Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Pendrive-ra hogy lehet 4 GB-nál nagyobb fájlt felmásolni? Csak mert a fájlrendszert nem lehet módosítani..
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Miért van az, hogy ha pendrive-ra másolok gépről, akkor lefagynak az usb eszközök? (egér és webkamera) Van egy usb elosztóm, abba van ez a 2 eszköz bedugva, de akkor is lefagynak, ha a gépházra csatlakoztatom a pendrive-ot, nem az elosztóba. Valami ötlet? Jah, és nem mindegyik pendrive-nál van ez a jelenség, van amelyiket gond nélkül kezel. Viszont ha törlök róla, vagy a gépre másolok, akkor sincs gond.
Új a gépem egy ideje, és a régi is így viselkedett. Az usb hubra gyanakodom ez miatt, mert más már nem lehet az okozó. Kiiktatnám én, de a kamera és az egér kábele is túl rövid ahhoz, hogy a gépháztól az asztalra felérjenek.
Help pls!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz Blaze71 #35976 üzenetére
Az a gépem ami a profilba le van írva... de a régi gép is ezt csinálta... és amit áthoztam ebbe, az az usb elosztó, és egyre erősebb a gyanúm, hogy az vágja haza az eszközöket, és csak az újraindítás segít.
Az én pendrive-om spec. 16 GB-s, de nem csak ezzel csinálja, a 4 GB-osokkal is. Szerzek 2 usb hosszabbítót és kidobom a hubot, ha azután sem lesz jó akkor visszatérek megint tanácsot kérni
Ja, fájlrendszer... fat32 van rajta, mint minden pendrive-on. Hogy tudom megváltoztatni? Számít ez vmit a másolásban? Azon kívül, hogy nagy fájt nem enged egyben rátenni..Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Van egy 250 gb-s sata winyóm egyben, ezen van a windows7. Szeretnék rá még egy partíciót, anélkül, hogy formázni kellene és újratelepíteni. Az egyik lenne 50 gb-s a másik meg 200.
Melyik program csinálja ezt meg biztonságosan, szóval hogy tutira nem vesznek el adataim? Mert újratelepíteni csak a legeslegvégső esetben akarom... segítsetek plsOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Létre akarok hozni a C-n egy új, kisebb partíciót hogy ne egybe legyen a winyóm, de ezt írja a partition magic:
Most mit csináljak, miért max 8 mb-t enged létrehozni??? Hol tudom ezt átállítani? Mert akármit beírok, nem engedi....
-
Timyyy
őstag
Adott egy 250 gb-s winyó, ami most egyben van, nincs szétszedve partíciókra, és win7 van telepítve. Meg akarom formázni az egész winyót, és felbontani egy 200 gb-s meg egy 50 gb-s részre. A C-re menne a win7, mert ezt akarom elsődlegesen használni, a D-re pedig az xp. Viszont a win7 telepítőnek a lemezformázó része nem igazán jó, ezért az xp-t kell előbb telepítenem. Megcsinálom vele a 2 partíciót, és felrakom az 50 gb-sra, amit D-nek szántam.
Tehát a kérdés az lenne, hogy nem betűzi-e át magának C-re, hogyha elkészült a telepítés? Fontos, mert a C-n mindenképp a win7-nek kell lennie, és utólag ugyebár nem lehet módosítani annak a meghajtónak a betűjelét, amin rendszer van.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic