Hirdetés
Aktív témák
-
zuzmoci
csendes tag
Szia!
koszonom, hogy idot szakitottal ram.
A gond az, hogy eleve nem is talal semmi virust, ezert a csokkentett mod sajnos nem segitene. Az ujratelepites hatborzongatoan hangzik, szeretnem utolso utani lehetosegnek megtartani, de ha nem lesz mas valasztasom, megcsinalom. A NOD sajnos egy tonna trojait engedett a gepemre, ezert szamuztem."Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel." /Albert Einstein/
-
aero.
veterán
-
Lenry
félisten
ha a 20 m^3-es szoba, ami legyen pl 2m széles, 3,33 hosszú és 3 m a belmagasság, akkor a bútorok, (ami jelen helyzetben legfeljebb a számítógépasztal és egy szék lehet) illetve Pistike, de még a számítógép térfogata sem hanyagolható el a pontos válasz szempontjából.
így kérem fogalmazza át a kérdést
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
8nemesis8
veterán
Most gyorsan elolvastam 1cikket róla, illetve szerződésbe belenéztem és nem találtam erre vonatkozó információt, de ez még nem azt jelenti, hogy van korlát sem azt, hogy nincs!
Alaposan át kell nézni a szerződést vagy külön rákérdezeni erre
De ezek alapján én korlátmentesnek gondolom.
HWSWben számolták, hogy 1hónap folyamatos töltés mellett 37TBot lehet leszedni, gondolom nem véletlen számolhatták. -
Lenry
félisten
idézet tőled:
Fiber Power 120 Mbit/sa fiber itt az üvegszálas kábelt jelenti, szóval analóg földi TV antenna kell a netezéshez
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
DeckardCain
senior tag
Most integrált vga-val megy a gép.
Tegnap elég sokat játszottam Gear of Wars-al illetve Lost Planet-tel. Nem volt semmi gondja. Múlthéten is volt már gond, akkor a fentebb említett dolog megoldotta. Utána még neteztem, majd kikapcs. ÉS nem megy.
Lehet az alaplapnak a PCI Express foglalat adta, adja meg magát?szerk: Jövő héten megpróbálok szerezni egy másik VGa-t illetve ezt kipróbálni másik gépben. Addig nem akarok visszaküldeni semmit.
Jobb ötletem nincs[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Wise (ex-TransferWise)
- Ukrajnai háború
- Politika
- PlayStation 5
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Proxmox VE
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest