windowsból akarom telepíteni: A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39) légyszi segítsetek!!! élethalál kérdés
előre is köszi!!!
bye[ Szerkesztve ]
-
benneddeck
tag
válasz kételkedem #16228 üzenetére
minden alaplap drivert leszedtem és ujraraktam és még mindig nem jó
más ötlet?''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
válasz kételkedem #16231 üzenetére
köszi!!!! dee ezt a rendszervisszaállitás dolgot merre találom meg mert már vhol láttam csak nem emléxek :S
-
benneddeck
tag
válasz kételkedem #16231 üzenetére
KÖSZII!!!! megoldottam, ez a rendszervisszaállítás dolog bejött...
KisCobiii: a program amivel elvileg kezelheted a távoli gépet: UltraVNC
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest